aldım canım malesef negatif degerım 0.1 cıktı.bu kezde olmadı.hakkımda boylesı hayırlı belkıde bılemıyorum tek bıldıgım cok uzgunum,yorgunum,cok yıprandım 7 ay içinde 2 negetif sonuc almak agır gelıyo artık...
sen naptın bu arada evde test yapmıssın cıkmıs sanırım insallah sen iyi haberlerle gelde sana sevinelim...
idrarda yaptıysan içini rahat tut bence.yanılma payı yok denıcek kadar azdır.ben 12.gunumdede yaptım ama cıkmadı
iyi haberlerle gelırsın ınsallah...
canım bu yöntem kullanılmadan spermler 200-300 kat büyütülerek en iyisi seçiliyo ama ımsı ile 6000 kat büyütülerek hasarlı olanlar net bi şekilde tespit ediliyo ve en iyileri kullanılıyo.
ayyyyyyyy canım benim çok ama çok sevindim bu haberleri almak inan hepimize çok iyi geliyor Allahım keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım
canım benim drum tek embriyonun tek başına tutunmasının %30 şansı olduğunu söylemişti ve 2 embriyo transfer etmişti ama ikiside tutunamadı ikinci tedavime şubat sonu gibi başlayacağım Allahımdan bi mani çılmazsa inşallah o zamanda 2 tane koyacak, kimi hastaneler yasayı uyguluyor ama kimileride şansın %30 olduğunu göz önüne alarak 2 yada 3 tane transfer edebiliyorlar
canım belirtilere takılmayın lütfen kullandığınız ilaçlar hamilelik ve adet belirtileri gi ağrı sancı verebiliyor lütfen test gününüze odaklanın ve dua edin inşallah bebeğin seninledir canım Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir inşallah canım
canım benimde olmayınca drum ilaçları kestirdi adetin 2.günü gittiğinde rahmin durumuna bakılacak ve ona görede doğum kontrol hapı verecek hiç canını sıkma Allahımın izniyle inşallah bir dahaki sefer bebğin seninle olacak bende de sorun yok sadece pkoluyum ama buda sorun değil ama tutmadı merak etme iki tarafta bile sorun olmadığı halde bebeği olmayanlar var
hadi bakalım inşallah güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur canım mutlaka haber ver bize sonuç ne olursa olsun ki inşallah Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir
canım varikoselin hiçbir faydası yok olsada çok az oluyor, bize ıcsı uygulandı ama tutmadı herşey nasip
saol canım kısmet degılmıs demekkı napalım sen nasılsın varmı bı gelısme?Canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlısı böyleymiş demek.
Canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlısı böyleymiş demek.
aldım canım malesef negatif degerım 0.1 cıktı.bu kezde olmadı.hakkımda boylesı hayırlı belkıde bılemıyorum tek bıldıgım cok uzgunum,yorgunum,cok yıprandım 7 ay içinde 2 negetif sonuc almak agır gelıyo artık...
sen naptın bu arada evde test yapmıssın cıkmıs sanırım insallah sen iyi haberlerle gelde sana sevinelim...
idrarda yaptıysan içini rahat tut bence.yanılma payı yok denıcek kadar azdır.ben 12.gunumdede yaptım ama cıkmadı
iyi haberlerle gelırsın ınsallah...
HAMİLESİN BENCE CANIM İDRAR TESTİNDE KOLAY KOLAY 2 Cİ ÇİZGİ ÇIKMAZ DEMEKİ HAMİLESİN EMİN OLMAK İÇİN KANDADA BAKTIR ......TEBRİKLER
bencede hamilesin yani idrra yanlış sonuç çokkkkkkkk zor veriyo hayırlı olsun güzelim allah kucağımıza almayı nasip etsin
Canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlısı böyleymiş demek.
saol canım kısmet degılmıs demekkı napalım sen nasılsın varmı bı gelısme?
öncelikle seni tebrik ediyorum canım hayırlı olsun.ben de yarın kanda baktıracam inşallah bı sorun oluşmaz hamıleyımdır.kucağımıza almak da nasip olsun ...dualarım hepinizle.......
Canım benim de transferin 6.günündeyim.bugün belimde ağrılar oluyor.bacaklarım sızlıyor sanki.Kendimi adet olucak gibi hissdiyom yaa aslında bende bugün sanki bi hüzünlüyümm...
Canım benimde 6.günüm bugün,biraz belimde ve kasıklarımda bacaklarımda ağrı var yaa.Sanki adet olcakmış gibi hissetim bugünne bileyim işte ya şaşkınım.Bebeğim benimledir inşallahh
Canım benimde 6.günüm bugün,biraz belimde ve kasıklarımda bacaklarımda ağrı var yaa.Sanki adet olcakmış gibi hissetim bugünne bileyim işte ya şaşkınım.Bebeğim benimledir inşallahh
canım gerçekten üzüldüm.şimdi sana ne söylenırse söylensin teselli zor biliyorum.ama kendini çok yıpratma ,çok kişi var bunları yaşayan güçlü olup üstesinden gelmen lazım.hakkımızda hayırlısını diliyorum...benim de 7 ayda 3.denemem bilyor musun..ara vermeden üst üste yaşanınca dayanmak daha zor ama zamanı değilmiş diye düşün üzmemeye çalış kendini...