• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sonrası transfer

mlkeyldy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
21
2
1
23
Merhaba öncelikle tüp bebek yaptık 5. Gün emrıyosu 2 adet 5aa kalıte ebrıyo transferı olduk ve emrıyo glue yaptırdım dün transferımın 9. Gunuydu ve betam 8.13 çıktı sizce çok mu dusuk

İki adetmis belki diğeri tutunur biri negatifse bile birz bekleyin öyle tekrar kan testi yapın

Ben moralinizi bozmak istemem ama bende cift embriyo transfer olmustum 11.gun 250 kusurlerde cikmisti degerim sanirim sizinki negatif tabi dr unuz daha iyi bilir sorsaydiniz keske

Ben moralinizi bozmak istemem ama bende cift embriyo transfer olmustum 11.gun 250 kusurlerde cikmisti degerim sanirim sizinki negatif tabi dr unuz daha iyi bilir sorsaydiniz keske
Doktorumda tam 14 gün vermemı ıstedi bende şahsen artmaz negatıf zaten dıye düşündüm ne yapcam Bılmıyorum ılk denemem tüp bebekte yaşım 24 tutma oranı %60 di sözde

Doktorumda tam 14 gün vermemı ıstedi bende şahsen artmaz negatıf zaten dıye düşündüm ne yapcam Bılmıyorum ılk denemem tüp bebekte yaşım 24 tutma oranı %60 di sözde
Moralinizi bozmayin belki de tutmustur bilemeyiz ama tutmada bile yasiniz kucuk tekrar denersiniz

Back
X