Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım çok merak ediyorum seni sonucu alabıldın mi?hakkında hayırlısını dılıyorum....

dilyavcım ımsı ne oluyor öyle bişey yapılmadı?

ayyyy ne güzel tebrik ederim canım.artsın inşallah hamiş haberleri bol bol artsın.allah herkese gönlüne göre versin.isteyen herkesin kucakları doluversin inşallah.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm 11. gün değerim 158,93 allahım isteyen herkese nasip etsin şimdi sizler için dua edicem

arkadaşlar bugün 11.günüm az önce idrarda test yaptım ikinci çizgiyi gördüm şimdi de kanda baktırmaya gidıyorum.ne olur bır hata oluşmuş olmasın.inşallah gebeyımdir

HAMİLESİN BENCE CANIM İDRAR TESTİNDE KOLAY KOLAY 2 Cİ ÇİZGİ ÇIKMAZ DEMEKİ HAMİLESİN EMİN OLMAK İÇİN KANDADA BAKTIR ......TEBRİKLER

bencede hamilesin yani idrra yanlış sonuç çokkkkkkkk zor veriyo hayırlı olsun güzelim allah kucağımıza almayı nasip etsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm 11. gün değerim 158,93 allahım isteyen herkese nasip etsin şimdi sizler için dua edicem

canım tebrikler, Allah kucağına almayı nasip etsin.
benimde bugün 10. günüm, idrar testimde 2. çizgi silik çıktı. 3 kez tekrarladım. 2 ayrı marka, üçüde silik. inşallah yanılma yoktur. bende yarın kan testi yaptıracağım. bakalım kaç çıkacak. benim tek embriyo kondu, senin?

Aaaaa bu çok güzel bi haber ,canım inşallah kucağına almak nasip olur.Allah nazarlardan sakınsınnn.:
Allahım bana da böyle mücdeli haber vermek nasip eder inşallah 10 şubat günüü

Canım inşallah yarın pozitifi görürsünn.Ve bizimle paylaşırsın..

oooooooooooooo hadi bakalım hadi bakalım gelsin hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı olsun bitanem

canım merhaba öncelikle.yazdıkalrını okuyunca kendim gibi hissettim seni varya.sorunumuz aynı. benimde eşim varikosel problemine sahipi. ameliyat da oldu.bende çok şükür bir sorun çıkmadı. yaşımda 24. doktor herşey dörtdörtlük dedi. tedavi ilaçlar çok güsel sonuç verdi. ama malesef ilk deneme olumsuz oldu. dokorum bunun ardından benden ve eşimden karyotip genetik kan tesi istedi. birde benden hsg(rahim filmi) istedi. bunları inceledikten sonra yine bir sorun çıkmazsa 3.adetimde tekrar deneyeceğiz inş.

Aaaaa bu çok güzel bi haber ,canım inşallah kucağına almak nasip olur.Allah nazarlardan sakınsınnn.:
Allahım bana da böyle mücdeli haber vermek nasip eder inşallah 10 şubat günüü

inşallah güzelim inşallah ayağımı sürükledim hadi bakalım

canım çok merak ediyorum seni sonucu alabıldın mi?hakkında hayırlısını dılıyorum....

aldım canım malesef negatif degerım 0.1 cıktı.bu kezde olmadı.hakkımda boylesı hayırlı belkıde bılemıyorum tek bıldıgım cok uzgunum,yorgunum,cok yıprandım 7 ay içinde 2 negetif sonuc almak agır gelıyo artık...
sen naptın bu arada evde test yapmıssın cıkmıs sanırım insallah sen iyi haberlerle gelde sana sevinelim...
idrarda yaptıysan içini rahat tut bence.yanılma payı yok denıcek kadar azdır.ben 12.gunumdede yaptım ama cıkmadı
iyi haberlerle gelırsın ınsallah...

Son düzenleme:
dilyavcım ımsı ne oluyor öyle bişey yapılmadı?

canım bu yöntem kullanılmadan spermler 200-300 kat büyütülerek en iyisi seçiliyo ama ımsı ile 6000 kat büyütülerek hasarlı olanlar net bi şekilde tespit ediliyo ve en iyileri kullanılıyo.

teşekkur ederım canım ama malesef haberler kotu.olmadı bu kezde negatıf sonuc aldık hayırlısı bakalım...allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…