Tere Selam,
Bugun nasilsin, bulantin var mi? Ikizler seni bayagi yipratacak simdiden etkilerini hissediyorsundur. Mide bulantisi neredeyse iki kati olsa gerek, ama deger degil mi tum bunlara...
Insallah kalp atislarini da duyacak ve icin 2 kat daha rahatlayacak. Ben henuz bebek icin hazirlik yapmaya cesaret edemedim. Parisili asilama oncesi bebek odasinin rengine dahi karar vermis ama Allah korusun ilerde cikmasi muhtemel aksakliklardan korktugum icin henuz herhangi bir hazirlik yapmadim. bebek icin gecen sene yairdigimiz oda hala benim atolye gibi kullandigim hatta utu yaptigim oda olmaktan ileri gidemedi. Sanirim bir 4 ay daha bu sekilde kalacak. Sende durum nasil, senin 2 kat hazirlik yapman gerekecek, korkutmayim seni ama biraz zor gorunuyor hayat, oyle degil mi?
Sana bunlari soyluyorum ama Mayis ayinda da ayni kaygilar bende vardi cunku doktorum 3 embryonun da bebek olabilecegi cok fazla kuvvetli bir ihtimal demişt. Yani üçüz bekliyorduk biz de. Ama sonuc negatifti.
Her neyse umarim bu aralar hayat senin için kolay gidiyordur cunku ileride hersey daha zor olacak...
Sevgiler
bundan 10 gün öncesine kadar sanırdımki tüp bebeğe karar verenlerin büyük çoğunluğu bebek sahibi oluyor. ancak 10 gündür annemin rahatsızlığı sebebi ile ankarada bi hastanenin misafirhanesinde kalıyorduk ve oada her tür hasta kendine bir grup oluşturmuş dertleşiyolardı.
annemin rahatsızlığı farklı olmasına rağmen oda arkadaşım sayesinde bende bu 10 günlük süreçte onlarla birlikte oldum ve çok şeyler öğrendim... onların heyecanına sevincine, hüznüne ortak oldum. meğer ne çok aşaması varmış bu işin, yumurta toplama, çatlatma, transfer, daha hatırlayamadığım bir sürü aşamalar:)
dikkatimi çekense erkeklerin bayanlardan daha çok istekli olması idi, bir çok anne adayı bebek doğunca hayatında bir çok şeyin değişeceğinden, artık birbirlerine karşı eski özeni gösteremiyeceklerini düşünüyordu.
beni üzen olaysa 4. deneesi olan ve içlerinde en çok bebek isteyen oda arkadaşım kifayetin olumsuz haber alması idi. ancak onun yılmaya hiç niyeti yok, sonuna kadar devam diyor.
umarım herşey gönlünüze göre olur.
slm tere dogrumu bacim iki tanemi bebis var karninda ay nemutlu sana allah saglikli ve hayirli bebeisler versin sana insallah tez zamanda yavrularini kucagina alrsin insallah canim öptüm
Insallh boyle rahat devam edersin. Allah kalbini de duymayi, saglikli kucagina da almayi nasip etsin Terecigim.
Kendime ait bir çixelgem var ama burada paylasmadim. Sen daha farkli bir cizelgeden bahsediyor olmalisin...amain canım darısı seninde başına
allah yardımcımız olsun
bu arada çizelge neden yapmıyorsun gebeliğini daha rahat takip ederiz:dance:
Kendime ait bir çixelgem var ama burada paylasmadim. Sen daha farkli bir cizelgeden bahsediyor olmalisin...
terecigim bebeklerinin tutmasına ve iki tane olmasına çok ama çok sevindim canım benim .çok güzel bi duygu degilmi? allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin .bende uzun süre neti açamadım netin kablosunda bi problem varrmışta neyse yapıldı .sizden haber alamadımya deli oldum .bende 2 denememde tuttu .ama benimki bi taneymiş benim sonuç 16.06.2007 belli oldu.yani senden bir hafta önce galiba banada vajinal ultrasyonla baktılar.cuma günü allah izin verirse kalp atışlarını dinleyecekler .seni bilmem ama ben 10 senedir bu imtihanı kazanmak için çalıştım.allaha şükür sınavı kazandım .şimdi dualarımız hayırlısıyla dogmaları .ben sonucu duyunca çok agladım .sana bişey sormak istiyorum seninki laç haftalık söyledilermi?ben heyecandan sormadım doktorda bişey demedi .acaba nezamandan hesaplıyorlar bi bilgin varmı .söylersen sevinirim .benimde mide bulantılarım falan yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum .sürekli uyyorum .seni ve bebişleri öptüm canım .
meraba sakura hayırlı olsun canım keselerı dıyorsun kac kese cogul gebelıkmı
canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin bende 5 haftalık hamileyim keseyi gördük gelcek hafta kalp atışlarını dinleyeceğiz sakuranın başına gelenleri okuyunca benimde moralim bozuldu ama pozitif düşünmeye çaılşıyorum inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN:1hug: