Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım inşallah 100ler 200lere çıkarrr
maşallahhh

inşallah canım guzel haberi alırsam hepınızı tek tek arıyıp soylıycem amainşallah o haberı bı alıyım klavyemın gucu yetene kadar yazıcam burda genede allahım hayırlısını,saglıklısını,ömürlüsünü nasip etsin hepimize.arkadasların yazdıklarını okuyorum ve gercekten cok uzuluyorum o sevıncı yasayıp arkasından yıkılır derecede uzulmek bılemıyorum bana bu acı agır gelıyo... rabbım sabır versın saglıklı hamıle kalamayan herkese..
yarın ınsallah ıyı haberlerımle tekrar konusuruz

canım acıkcası ben kendimi cok kısıtlamadım ve şu cok önemli aklımda hiç yoktu normal yaşantıma devam ettim ağır kaldırmadım uzanmadım gıdalı şeyler yemeye baktım...ama en öenmlisi beyinde bitiyo herşey allah herkese nasip etsin...efet bende anans yedim ilk günler kuru kayısı yedim öle ya

evet canım 2.denememde ve şimdi hamileyimmmm yeni aldım sonuçları 2007 çıktı allah her keze nasip etsinn

canım ya benim ilk deneme başarısız oldu. bende ikinci denemede de 1 tane koyacakmış doktor. bakalım hayırlısı olsun. sonuçların çok güsel çıkmış. tebrik ediyorum tekrar.darısı hepimizin başına inş..

canım inan ben de seni çok ıyı anlıyorum bugun de benim 10.günüm .neler hissettiğimi anlatamam.ben de 3.denememdeyim.çok korkuyorum kötüyüm cesaret edemiyorum.herkes bişeyler yazıyo bu dönemdeki belirtiler ile ılgili ama ben hiç birşey hissetmedim sadece dün ve bugün göğüslerimde adet olduğum zaman ki gibi sızı var.her an adet olacakmışım gibiyim.ben de cumartesi günü test yaptıracam.eşim için bende çok üzülüyorum o kendini suçluyor malesef ne desem bu değişmiyor.benim yaşım da problem oluşturuyo artık ne kadar deneyebılırım ben de bilmiyorum.allah dayanma gücü versin dıyorum artık başka bişey dilıyemıyorum canım...

ben çok merak ettim .hangi sağlık kuruluşu 3 tane embriyo transfer ediyo.ben çok araştırdım 3 mart 2010 tarihinde yasal düzenleme ıle 2 ye düşmüş .bu sebeple tutmasa ben de yurt dışında deneyecem .eğer türkiyede ise bana bilgi verebılır mısın teşekkür ederim.dualarım da senınle canım

canıım inşallah sen mutlu sona ulaşanlardan olursun.ananasın kanı sulandırıcı etkisi var.yani kan sulandıkça dolaşımı hızlanıyo ve rahimde embriyonun tutunmasına destek sağlıyo.bende talesemi olduğu için ben cleaxan kullanıyorum ananasa gerek kalmadı.ama ben çok araştırdım bitki çaylarının adet söktürücü etkisi var özelikle yeşil çayın.bu sebeple lutfen bıtki çayları içme ne olur ne olmaz benim amerika dakı akrabam botanik ile ilgilenıyo o bana bu uyarıda bulunmuştu .bu arada cumartesi de ben test yaptıracam benim için de dua edin...

hamile değilim kızlar! yalnız aklımda sorular var yardımcı olursanız sevinirim.bugün kan testimi 10:30 da verdim ama sonuç 2 ye doğru çıkacağı için gidebilrsiniz arıycaz dediler.1 e dorğu aradılar ve hüsran işte.Hayırlısı demek kalıyor...
doktorum bana ilaçları kesmemi(progesteron jeli ve östrojen flasteri) ve adet olunca arayın dedi.ona göre karar vereceğiz dediler.acaba ne yaparlar?
birde benim eşim varikosel olduğu için tüp yaptırdık.bende bir sorun yok.bebişim tutar diye çok umutluydum ama olmadı işte...hala inanamıyorum bende bir sorun olmamasına rağmen tutunamayabiliyormu yani?ve neden aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar...

geçmiş olsun canım ilkmiydi denemen genelde ilkler psikolojik olarakta tutmuyor inşallah olur

amin canım ya.yarın benım test gunum.arka arkaya ogrenıcez demekkı...umarım tebrık ederız bırbırımızı burdan kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
eşim için gerçekten cok üzülüyorum.benden daha çok istiyo bi çocugumuzun olmasını.bızde sorun ıkımızdede var bende polıkıstık over esımde sperm yetersızlılıgı.
benım bu gun son gunum ama hala bende bı degısıklık yok sadece cok hafıf gogus hassaslıgı var bunun dısında en ufak bı belırtım yok.
canım yaşını kafana takmıssın neden?
allah yardımcımız olsun.lütfen sende morelını bozma hakkımızda hayırlısı olsun bu saatten sonra üzülmenin hiç bir anlamı yok aslında tutan bısey varsa senın 10 benım 14 gunden berı coktan tutup kesecıgını yapmaya baslamıstır napalım elimizden geleni yaptık böyle demekten baska bisey yok bu saatten sonra herseyın hayırlısı...

canım sakın üzme kendini herşeyin hayırlısı.önce biz canım biz olmadan bebişte olmaz.bizde de eşimde problem ben de bişey çıkmadı.eşim geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ama hiçbi değişiklik yok spermler aynı.canım tabiki tutunmama nedeni erkekten kaynaklanabiliyo.size ımsı yöntemi uygulandı mı bu yöntem uygulandımı şans artıyo.neyse Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

ayyyyyyyy canım benim çok ama çok sevindim bu haberleri almak inan hepimize çok iyi geliyor Allahım keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım

canım benim drum tek embriyonun tek başına tutunmasının %30 şansı olduğunu söylemişti ve 2 embriyo transfer etmişti ama ikiside tutunamadı ikinci tedavime şubat sonu gibi başlayacağım Allahımdan bi mani çılmazsa inşallah o zamanda 2 tane koyacak, kimi hastaneler yasayı uyguluyor ama kimileride şansın %30 olduğunu göz önüne alarak 2 yada 3 tane transfer edebiliyorlar

canım belirtilere takılmayın lütfen kullandığınız ilaçlar hamilelik ve adet belirtileri gi ağrı sancı verebiliyor lütfen test gününüze odaklanın ve dua edin inşallah bebeğin seninledir canım Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir inşallah canım

canım benimde olmayınca drum ilaçları kestirdi adetin 2.günü gittiğinde rahmin durumuna bakılacak ve ona görede doğum kontrol hapı verecek hiç canını sıkma Allahımın izniyle inşallah bir dahaki sefer bebğin seninle olacak bende de sorun yok sadece pkoluyum ama buda sorun değil ama tutmadı merak etme iki tarafta bile sorun olmadığı halde bebeği olmayanlar var

hadi bakalım inşallah güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur canım mutlaka haber ver bize sonuç ne olursa olsun ki inşallah Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir

canım varikoselin hiçbir faydası yok olsada çok az oluyor, bize ıcsı uygulandı ama tutmadı herşey nasip

kızlarrrr bugün kontrolden önceki son testimi yaptım veee değerimmmm 619.07 çıktıııı doktorumu aradım hemen oda süper sonuç dedi yarın ilk ultrasyon kontrolümüzü yapıcazzz

sabah ilk idrarla test yaptım, bugün transferin 10. günü. 2. çizgi silik çıktı arkadaşlarrr. çok mutluyum. yarın kan testi yaptırıcam. inanamıyorum Rabbim nasip ettimi şimdi bana bebeğimi...

sabah ilk idrarla test yaptım, bugün transferin 10. günü. 2. çizgi silik çıktı arkadaşlarrr. çok mutluyum. yarın kan testi yaptırıcam. inanamıyorum Rabbim nasip ettimi şimdi bana bebeğimi...

minimalistcimmmmmmm çokkkkkkk çokkkkkkkkkkkk sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallahhhhh yarında kesin sonucu vereceksin ve bizimle paylaşacaksın ALLAHIM sana şükürler olsun hepimizin yüzünü güldür..... hepiniz bizim gibi yeni başlayacak olanlara umutsunuzzzzz
minimalistcim inan çok mutluyum senin ve diğer pozitif sonuç alan tüm arkadaşlarım adınaaaaa Rabbim sağlıcaklada bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.....

canım bişey sorabilirmiyim? ikinci denemende mi 3 embriyo koydu doktor?

canım ben konyadayım ve bizim burda tüp bebek üzerine gerçekten çok başarılı bir doktorla bu maceraya başladım çok doktor gezmiştim 5 yıl boyunca hiç sonuç alamamıştım benim gibi artık ümit kesenler ali acara gidiyorlar benimgibi tavsiye üzerine ve yüzde 99 u sonuç pozitif eğer umudun gittiği yerde ali acarı tavsiye ederim o gün 9 kişiydik transfer günü öğrendiğime göer 9 kişide benimle beraber hamileyiz telefonu 0332 3539065 siğortalı hastalarada bakıyor ve ilaç yardımında bulunuyor benim ilaçlarım 650 liraya mal oldu doktorum kendisi verdi çoğunu dediği yeterki olsun maddiyat son ra gelendir benim için dedi sadece transfer ücreti hastaneye verilen3000 lira ve 650 lira ilaç parası verdim durumum yoktu allah razı olsun doktorumdan

amiiinn canımmmm
isteyen, bu yolda çaba harcayan herkesin gönlünün muradını versin Rabbim. Çok şükür çoookkk...

canım adına çoooook sevindim.allahım herşeyi tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin.benim için de dua edin ben de yarın öğrenecem

canım bahsettiğin doktoru ben de duymuştum benimde iskenderun daki göğüs hastalıkları uzmanı arkadaşımda çok ciddi problemler vardı.ve umut veren pek kımse olmamıştı ama uzun bır araştırmadan sonra konya da karar kılmışlardı.şimdi 5 yaşında kızı var.inşallah herkese nasıp olur

amin canım allah herkeze nasip etsin ama para tuzağı kuranlardan allah esirgesin allah hep iyilerle karşılaştırsın bu işi ticarete döken kurumlarda var insanların hayalleriyle umutlarıyla oynuyorlar buda bir gerçek ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…