- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi Belkibirgunolur
-
Kromozom ve pıhtılaşma testlerini yaptır canm için rahat etsin. Genetik bölümünde yapıyorlar zatenBide ben doğal yolla hiç hamile kalmadım zaten eğer kalsaydım ve yine kimyasal olsaydı pıhtılaşma olabilirdi ama insan yine de acaba mi diyor
Araştırma hastanesinden randevu alayim o zaman anca sıra gelir eşime de alsam mı acaba elimizde bulunsun olur da ikinci kez sil baştan tedavi gerekirse..Kromozom ve pıhtılaşma testlerini yaptır canm için rahat etsin. Genetik bölümünde yapıyorlar zaten
İkinizde yaptırıyorsunuz canmAraştırma hastanesinden randevu alayim o zaman anca sıra gelir eşime de alsam mı acaba elimizde bulunsun olur da ikinci kez sil baştan tedavi gerekirse..
Çok teşekkür ederim isteğe bağlı oluyor dimi sevk veya bi belgeye gerek var mıİkinizde yaptırıyorsunuz canm
benim 1. kaliteydi herşey çok iyidi ama malesef olmadı nasipte yokmuşBenim amh düşük bide yani ne kadar erken o kadar iyi 2 tane dondurulmuş var ama onlarla da olmazsa nolur bilmiyorumBursa Acibadem de tedavi görüyorum bende embriyolar 2. Kalite idi acaba ondan mı böyle oldu diyorum ama 1. Kalite embriyolarda da olabiliyormus kafam allak bullak
Evet canm direk genetik bölümüne git orda yapıyorlarÇok teşekkür ederim isteğe bağlı oluyor dimi sevk veya bi belgeye gerek var mı
Demek ki kalite önemli değil gibi gözüküyor canımbenim 1. kaliteydi herşey çok iyidi ama malesef olmadı nasipte yokmuş
Tamam çok teşekkür ediyorumEvet canm direk genetik bölümüne git orda yapıyorlar
Rica ederim :)Tamam çok teşekkür ediyorum
doktora görünmende fayda var canım benimde çok uzun sürmüştüArkadaslar nasılsınız ..kimyasal gebelikten sonra sulu adet gibi oldu . Bugün 50 gün oldu adet olmadım ..böyle bişi yaşayan varmı 50 gün normalmi ? Kontrole gitmeye bile psikolojim el vermiyor. Boyle bişi yaşayan varmı ?
Senin ne kadar sürdü cnm.sonuc ne oldu muayeneden sonra?doktora görünmende fayda var canım benimde çok uzun sürmüştü
benim kimyasaldan sonraki adetim 20 gün falan sürdü hormonal kanamaymış zaten pkos um ben primolit vermişti doktorum sonra düzeldi ama yine düzensiz oluyor sonraki adette transferim var bakalımSenin ne kadar sürdü cnm.sonuc ne oldu muayeneden sonra?
Benim yumosum kalmadı geriye Allah yardımcın olsun yüzün güler inşallah kardeşim hala gitmedim doktora ben . Ecoprin içtim az once belki kan sulandırıcı ise yarar yaş kaçtı senin ?benim kimyasaldan sonraki adetim 20 gün falan sürdü hormonal kanamaymış zaten pkos um ben primolit vermişti doktorum sonra düzeldi ama yine düzensiz oluyor sonraki adette transferim var bakalım
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün kan sulandırıcıyı doktor kontrolü haricinde kullanma istersen sorun olabiilir. 27 yaşındayım benBenim yumosum kalmadı geriye Allah yardımcın olsun yüzün güler inşallah kardeşim hala gitmedim doktora ben . Ecoprin içtim az once belki kan sulandırıcı ise yarar yaş kaçtı senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?