- 9 Şubat 2025
- 35
- 10
- 3
- 43
Betaya baktırmadmKaç çıktı betanız
Belki benim durumum size umut olur Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptım yaşım 29 6 yumurta toplandı 4 embriyo olduğunu sôylediler 2 .sini 3 gün emriyosu olarak transfer edildi. Transfer den sonra hastaneye aradım kalan emriyolarımı sordum kalitesizdi transfer günü gelişimi durmuş sonra öldü dediler o gün o kadar çok üzüldüm ki bunlarda kalitesiz diye kafamda kurdum çok üzüldüm sonra 7.gün idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9. Gün yaptım çıkmadı kan verdim beta 6. Küsürdü 9. Güne gôre çok düşük dediler çok ağladım depresyone girdim resmen yıkıldım dünya durdu benim için o zaman eşimde moral olsun diye gurbetteyim ailemin yanına getirdi önden İstanbul gittik heryeri gezdim ayak tabanlarım ağırdı sonra adet günüm geldi merakdan eşim idrar testi almış kavga ederek yaptım( bir kere negatif gördüm devamlı bakıp üzüleyim mı gene diye sôylendim) hayalet çizgi çıktı şaşırdım kaldım hemen kan verdim 206 çıktı demem o ki günü gelmeden test yapma ve hiç bir zaman Allahdan umudunu kesmeDoktorumda tam 14 gün vermemı ıstedi bende şahsen artmaz negatıf zaten dıye düşündüm ne yapcam Bılmıyorum ılk denemem tüp bebekte yaşım 24 tutma oranı %60 di sözde
İnsallah abla gerçekten hıc ıyı degılım bendeBelki benim durumum size umut olur Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptım yaşım 29 6 yumurta toplandı 4 embriyo olduğunu sôylediler 2 .sini 3 gün emriyosu olarak transfer edildi. Transfer den sonra hastaneye aradım kalan emriyolarımı sordum kalitesizdi transfer günü gelişimi durmuş sonra öldü dediler o gün o kadar çok üzüldüm ki bunlarda kalitesiz diye kafamda kurdum çok üzüldüm sonra 7.gün idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9. Gün yaptım çıkmadı kan verdim beta 6. Küsürdü 9. Güne gôre çok düşük dediler çok ağladım depresyone girdim resmen yıkıldım dünya durdu benim için o zaman eşimde moral olsun diye gurbetteyim ailemin yanına getirdi önden İstanbul gittik heryeri gezdim ayak tabanlarım ağırdı sonra adet günüm geldi merakdan eşim idrar testi almış kavga ederek yaptım( bir kere negatif gördüm devamlı bakıp üzüleyim mı gene diye sôylendim) hayalet çizgi çıktı şaşırdım kaldım hemen kan verdim 206 çıktı demem o ki günü gelmeden test yapma ve hiç bir zaman Allahdan umudunu kesme
Kaçınca günde verdın abla sen betaBelki benim durumum size umut olur Ocak ayında ilk tüp bebek denemesini yaptım yaşım 29 6 yumurta toplandı 4 embriyo olduğunu sôylediler 2 .sini 3 gün emriyosu olarak transfer edildi. Transfer den sonra hastaneye aradım kalan emriyolarımı sordum kalitesizdi transfer günü gelişimi durmuş sonra öldü dediler o gün o kadar çok üzüldüm ki bunlarda kalitesiz diye kafamda kurdum çok üzüldüm sonra 7.gün idrar testi yaptım hiç çizgi çıkmadı 9. Gün yaptım çıkmadı kan verdim beta 6. Küsürdü 9. Güne gôre çok düşük dediler çok ağladım depresyone girdim resmen yıkıldım dünya durdu benim için o zaman eşimde moral olsun diye gurbetteyim ailemin yanına getirdi önden İstanbul gittik heryeri gezdim ayak tabanlarım ağırdı sonra adet günüm geldi merakdan eşim idrar testi almış kavga ederek yaptım( bir kere negatif gördüm devamlı bakıp üzüleyim mı gene diye sôylendim) hayalet çizgi çıktı şaşırdım kaldım hemen kan verdim 206 çıktı demem o ki günü gelmeden test yapma ve hiç bir zaman Allahdan umudunu kesme
Bugün 12. Gunum 10 çıktı betamKatılıyorum aynen. 13 gün olsun hiç olmazsa
Canım sonuç için kaçıncı gün olmalıydı seninBugün 12. Gunum 10 çıktı betam
14 idi dimiBugün 12. Gunum 10 çıktı betam
14 üne kdr yükselicektir betannnBugün 12. Gunum 10 çıktı betam
9. Günde verdim 6 cıktı sonra 13. Gün verdim 206 cıktıKaçınca günde verdın abla sen beta
Geç tutunma olabilir sabret biraz moralini bozma hemenBugün 12. Gunum 10 çıktı betam
Doktorum tutunmus 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekıyor dedı bugün 12. Gunumdu 10 çıktı bakalım hayırlısı ınsallah14 üne kdr yükselicektir betannn
Cnm yaaa çok sewndmmmDoktorum tutunmus 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekıyor dedı bugün 12. Gunumdu 10 çıktı bakalım hayırlısı ınsallah
Peki senin embriyo kaliten nasıldı.kaç yaşındasın.kaçıncı gün embriyosuyduDoktorum tutunmus 2 gün sonra 2 katına çıkması gerekıyor dedı bugün 12. Gunumdu 10 çıktı bakalım hayırlısı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?