Tüp bebek sürecim 2 yumurta

umutcannn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
634
En iyi cevaplar
1
250
23
Arkadaşlar merhaba. Şu an ben de çok tedirgin bi beklemedeyim. 9 aylık evliyim şans eseri öğrendim. Amh 0.09 rezervim çok düşük. Eşime de baktıralım dediğimizde onda da tek tük sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Nisan ayında öğrendik ama hazırlık falan Haziranda Tedaviye başladık. 2 yumurta toplandı benden... biliyorum çok az... 4 yumurta görünüyordu kontrollerde neden böyle oldu bilmiyorum. Dün 1. Gündü embriyolog aradı 2 si de döllendi dedi. Şimdi heyecanla 3. Günü bekliyorum. bizim gibi hastalarda 3.gün embriyosu mu transfer ediliyor dondurulmuş önerdi doktorum ve sizce 2 embriyonun da sağlıklı çıkar mı bize tutunur mu... Allah yardımcımız olsun...

Ne güzel bi mesaj bu ya... gözlerim doluyo sürekli. Kaçıncı gün embriyosuydu bi de dondurulmuş muydu transferiniz.

Ne güzel bi mesaj bu ya... gözlerim doluyo sürekli. Kaçıncı gün embriyosuydu bi de dondurulmuş muydu transferiniz.
Evet biz 2018 yılında 5. Gün embriyolarımızı dondurduk nedense bir türlü transfer için hazır hissetmedik ve bu yıla nasip oldu . İçinizi ferah tutun rabbime kendinizi emanet edin inşallah

Biz öğreneli 4 ay oldu direkt tedaviye başladık. İnşallah sağlıklı bi şekilde tutunur 2 si de şu an duam bu...

Bir de doktorum 3. Gün dondurmayı düşünüyo rezervim az olduğu için

Benimde çikolata kistim vardı ve amh seviyem düşüktü, eşimin morfolojisi 1 ve sperm hızı çok düşüktü. Tüp bebek tedavisinde yumurta kalitesi için bitkisel takviye kullandım. 4 embriyom oldu Allahın izniyle 5. Güne kadar geldiler .Dondurulmuş embriyo transferi oldum ve mucizemi kucağıma aldım.

Maşallah ne güzel hikayeler bunlar. Bana da anlatmak nasip olsun. İnşallah 5. Güne kadar dururlar bizimkiler de. Yani yumurta ve sperm kalitesi güzel mi bilmiyoruz... heyecanla bekliyorum. Ben de takviye olarak 3 aydır folik asit d vit qenzim Q10 balık yağı içiyorum işe yarar mi bilemedim

Kıyamam ya. Herzaman pozitif ol ve umudunu kaybetme. Herkesin hikayesi farklı.
İnşallah sağlıkla anne olursun

Benim amh değeri 3.14 ama benim de 2 yumurtam toplandı geçen ay buraları didik didik etmiştim güzel şeyler duymak için. Nasipse tek yumurtayla bile mutlu sona giden o kadar çok kişi var ki. İnşallah biz de onlardan oluruz

Sizin tedaviniz nasıl gidiyor embriyolar oluştu mu ya da kaçıncı güne gitti

Önemli olan az olması değil nasip inanın benden 24 tane toplandı 2 tane döllendi cuma da transfer oldu beklemedeyim size oluşan embriyoların kalitesini söylemeleri gerekirdi söylemediler mi

Evet ya bunları da çok duyuyorum yumurta çok ama kaliteli olmuyor sanırım. Opu sonrası doktorum yanıma geldi 2 adet olgun yumurta topladım bundan sonrası Embriyolog iletişime geçecek dedi. Dolu mu hoş mu bilmiyorduk. Ertesi gün 1. Gün yani söylendiğini söyledi 3. Gün yine arıcam dedi. Süreç böyle mi oluyor bilmiyorum

Önemli olan az olması değil nasip inanın benden 24 tane toplandı 2 tane döllendi cuma da transfer oldu beklemedeyim size oluşan embriyoların kalitesini söylemeleri gerekirdi söylemediler mi
İnşallah sizin de size sağlıklı bi şekilde tutunur. Güzel haberler alırsınız

Şuan hangi aşamadasınız tam anlamadım anlasam süreç hakkında bilgilendiririm bugün yumurtanın toplandığı günün kaçıncı günü

A anladım şimdi.benimde perşembe toplanmıştı cuma 2.gündü 2 embriyo dediler pazartesiye kadar yaşayacak mı yaşamayacak mı insanın ömründen ömür gidiyor benim 2 ay donduruldu doldurulunca tutma şansı artarmış merak etmeyin döllenen embriyo genelde yaşıyor ya Allah’ın izniyle nasipte varsa sizi bulur endişe etmeyin

Yarın 3.gün... her şey yolundaysa donduracaklar. 3. Gün embriyosu donmuş transfer olacağım Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…