Tup bebek sonrasi kimyasal gebelik yasayanlar

benim 1. kaliteydi herşey çok iyidi ama malesef olmadı nasipte yokmuş

Arkadaslar nasılsınız ..kimyasal gebelikten sonra sulu adet gibi oldu . Bugün 50 gün oldu adet olmadım ..böyle bişi yaşayan varmı 50 gün normalmi ? Kontrole gitmeye bile psikolojim el vermiyor. Boyle bişi yaşayan varmı ?

doktora görünmende fayda var canım benimde çok uzun sürmüştü

Senin ne kadar sürdü cnm.sonuc ne oldu muayeneden sonra?
benim kimyasaldan sonraki adetim 20 gün falan sürdü hormonal kanamaymış zaten pkos um ben primolit vermişti doktorum sonra düzeldi ama yine düzensiz oluyor sonraki adette transferim var bakalım

benim kimyasaldan sonraki adetim 20 gün falan sürdü hormonal kanamaymış zaten pkos um ben primolit vermişti doktorum sonra düzeldi ama yine düzensiz oluyor sonraki adette transferim var bakalım
Benim yumosum kalmadı geriye Allah yardımcın olsun yüzün güler inşallah kardeşim hala gitmedim doktora ben . Ecoprin içtim az once belki kan sulandırıcı ise yarar yaş kaçtı senin ?

Benim yumosum kalmadı geriye Allah yardımcın olsun yüzün güler inşallah kardeşim hala gitmedim doktora ben . Ecoprin içtim az once belki kan sulandırıcı ise yarar yaş kaçtı senin ?
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün kan sulandırıcıyı doktor kontrolü haricinde kullanma istersen sorun olabiilir. 27 yaşındayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…