Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

hadi hayırlı olsun canım.2.çizgiyi gördüysen kanda da kesin çıkar inşallah.
cuma bekliyoruz haberlerini

kızlar kızıcaksınız bana bılıyorum ama ben galıba bu seferde tutunduramadım bebegımı.dun 12.gunumdu test yaptım ama hıc bısey cıkmadı pıtırcık 9.gununde yaptı ve belırgın bı sekılde cıktı dıyo tamam herkeste aynı belırtı olucak dıye bısey yok anlıyorum ama hamıle kalmayı basaranlarda ufacık da olsa bı belırtı oluyo.mıde bulantısı,idrar sıklıgı,gögüs hassasıyeti...vs kesınlıkle bısey oluyo ıste.bende malesef hıc bırısı yok
cuma gunu test gunum ben kendımı azda olsa hazırladım ama eşim için üzülüyorum o bu transfere kesın gozuyle bakıyodu o benden daha cok yıkılıcak.onun içinde üzülüyorum kendim içinde üzülüyorum bu yılda annelik hayalımı gerceklestıremıycem,bu yılda minigimi kucagıma alamıycam...5 yıldan berı kurdugum hayallere bu yıl gene yenılerını eklıycem sadece hayalimde ama
karamsarlıgımdan yazmıyorum bunları kımse anlamıyo benı sadece benı anlayan bu konudakı en yakın dostlarım,ablalrım,kardeslerımle dertlesmek içimi dökmek istedim sadece...

canım bence çok karamsar düşünüyorsun emin ol ki belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen nice insanlar var bu yüzden sakın belirtilere takılma hele bi test günün gelsin ondan sonra üzülür veya sevinirsin ama negatiflik dünyanın sonu değil herşeyden önce senin ve eşinin sağlığı önemli herşey Allahtan eğer yazılmayan bi dönemse hiçbir şekilde olmaz ki inşallaah Allahım gönlünün muradını bu sefer nasip eder

Canım test gününü bekle ne olursa olsun.Nice kişiler var kanaması oluyo yine hamiş kalıyo sadece düşük tehlikesi atlattığını farkında olmadan hemde.herkeste belirtiler farklı olur tatlım lütfen takma kafana o testi.Hem idrar testlerin yanılma ihtimali var.Lütfen sen güçlü olki bebeğin sana sımsıkı tutunsun.Hem olmama ihtimalinde sen ve eşin elinizden geleni yaptınız ve gerisi Allahın takdiri.Onedenle hiiiiiiiiç üzüp yıpratma kendini önce kendi sağlığın tatlım.iyi gecelr

hepınıze cok tesekkur ediyorum gercekten destegınız güç verıyo bana yarın son gunum cuma gunu teste gıdıcem bakalım.gunumu guzel gecırıp morelımı yuksek tutucam ve aklıma bıle getırmıycem sızlerde dualarınızı ıhmal etmeyın olurmu?sızlerı burdakı herkesı tanımasamda gercekten sevıyorum.sızlerle konusmak terapi gibi bişey:))iyi geceler...
inşallah minigim benimledir ve sımsıkı tutunmustur annecigine.veeeeeeeeeeeeeeeee transferini yaptırıp sonucunu bekleyen tüm annelerin bebişleri sımsıkı tutunup kesecıklerını yapmaya baslamıslardır
allahım hepımızın gönlündekı murada tez zamanda kavusmamızı nasip eyler inşallah...

Son düzenleme:

canım eminim idrar testi yaptın ve negatif çıktı üzülüyorsunnn kan testini görmeden ne olur sıkma canını benimde fazla belirtim olmadı sadece göğüs şişkinliğim vardı bek kendinde demişsin herkezde aynı belirti olmaz bekle ve haberini paylaş bizimleeeee

gulcenim ya sen böyle şeyler yazınca ben çok üzüldüm inan bana bak ben 2 kere yaptım idrar testi ama yinede çok umtulanmıyorum kan testinde herşey çıkabilir ki ilk denemmedede görmüştüm çizgiyi ama tutunamadı yani ne olucağını hiçbirimiz bilemiyoruz. ben burda okudum yanlış hatırlamıyorsam 12. gün idrarda negatif çıkıpta 14. gün kanda pozitifi görenler var ne olur umutsuzluğa kapılma.biz ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıcak sen hayırlı evlat dile yeter başka elimizden bişi gelmez sadece dua dua dua sen yarını bekle bakalım olursa olur olmazsada yapacak bişi yok sen kendini ve eşini her duruma hazırlaman lazım canım benim

canım hayırlısı ama kıbrıs yasaları farklımı burdannnn 2den fazla embriyo verilebiliyormuuu

canım bende buğün öğrenmeye gidicem sonucu ama kıbrıs ne alaka benim doktorum 3 tane embriyo koydu bana 2.denemem benim geçenyılda 2 tane koymuştu hayırlısı dua ediyorum sizler için sizde bana dua edin lütfen çok heyecanlıyım

inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım

evet haklısın arkadaşım allahtan ümit kesilmez

maşallah canım umarım kat be kat artar değerin ve inşallah Allahım bizlerede yaşatır bu güzel duyguları

canım çok sağol benim 2. denemem bu seferki dondurulmuşlarla oldu 1. de kimyasal gebelik oldu düştü. inşallah bu devam edecek.inşallah canım Allah hepimize hayırlısını nasipetsin mis kokuluları kucağımıza alalım.

tebrikler canım çok iyi değerin Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

çok sağol canım amin.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.of düşünüyorumda hiç kolay değildi yaşadıklarımız benim eşimde de morfoloji ve hız problemi vardı.varikosel ameliyatıda oldu.buralarda 3 senedir gitmediğimiz doktor kalmadı. Allahım bu sefer yüzümüze gülecek inşallah.

benimde 2.denemem dondurulmuşlarımla olacak canım ve dondurulmuşlarla şansın daha da arttığını söylüyorlar benim 1.de değerim 5 çıkmıştı sonra 0 oldu hayırlısı olsun

bizim de sorunumuz eşimde sperm yetersizliği ve hız problemi vardı ama ameliyat olmadı zaten pek faydası olduğunu da duymadım varikoselin o yüzden bende gerek görmedim olmasına

kızlar cok mutluyum değerim 60 lara cıkmış doktorum 10 gün sonra keslerini görürüz ultrasonla dedi ck mutluyum benimde bir bebeğim olucak artık allah dularımı kabul ettii.darısı bütün isteyenlerin başınaaa

maşallah canım Allahım keseni görmeyi kalp atışını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

canım bişey sorabilirmiyim? ikinci denemende mi 3 embriyo koydu doktor?

arkadaşım hayırlı ve uğurlu olsun, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin. benim de transferimin 3. günü. beklemek çok zor. bu dönem için bize önereceğin birşeyler var mı??? ben ananas yiyorum, böğürtlen çayı içiyorum felan.

canım hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana, dikkat etmen gereken şeyler yüksek yerlere uzanmamak, eğilmemek, ananas yiceksin, 1 avuç kabak çekirdeği yiyeceksin, kabız olmamak için kuru kayısı ve kuru incir ye, stres yapma çok düşünmemeye çalış dicem ama kimsenin elinde olan birşey değildir, ağır iş yapma geriside Allahtan canım

canım ben buğün öğrendim hamile çıktım 207.04 çıktı ve her sabah aç karnına kara üzüm pekmezi içtim 3 yemek kaşığı ve demirhindi aldım bitkisel hergün içtim çay olrak allaha şükür kaldım darısı istiyenlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…