Tüp bebek sürecim 2 yumurta

Evet beklemek çok zor sonu güzel olsun da bekleyim diyorum ama geçmiyor yerimde duramıyorum. İnşallah güzel haberler alırım. Yumurtam iyiydi sperme de kaliteli demişlerdi ama kısmet...

Ben de aynı durumu yaşadım çok stresli beklemek embriyolog arayınca ağlamıştım inşallah. Yarın hayırlı haber alırsınız kalitesini ve hücre sayısını sormayı unutmayın

Bi sorun mu var acaba bilemedim hala haber yok
Aramaları sorunla alakalı değil canım endişe etme onlar olaya duygusal bakmıyor Allah korusun kötüyse bile arayıp cansızlar derlerdi yani iyi yada kötü haber veriyorlar geç olmasıyla alakalı bi durum değil beni de 11.45 gibi aramışlardı

2 embriyonun 1 ini dondurmuşlar. Diğerini de takip ediyoruz dedi 5. Gün için. İkisi de 8 hücreli dedi rakam vermedi başka

Sadece hücre sayısını söyledi ama iyi sanırım. Kaliteli olduğu burdan mi anlaşılıyor. 5.güne gidip gitmemesini öngöremiyoruz dedi :(

Evet inşallah devam ederler gelişimlerine. Kaliteli embriyonun 3. Günden 5 e ulaşmamasının sebebi ne acaba

Maalesef biri 5. Güne ulaşamamış mahvoldum elim ayağım gitti... 3.gün dondurulmuş transfer olucam Allah yardımcımız olsun

Çok yıpratıcı gerçekten nasıl toplıcam bilmiyorum. Çok zor. Hayırlısı olsun.

Back
X