Tüp bebek sürecim 2 yumurta

Merhaba ben de Mayıs ayında Tüp bebek tedavisine başvurdum Benim de yumurta rezervelerimde azalma var Yaşım 32 bstron folibol adetim 1 hafta kala da estrofem kullandım 2 ay fakat bir faydası olmadı galiba bugün kontrollerim vardı adetin 2 günü sağda bir veya iki solda da bir veya iki yumurta var bir şey değişmemiş yani şimdi bugünden Klomen günde bir defa 5 gün kullanmamız söyledi Pazartesi kontrolüm var olgun yumurta olursa iğnelere başlayacağız dedi Şimdi bilmiyorum Nasıl olacak

Maalesef biri 5. Güne ulaşamamış mahvoldum elim ayağım gitti... 3.gün dondurulmuş transfer olucam Allah yardımcımız olsun
Merhaba öncelikle inş allah kalbine göre verir ama asla ümidini kesme kısaca kendimden bahsetmek istiyorum belki ışık olur sürecine evliliğimin 2 .ayında çocuğum olmuyor diye dr gittim delimisin sen 6 ay olsun bi dedi . Ama rahatlamam için kan testi istedi ve gördük ki amh yerlerde hemen testler hazırlık derken tüp bebeğe başladık. 1.deneme 4 yumurta 2 güne bile gitmedi 2 . deneme 3 yumurta 2 kayıp 1 tane 5.gün embriyomuz oluş . ne olur ne olmaz bu kadar iyi psikolojideyken 1 kere daha deneyelim dedik. be MUCİZE 5 yumurta bugün 2. bitti 4ü ile yolumuza gayet güzel devam ediyoruz . oyüzden sakın ama sakın umutsuz olma

Benim ilk tedavim amh kaç sizin benim 0,11. Korkuyorum tutmazsa ya olmazsa diye. Tekrar başlıcaz öyle olursa. Süreç yıpratıcı korkutuyor tekrar o stresi yaşamak. Doktorum bunu bi deneyelim dedi. Ya tutarsa mantığıyla. Evet umut her zaman vardır belki ama biraz gerçekçi bakıyorum. Tutma olasılığı maalesef düşük. İnsanların yaşadıklarına göre değerlendiriyorum. Sizin için çok sevindim demek ki bu ay iyi bi ayınızdasınız. Dilerim benden de öyle yumurtalar çıkar. 1 tane donduruş var çift transfer mi olucak?

Benim amh 0,31 le başladım 0,20 lerdeydi en son şuan belki daha da düşmüştür bilmiyorum. Evet çok haklısını süreç hem maddi hem manevi çok zor ama inanmaktan geçtiği konusuna inanın. Benim saolsun belkide en çok olumlu etkileyen doktorum oldu. Gerçekten ilgisi alakası desteği ailemden olsa anca bu kadar olurdu inanın ... Müthiş sağlıksız beslenen biriydim. Alkol sigara kola düzensiz ve dengesiz beslenme hayvansal hiç bişey yemeyen saçma sapan bi hayatım vardı 22 yıldır sigarayı resmen yerdim o derece ama şuan sağlıklı beslenme konusunda yarışırım :)) başta SİGARA ve ALKOLden vazgeçtim. son tedavimde doktorum bile bu kadar gelişmeye çok şaşırmıştı ve ne yapıyorsan devam et demişti. 4 yumurta da bugün 2,gün hepsi 4e bölünmüş embriyolar inş önce 3 sonra 5.günü görücez diye dua ediyorum

Kesinlikle çok doğru yapmışsınız. 3 ayda vücut anca atıyor yumurtalara etkisi anca oluyor. Ben de 3 aylık sıkı bi beslenme düzenindeyim zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım sigarayı öğrendiğim an bıraktım. Umarım faydası oluyordur. Ne çok umut etmek ne umutsuz olmak istiyorum ama ortada kalmak çok zor. İyi kalitede bi 3.gün embriyosu olduğunu biliyorum yalnızca. Şimdi heyecanla transfer gününü bekliyorum..

Kesinlikle çok doğru yapmışsınız. 3 ayda vücut anca atıyor yumurtalara etkisi anca oluyor. Ben de 3 aylık sıkı bi beslenme düzenindeyim zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım sigarayı öğrendiğim an bıraktım. Umarım faydası oluyordur. Ne çok umut etmek ne umutsuz olmak istiyorum ama ortada kalmak çok zor. İyi kalitede bi 3.gün embriyosu olduğunu biliyorum yalnızca. Şimdi heyecanla transfer gününü bekliyorum..
siz söyleyince bu motivasyonla bir siklus daha yapsaydınız iyi olmaz mıydı diye düşünmeden edemedim.Umarım herşey sizin için çok çok güzel olur.

Benimde çikolata kistim vardı ve amh seviyem düşüktü, eşimin morfolojisi 1 ve sperm hızı çok düşüktü. Tüp bebek tedavisinde yumurta kalitesi için bitkisel takviye kullandım. 4 embriyom oldu Allahın izniyle 5. Güne kadar geldiler .Dondurulmuş embriyo transferi oldum ve mucizemi kucağıma aldım.
Merhaba şu ana bende benzer durumdayım , opuda 2 yumurtam çıktı ilk gün döllenme olmadı, 2.gün 1 tanesi döllendi, geç döllenmelerde gelişim durabiliyormuş, doktor risk alıp 1-2 gün daha bekleyelim mi yoksa böylece donduralım mı dedi bende sonradan üzülmektense şimdi görelim hocam dedim. Gelişimine göre taze yada dondurulmuş transfer olcam. dondurulursa çikolata kistim olduğu için önce baskılama yapılarak geçici menepoz uygulanabilirmiş.

Herkese merhaba ben de bu süreçteyim. 9 yumurtadan sadece 1i kaldı bana. Daha 5.gün olmadı bile.çarşamba günü 6.gün biyopsi alacaklar. Sağlıklı ise transfer edilecek. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun.

Şimdi haber geldi. Benim embriyolarım 6.güne ulaşmadı. Çok üzgünüm mahvoldum resmen. 1 tane kalmıştı o da son gün ölmüş. Transfer iptal edildi yani 40 bin çöp oldu😣😒😭😭

Şimdi haber geldi. Benim embriyolarım 6.güne ulaşmadı. Çok üzgünüm mahvoldum resmen. 1 tane kalmıştı o da son gün ölmüş. Transfer iptal edildi yani 40 bin çöp oldu😣😒😭😭
Allah sabır versin ümidinizi kaybetmeyin hayırlısı değilmiş demekki vaktinden önce çiçek açmaz Allah ne eyler ne eylerse güzel eyler duaya devam

G
çok geçmiş olsun üzüldüm. Böyle şeyler yaşayabiliyoruz maalesef ama sebebi önemli niye olmadığı önemli..

Niye 3.gün yapmadılar bilmiyorum. Aslında 3.gün yapın dedim olmaz dediler. Biyopsi yapılacaktı belkide o yüzden böyle oldu. 6.güne kadar bekletiyolar bir de. Son gün kötüye gitmiş ve kalitesi düşmüş olmaz biyopsi uygun dğl dediler.

Ben translokasyon hastasıyım. Yani kromozomlarımda sorun var. O yüzden incelenmesi gerekiyordu. 6.güne beklettiklerini hiç duymamıştım. Beklettiler maalesef

Yarın 3.gün... her şey yolundaysa donduracaklar. 3. Gün embriyosu donmuş transfer olacağım Allah’ın izniyle
Bende benzer bir durum yasıyorum canım 3 embriyo kalmış. İkisinden ümit yok biri yarına yasarsa dondurucaz dediler benimde ömrümdemçn ömür gidiyo şuan. İnşallah Rabbim tez zamanda bizleri de sevindirsin.

Back
X