- 22 Ağustos 2022
- 200
- 174
- 23
- 28
Ayy aynı benim durum çok stresli iş dimi uyuyamamıştım ben embriyolog arayınca ağladım zatenYarın 3.gün... her şey yolundaysa donduracaklar. 3. Gün embriyosu donmuş transfer olacağım Allah’ın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy aynı benim durum çok stresli iş dimi uyuyamamıştım ben embriyolog arayınca ağladım zatenYarın 3.gün... her şey yolundaysa donduracaklar. 3. Gün embriyosu donmuş transfer olacağım Allah’ın izniyle
Aradılar mı canımYarın 3.gün... her şey yolundaysa donduracaklar. 3. Gün embriyosu donmuş transfer olacağım Allah’ın izniyle
Daha erken öğlene doğru ararlarAramadılar henüzniye bilmiyorum
Evet 11 12 gibi arıyorlar geneldeAramadılar henüzniye bilmiyorum
Aramaları sorunla alakalı değil canım endişe etme onlar olaya duygusal bakmıyor Allah korusun kötüyse bile arayıp cansızlar derlerdi yani iyi yada kötü haber veriyorlar geç olmasıyla alakalı bi durum değil beni de 11.45 gibi aramışlardıBi sorun mu var acaba bilemedim hala haber yok
Aa gayet iyi süper o zaman2 embriyonun 1 ini dondurmuşlar. Diğerini de takip ediyoruz dedi 5. Gün için. İkisi de 8 hücreli dedi rakam vermedi başka
Nasip tamamenEvet inşallah devam ederler gelişimlerine. Kaliteli embriyonun 3. Günden 5 e ulaşmamasının sebebi ne acaba
Canınızı sıkmayım nerden rahmet ve nimetleneceğimizi rabbim bilirMaalesef biri 5. Güne ulaşamamış mahvoldum elim ayağım gitti... 3.gün dondurulmuş transfer olucam Allah yardımcımız olsun
Üçüncü gün beşinci gün şu kalite bu kalite ben bunlara inanmıyorum . Herşey kısmet . Sizde toparlayıp embriyonuza güvenin . Herşey güzel olsun ....Çok yıpratıcı gerçekten nasıl toplıcam bilmiyorum. Çok zor. Hayırlısı olsun.