Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün beta verdım 6.16 ya düşmüş sanırım tutmadı1 gün daha bekleyın bence. Eğer yükselirse beta hamile kalmış olabilirsnz
Gerçekten mı ya ama düşmüş dedıler çıkmaz dedıler çok ağladım üzüldüm yıkıldım maddı manevı yıprandım çokO hiç belli olmaz. 10 gün beklemek lazm
Öyle bırsey olabılır miİki adetmis belki diğeri tutunur biri negatifse bile birz bekleyin öyle tekrar kan testi yapın
Doktorumda tam 14 gün vermemı ıstedi bende şahsen artmaz negatıf zaten dıye düşündüm ne yapcam Bılmıyorum ılk denemem tüp bebekte yaşım 24 tutma oranı %60 di sözdeBen moralinizi bozmak istemem ama bende cift embriyo transfer olmustum 11.gun 250 kusurlerde cikmisti degerim sanirim sizinki negatif tabi dr unuz daha iyi bilir sorsaydiniz keske
Moralinizi bozmayin belki de tutmustur bilemeyiz ama tutmada bile yasiniz kucuk tekrar denersinizDoktorumda tam 14 gün vermemı ıstedi bende şahsen artmaz negatıf zaten dıye düşündüm ne yapcam Bılmıyorum ılk denemem tüp bebekte yaşım 24 tutma oranı %60 di sözde
Katılıyorum aynen. 13 gün olsun hiç olmazsaİki adetmis belki diğeri tutunur biri negatifse bile birz bekleyin öyle tekrar kan testi yapın
Gerçekten mı ya ama düşmüş dedıler çıkmaz dedıler çok ağladım üzüldüm yıkıldım maddı manevı yıprandım
Evet adet e yakın beta yukselebılırmısTedavi gördüğünz hastanemi söyledi
Benim de tutmamştır diye düşünüorm.yaşım 44 çünküEvet adet e yakın beta yukselebılırmıs
Kacıncı günün ablaBenim de tutmamştır diye düşünüorm.yaşım 44 çünkü
Transfer sonrası bugün 7.günKacıncı günün abla
Kaç çıktı betanızTransfer sonrası bugün 7.gün
5.gün embriyosu cnm