Tup bebek sonrasi kimyasal gebelik yasayanlar

Doktorumda oyle dedi ama nasil olacak ki bukadar zaman olmamis yani insallah tabiide iyice umutsuz olmaya basladim
Ben de geçen ay tüp bebekle bebeğimi kaybettim bir daha olmaz dedim ama bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu benm için mucize çünkü bana sürekli sen asla normal yolla kalamazsın dediler. Tabiki bu düşünceyi kafandan atman çok zor ama başka şeylerle meşgul olmaya çalış

Insallah Allahim hepimize nasip eder sanki kapali biyerdeyim cikamiyorum bilmiyorum ya Allahim yardimcimiz olsun

Baska tecrubeli arkadaslar yok mu nasil bir yol izleyelim bizlerle bilginizi paylasir misiniz?
embriyonun 5.güne gelmesi ve iyi görünmesi genetik olarak sağlam olduğu anlamına gelmiyormuş malesef bende 2hafta önce aynı şeyi yaşadım 65den 27 ye düştü. Doktorum genetik testlerine bakalım dedi

İlk denemeydi genetik testi devlet hastanesinde uzun sürüyor eylül ekim gibi tekrar deneyeceğim dondurulmuşlarla birde hsg falan hiç çektirmemiştim ona baktırcam sanırım
Bende bugun gittim genetik teste gerek yok pihtilara bakalim dedi tek dusukle olmaz bisey ailede bisey yoksa cokda bisey cikcagini sanmıyorum dedi de ne alaka yani anlamadim benimde dondurulmuslarim var onlarda da bi bozukluk var midir bilmiyorum o kafami karistiriyo hepsi ayni zaman toplandi sonucta bilemiyorum kafam cok karisik

Canım aklında kalmasın kendin yaptır istersen pıhtılaşamaya bende baktırcam ama doktor onun için pıhtılaşma ileri dönemde düşük oluşturur yinede aklımızda kalmasın dedi

Kimyasal gebelik sonrası değeriniz ne kadar sürede sıfırlandı acaba

12 haziran 227,
14 haziran 173,
17 haziran 94,
bugün tahlil yaptırdık 32 çıktı. Kanamam henüz başlamadı. Baştan iyi düşüyordu ama sonradan yavaşladı.

Canm ilaç kullanmıyorum ben. Geçen ay tüp bebekle bebeğimi kaybettim. Hemen sonrasında bu ay da kimyasal gebelik oldu kendi kendine yani
Aa ben kaçırmışım orayı tüp bebekle kimyasal oldu sandım çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan Allah nasip etsin

Aa ben kaçırmışım orayı tüp bebekle kimyasal oldu sandım çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan Allah nasip etsin
Amin canmm insallahh. Değerimin sıfırlanmasını bekliyorum. Sonrasında rahim filmi çekecem. Ona göre de tekrar tüp bebek

12 haziran 227,
14 haziran 173,
17 haziran 94,
24 haziran 32
1 temmuz 12,08
8 temmuz 7,73 çıktı. Halen sıfırlanmamış maalesef. Doktorum normal sıfıra yakın sıkıntı yok dedi ama neden bu kadar geç sürede sıfırlanıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…