- 13 Ağustos 2019
- 7
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Belkibirgunolur
-
Acaba 1 kimyasal çıkmıyo digerlerinde bisey varmidir çok korkuyom 1 kimyasal olduEvet buyuk ihtimal kimyasal gebelik bende bunu yeni ogrendim sevincim kursagimda kaldicevap verdigin icin tesekkur ederik bu arada umarim biran once iyi sonuclar alirsin hepimiz aliriz. Ben 2 ay sonra falan dondurulmuslarimi deneyim diyorum ama korkuyorum kimisi embriyoda genetik bozukluktan oluyor demis dondurulmuslarda mi bozuk o zaman? Daha doktorumla konusmadim
dondurulmuşları transfer ettirmeden önce kendi genetik testlerinizi yaptırabilirsiniz belki kalan embriyolar için fikir verir.Acaba 1 kimyasal çıkmıyo digerlerinde bisey varmidir çok korkuyom 1 kimyasal oldu
Ben daha önceden genetik test yaptım bisey cikmadidondurulmuşları transfer ettirmeden önce kendi genetik testlerinizi yaptırabilirsiniz belki kalan embriyolar için fikir verir.
geçmiş olsun canım benimde kimyasaldan sonra istedi ve pıhtılaşma bozukluğu çıktı kesinlikle yaptır genetik testlerini sonraki transferde iğne başlanacakselam kızlar ..
bende 15 ağustos.. ta bebekleri kaybettim .. 3. gün emriosuydu 3 tane transfer edildi .. 12 gün 13,4 dü beta hcg 2 gün sonra tekrar ölçtür dedi doktorum 0,4 çıktı .. bu kimyasal gebelikmidir .. benim endometrium kalınlaşmadı progesteron çok yükseliodu transferden önce .. hormonu kontrol altına aldılar .. ama endimetrium 7.4 e kadar cıkabildi .. iyi geçti transfer demişti doktorum .. 15 ağustosta aradıgımda dünyalar başıma yıkıldı .. düşüo bebekler dedi .. 2 ağustosta transfer olmuştu .. ne yapacagımı bir daha deneyip deneyemeyecegimi bilmiyorum .. geçen aralıkta baslamıştım tedaviye .. 9 aydır transfere ulaşmaya calısıyoduk .. psikolojik olarak bittim .. sperm sayımız da çok yüksek degil .. normal yolla da kalamam sanırım ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.. kromozom testi istedi benden dşükten sonra .. bu neden daha önceden yapılmıyor bu yıkımdan sonra istiolar .. bir bilen varmı ?
Günaydın canım .. geriye embriom kalmadı birdaha gidebilirmiyim gitmelimiyim .. inan hiç bişi bilmiyorum napıcam ben çok kötüyüm dünyalar başıma yıkıldı sankigeçmiş olsun canım benimde kimyasaldan sonra istedi ve pıhtılaşma bozukluğu çıktı kesinlikle yaptır genetik testlerini sonraki transferde iğne başlanacak
canım bende uzun süre yaşadım bunu toparlıyosun merak etme önce dinlen kafanı toparla sonra gidersin ama tekrar deneyeceksen bu testleri yaptır mutlakaGünaydın canım .. geriye embriom kalmadı birdaha gidebilirmiyim gitmelimiyim .. inan hiç bişi bilmiyorum napıcam ben çok kötüyüm dünyalar başıma yıkıldı sanki
canım muhtemelen kimyasal gibi görünüyor ama doktorunu dinle Allah nasip ederse olurMerhaba tüp bebek tedavisi gördüm pazartesi değerim 8.23 bugün 3.91 çıktı asıl test günüm cumartesi doktorum ilaçlara devam et testlerde sıkıntı olabilir cumartesi bakıcaz dedi ama sizve böyle bi ihtimal var mı ?
Bence de kimyasal ama doktorum cumartesiyi beklemek de çok ısrarcı oldu cumartesiye kadar adet olmadığın sürece ilaçlara devam et testlerde sıkıntı olabilir dedi ama iki test de aynı yerde yapıldıcanım muhtemelen kimyasal gibi görünüyor ama doktorunu dinle Allah nasip ederse olur
Peki birşey daha sorabilir miyim kimyasal gebelik neden kaynaklı olabilir yani genetik test mi yaptırsam diye düşünüyorum tiroid var ama 2nin altında ondan kaynaklı değildir diye düşünüyorumCanm kimyasal gebelik gibi duruyor. Sen yine de doktorunu dinle ilaçlarına devam et
Ben kromozom testi pıhtılaşma testi yaptım hiç bir sıkıntı yoktu. Kimyasal gebeliğin belirli bir sebebi yok maalesefPeki birşey daha sorabilir miyim kimyasal gebelik neden kaynaklı olabilir yani genetik test mi yaptırsam diye düşünüyorum tiroid var ama 2nin altında ondan kaynaklı değildir diye düşünüyorum
Bide ben doğal yolla hiç hamile kalmadım zaten eğer kalsaydım ve yine kimyasal olsaydı pıhtılaşma olabilirdi ama insan yine de acaba mi diyorBen kromozom testi pıhtılaşma testi yaptım hiç bir sıkıntı yoktu. Kimyasal gebeliğin belirli bir sebebi yok maalesef
Benimde öyle olmuştu 67 den düşmüştü değerim bende bekledim 3. testi nasipte varsa olur inşallah vardır doktorların bir bildiği boşa bekletmiyolardır sanırımBence de kimyasal ama doktorum cumartesiyi beklemek de çok ısrarcı oldu cumartesiye kadar adet olmadığın sürece ilaçlara devam et testlerde sıkıntı olabilir dedi ama iki test de aynı yerde yapıldı
Ben gen testi yaptırdım heterozigot taşıcı pıhtılaşma sorunu çıktı sonraki transferimde iğne başlanacakDondurulmuş embriyolar var ama onlarla denemeden önce yaptırmam gereken bi test falan var mı acaba dağa temkinli olabilmek adına
Bilmiyorum canım eğer o değer yükselirse tekrar tıptan şüphe ederimBenimde öyle olmuştu 67 den düşmüştü değerim bende bekledim 3. testi nasipte varsa olur inşallah vardır doktorların bir bildiği boşa bekletmiyolardır sanırım
yok canım tüp bebek insan zaten zorla hamile kalıp bide kimyasal olunca yıkılıyor şartlarını bilmiyorum ben ankarada novaartta yaptırdım doktorum gazi de hoca diret asistanı randevu aldıBilmiyorum canım eğer o değer yükselirse tekrar tıptan şüphe ederimbende ikinciyi denemeden genetik test yaptırsam diyorum ama tıbbi genetik bölümü şart arıyor mu 2 kimyasal gebelik olması gerekli falan dediler ama, bide siz doğal yolla mi hamile kalmıstınız
Benim amh düşük bide yani ne kadar erken o kadar iyi 2 tane dondurulmuş var ama onlarla da olmazsa nolur bilmiyorumyok canım tüp bebek insan zaten zorla hamile kalıp bide kimyasal olunca yıkılıyor şartlarını bilmiyorum ben ankarada novaartta yaptırdım doktorum gazi de hoca diret asistanı randevu aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?