Tup bebek sonrasi kimyasal gebelik yasayanlar

Öncelikle size çok geçmiş olsun. Kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında hamile kalan birçok tanıdığım var. Benimde hCG değerlerim iki katı kadar yükselemiyor. 10. Gün 45 olan değer 12. Gün 69 çıktı. Bir sonraki değer de yavaş artarsa ben de kimyasal gebelikten şüphelenmeye başlayacağım.

Evet buyuk ihtimal kimyasal gebelik bende bunu yeni ogrendim sevincim kursagimda kaldi cevap verdigin icin tesekkur ederik bu arada umarim biran once iyi sonuclar alirsin hepimiz aliriz. Ben 2 ay sonra falan dondurulmuslarimi deneyim diyorum ama korkuyorum kimisi embriyoda genetik bozukluktan oluyor demis dondurulmuslarda mi bozuk o zaman? Daha doktorumla konusmadim

Sizin hCG değerleriniz nasıldı ?

Sanırım ben de benzer bir durum yaşıyorum. 4. Tüp bebek denememde hamile kaldım ancak 7 mayısta 5+2 de bebeğimi kaybettim. Doktorum kendi kendine düşmesi için cytotec ye bir ilaç verdi ve tamamen temizlendi. 24 mayıstaki kontrolde iki tane yumurta gördü 21 ve 24 boyutlarında. Çarşamba test yaptım 227 çıktı cuma günü de 173 çıktı. Eğer bu değer geçen aydan kalmadıysa (ki üzerinden bir aydan fazla zaman geçti) sanırım ben de kimyasal gebelik yaşıyorum. Pazartesi günü testi tekrarlayacam. RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN. Çok zor bir durum.

Off gercekten benimdr yeni oldu cumartesi gunu yeni birsey daha ogrendim o kadar sevinmistimki vok kisa surdu sizin sorun neydi tup bebek icin neden olabilcegini soylediler mi? Allah hepimize yardim etsin biran once alalim yavrularimizi kucaklarimiza insallah gercekten cok zor

Çok küçük olduğu için geçen ayki düşüğüm sebebi belli değil. Ama bebekte sıkıntı olduğu zaman vücut atıyormuş ondan olabilir dedi. İkinci yaşanan durumun ne olduğu belli değil kesin olarak. Ya önceki Düşükte beta hcg sıfırlanmadı halen devam ediyor ya da kimyasal gebelik oldu. Pazartesi belli olacak benim. Tüp bebek yapmamın sebebi amh 0,54. Yapışıklık var

Adet olmadiniz mi peki bironceki aydan kalabiliyo muymus? Embriyoda problem oldugunda atiliyosa dondurulmuslarda mi sorunlu o zaman yaptirmaya gerek yok mu 2.yi embriyonuz 1.kalite demislerdi bana o yuzden sok oldum

Adet olmadiniz mi peki bironceki aydan kalabiliyo muymus? Embriyoda problem oldugunda atiliyosa dondurulmuslarda mi sorunlu o zaman yaptirmaya gerek yok mu 2.yi embriyonuz 1.kalite demislerdi bana o yuzden sok oldum
Canm dondurulmuşların tutma oranı daha yüksekmiş. Benm 4. deneme deki dondurulmuştu tuttu ama devam edemedi o da nasip kısmet. Bahçecinin başarı oranının yüksek olmasının sebebi dondurulmuş transferi

Benimde dondurulmustu hmen yapilmadi canim ama olmadi ya kimyasala dondu
Canm kimyasal da olsa hamile kalabilmişsin. Benm diğer 3 denemede de hiç gebelik oluşmadı. Bir kere kimyasal oldu diye diğerleri de kimyasal olacak ye bişey yok. İçini rahat tut inşallahh bundan sonraki olur

Canm kimyasal da olsa hamile kalabilmişsin. Benm diğer 3 denemede de hiç gebelik oluşmadı. Bir kere kimyasal oldu diye diğerleri de kimyasal olacak ye bişey yok. İçini rahat tut inşallahh bundan sonraki olur
Oyle mi diyorsunuz acaba rahmimde mi bisey var diyorum tutnamiyor ama yok dedi embriyonun genetigi bpzuk denilince dedim o zaman oburkunlerde oyledir inanin anlamadim bisey insallah rabbim yuzumuze guler insallah cevap verdiginz icin cok tesekkur ederim

Rica ederim canm. Sorunun ne bilmiyorum ama doktorun biri bana taşıyıcı anneliği düşün sen hamile kalamazsın dedi. Çok şükür düşükle bile sonuçlansa hamile kalabildim. Yeter ki sen olacağına inan çünkü ben inanıyorum

Nasil bir doktormus o ya inanamiyorum. Sorunum sebepsiz infertilide bi sebep yok yani ama 2yildir olmuyo iliski planlamasi denedim 1 kez asilama yaptirdim olmadi o yuzden direk tup bebege gecmek istedim yasim 29 ama buda kimyasal gebelik oldu boyle bir gebelik oldugunuda yeni ogrendim hicbir bilgim yok o yuzden pozitifi aldigimda dunya benim olmustu yasadigim üzüntüyü anlarsin o yuzden nasil bi yol izleyecegimi suan icin bilmiyorum

Canm biraz dinlen ama çok Ara verme. Madem sorunun yok kesinlikle bir kaç ay tatil yap gez dolaş. Tüp bebekten sonra bir çok kişi doğal yolla hamile kalabiliyor. İnşallah sen de kalırsın

Canm biraz dinlen ama çok Ara verme. Madem sorunun yok kesinlikle bir kaç ay tatil yap gez dolaş. Tüp bebekten sonra bir çok kişi doğal yolla hamile kalabiliyor. İnşallah sen de kalırsın
Allah razi olsun canim insallah seninde herseyin yolunda gider bana bir kac ay ara ver dediler ama korkuyorum kimiside kimyasaldan sonra ara vermeyin yazmis kafam cok karisti 3.gun embriyosu konmustu 2tane 2side tutmadi yani

Allah razi olsun canim insallah seninde herseyin yolunda gider bana bir kac ay ara ver dediler ama korkuyorum kimiside kimyasaldan sonra ara vermeyin yazmis kafam cok karisti 3.gun embriyosu konmustu 2tane 2side tutmadi yani
Canm tedaviye ara ver kesinlikle korunma. Kimyasal dan sonra kendi kendine olma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…