Evet biz 2018 yılında 5. Gün embriyolarımızı dondurduk nedense bir türlü transfer için hazır hissetmedik ve bu yıla nasip oldu . İçinizi ferah tutun rabbime kendinizi emanet edin inşallahNe güzel bi mesaj bu ya... gözlerim doluyo sürekli. Kaçıncı gün embriyosuydu bi de dondurulmuş muydu transferiniz.
Benimde çikolata kistim vardı ve amh seviyem düşüktü, eşimin morfolojisi 1 ve sperm hızı çok düşüktü. Tüp bebek tedavisinde yumurta kalitesi için bitkisel takviye kullandım. 4 embriyom oldu Allahın izniyle 5. Güne kadar geldiler .Dondurulmuş embriyo transferi oldum ve mucizemi kucağıma aldım.Arkadaşlar merhaba. Şu an ben de çok tedirgin bi beklemedeyim. 9 aylık evliyim şans eseri öğrendim. Amh 0.09 rezervim çok düşük. Eşime de baktıralım dediğimizde onda da tek tük sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Nisan ayında öğrendik ama hazırlık falan Haziranda Tedaviye başladık. 2 yumurta toplandı benden... biliyorum çok az... 4 yumurta görünüyordu kontrollerde neden böyle oldu bilmiyorum. Dün 1. Gündü embriyolog aradı 2 si de döllendi dedi. Şimdi heyecanla 3. Günü bekliyorum. bizim gibi hastalarda 3.gün embriyosu mu transfer ediliyor dondurulmuş önerdi doktorum ve sizce 2 embriyonun da sağlıklı çıkar mı bize tutunur mu... Allah yardımcımız olsun...
Kıyamam ya. Herzaman pozitif ol ve umudunu kaybetme. Herkesin hikayesi farklı.Arkadaşlar merhaba. Şu an ben de çok tedirgin bi beklemedeyim. 9 aylık evliyim şans eseri öğrendim. Amh 0.09 rezervim çok düşük. Eşime de baktıralım dediğimizde onda da tek tük sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Nisan ayında öğrendik ama hazırlık falan Haziranda Tedaviye başladık. 2 yumurta toplandı benden... biliyorum çok az... 4 yumurta görünüyordu kontrollerde neden böyle oldu bilmiyorum. Dün 1. Gündü embriyolog aradı 2 si de döllendi dedi. Şimdi heyecanla 3. Günü bekliyorum. bizim gibi hastalarda 3.gün embriyosu mu transfer ediliyor dondurulmuş önerdi doktorum ve sizce 2 embriyonun da sağlıklı çıkar mı bize tutunur mu... Allah yardımcımız olsun...
Böyle şeyleri görünce acayip duygulanıyorum... amin...Kıyamam ya. Herzaman pozitif ol ve umudunu kaybetme. Herkesin hikayesi farklı.
İnşallah sağlıkla anne olursun
Benim amh değeri 3.14 ama benim de 2 yumurtam toplandı geçen ayArkadaşlar merhaba. Şu an ben de çok tedirgin bi beklemedeyim. 9 aylık evliyim şans eseri öğrendim. Amh 0.09 rezervim çok düşük. Eşime de baktıralım dediğimizde onda da tek tük sperm çıkışı olduğunu öğrendik. Dünya başımıza yıkıldı. Nisan ayında öğrendik ama hazırlık falan Haziranda Tedaviye başladık. 2 yumurta toplandı benden... biliyorum çok az... 4 yumurta görünüyordu kontrollerde neden böyle oldu bilmiyorum. Dün 1. Gündü embriyolog aradı 2 si de döllendi dedi. Şimdi heyecanla 3. Günü bekliyorum. bizim gibi hastalarda 3.gün embriyosu mu transfer ediliyor dondurulmuş önerdi doktorum ve sizce 2 embriyonun da sağlıklı çıkar mı bize tutunur mu... Allah yardımcımız olsun...
İnşallah sizin de size sağlıklı bi şekilde tutunur. Güzel haberler alırsınızÖnemli olan az olması değil nasip inanın benden 24 tane toplandı 2 tane döllendi cuma da transfer oldu beklemedeyim size oluşan embriyoların kalitesini söylemeleri gerekirdi söylemediler mi
Maalesef 5 gün bölünmesi durdu ve iptal oldu. Bu ay tekrar başlayacağızSizin tedaviniz nasıl gidiyor embriyolar oluştu mu ya da kaçıncı güne gitti
Amin inşallah neler çektim ben bilirim rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah sizin de size sağlıklı bi şekilde tutunur. Güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?