Aynen canım sabırla bekle sen çatlasanda patlasanda zaman geçiyor ve görecegini insan görüyor iyi veya kötü. İnsallah hayırlısıyla tutunmuştur yavrun@Mucizeolsakeske Pazartesi transfer oldum. Onca git gel uğraş. İki dakkalik işlem için.
Doktordan şunu öğrendim. Embriyoyu rahme attıkları an tutunuyorsa tutunuyor. Transferden sonra 2 saat yat 3 saat yat bisey ifade etmiyormuş. Yarim saat yattım. Sonra topladım pılımı pırtımı geldik evimize.
Yavaş hareket edin, hızlı ani hareketden kaçının. Eğilmeyin ve uzanmayın dediler.
Sonuç rabbimizin elinde ol emrini bekliyoruz.
Zor bi süreç ama. Hele o progestan iğneleri yok mu?Aynen canım sabırla bekle sen çatlasanda patlasanda zaman geçiyor ve görecegini insan görüyor iyi veya kötü. İnsallah hayırlısıyla tutunmuştur yavrun
Valla ben seviyorum igne vurulmayı :)) insallah canımZor bi süreç ama. Hele o progestan iğneleri yok mu?
İns olumlu olur.
Başka ne kullanıyosun canım pıhtılaşma için extradan igne filan kullanıyormusunZor bi süreç ama. Hele o progestan iğneleri yok mu?
İns olumlu olur.
Hic progestan oldun mu? Allah dusmanima oldurtmasin.Başka ne kullanıyosun canım pıhtılaşma için extradan igne filan kullanıyormusun
Progestan adet için 5gün kullanmıştım çok agrılı oldugunu biliyorum ama ben bu konuda çok güçlü oldugumu düşünüyorum. Yani yavrum tutunsun benimle olsunda igneler beni hiç korkutamaz. Kaç gün igne vurulcaksın canım.Hic progestan oldun mu? Allah dusmanima oldurtmasin.
Coraspirin ve folik asit cnm
Başka bişey kullanmıyorum.
5 günden hiç bişey cnm. Cok beter bi şey. Fitil var jel var hap var. Yok illa igne. Ben vurulamayacagim.Progestan adet için 5gün kullanmıştım çok agrılı oldugunu biliyorum ama ben bu konuda çok güçlü oldugumu düşünüyorum. Yani yavrum tutunsun benimle olsunda igneler beni hiç korkutamaz. Kaç gün igne vurulcaksın canım.
10 tane cnm. Valla bu bi işkence.Progestan adet için 5gün kullanmıştım çok agrılı oldugunu biliyorum ama ben bu konuda çok güçlü oldugumu düşünüyorum. Yani yavrum tutunsun benimle olsunda igneler beni hiç korkutamaz. Kaç gün igne vurulcaksın canım.
Dogrudur canım benim arkadasımda senin gibi çok agrı çektigini söylüyor gece uyuyamıyormus agrıdan. Acaba hareket etsek yinede agrı olurmu igneden sonra kac dakika yürüyosun mesela. Allah yardımcın olsun canım valla işimiz zor adet oldum doktor salı günü çagırdı şimdi gözüm korkmaya basladı:))10 tane cnm. Valla bu bi işkence.
Tamam çocuk istiyoruz da işkenceye yatırın kalçalarımız beze olsun, acı içinde kıvranalım, sağa sola dönemeyelim, oturup kalkmayalım değil. Bu gece acılar içinde yattım. Sağ kalçam ağrı acı dokunamıyordum. Bu işin vajinal jeli ve fitili var
İlk tüp bebek denemem bir daha yapmak durumda kalırsam asla iğne almam.
Allaha iki rekat namaz kılmaya üşeniriz,cocuk için boynumuzu kesseler ses cikarmayacağız.
Ben rabbimden tup bebek suresinde af diledim.
4 ignem kaldı inan akşam nasıl iğneye gidicem die şimdiden sıtma tuttu.
Canım yürü, ovala, alkol sür ne yaparsan yap nafile.Dogrudur canım benim arkadasımda senin gibi çok agrı çektigini söylüyor gece uyuyamıyormus agrıdan. Acaba hareket etsek yinede agrı olurmu igneden sonra kac dakika yürüyosun mesela. Allah yardımcın olsun canım valla işimiz zor adet oldum doktor salı günü çagırdı şimdi gözüm korkmaya basladı:))
Tamam canım söylicem bakalım ama vercegini sanmıyorum arkadasımın doktoru ona igne verdiyse banada verir gibime geliyor. Artık ne yapalım köprüyü geçene kadar dayancazCanım yürü, ovala, alkol sür ne yaparsan yap nafile.
Artık hemsireler igne vururken aciyolar.
Fitil yada jel iste.
Bende çok yedim o iğneden acısını iyi bilirim ..iğneyi vuran hemşireye çoook az az vurmasını iste..sonrasındada hemen kalkma kendine vakit ayır 5 dk kadar o bölgeyi alkollü pamukla iyice bastırark ovala..10 tane cnm. Valla bu bi işkence.
Tamam çocuk istiyoruz da işkenceye yatırın kalçalarımız beze olsun, acı içinde kıvranalım, sağa sola dönemeyelim, oturup kalkmayalım değil. Bu gece acılar içinde yattım. Sağ kalçam ağrı acı dokunamıyordum. Bu işin vajinal jeli ve fitili var
İlk tüp bebek denemem bir daha yapmak durumda kalırsam asla iğne almam.
Allaha iki rekat namaz kılmaya üşeniriz,cocuk için boynumuzu kesseler ses cikarmayacağız.
Ben rabbimden tup bebek suresinde af diledim.
4 ignem kaldı inan akşam nasıl iğneye gidicem die şimdiden sıtma tuttu.
Canim benim ben el vuramiyorum artık kalcalarima nasil ovalicam. Ama dediklerini yapmaya calisacagim cok saol.Bende çok yedim o iğneden acısını iyi bilirim ..iğneyi vuran hemşireye çoook az az vurmasını iste..sonrasındada hemen kalkma kendine vakit ayır 5 dk kadar o bölgeyi alkollü pamukla iyice bastırark ovala..
Hic progestan oldun mu? Allah dusmanima oldurtmasin.
Kesinlikle ovalama ovalamak o bölgeyi daha da hassaslastirir ve oluşan ödemi kas hiç emmez bu durumda daha fazla ağrı olarak döner pamuğa bol kolanya dök ve kalçanın üstünde beklet bende hemsireyim cnm tavsiyem bu yondeCanim benim ben el vuramiyorum artık kalcalarima nasil ovalicam. Ama dediklerini yapmaya calisacagim cok saol.
Canım ben histereskopi oldum rahimde bir Şey var mi diye bakmıştı doktorumHistereskopi yapısalcı bana da tüp bebekten öncesi geçici menapoza soakcaklar histereskop olanlar.varmi nasildi soylermsnzz