kızlar cok mutluyum değerim 60 lara cıkmış doktorum 10 gün sonra keslerini görürüz ultrasonla dedi ck mutluyum benimde bir bebeğim olucak artık allah dularımı kabul ettii.darısı bütün isteyenlerin başınaaa
inşallah canım guzel haberi alırsam hepınızı tek tek arıyıp soylıycem amacanım eminim idrar testi yaptın ve negatif çıktı üzülüyorsunnn kan testini görmeden ne olur sıkma canını benimde fazla belirtim olmadı sadece göğüs şişkinliğim vardı bek kendinde demişsin herkezde aynı belirti olmaz bekle ve haberini paylaş bizimleeeee
evet canım 2.denememde ve şimdi hamileyimmmm yeni aldım sonuçları 2007 çıktı allah her keze nasip etsinn
kızlar kızıcaksınız bana bılıyorum ama ben galıba bu seferde tutunduramadım bebegımı.dun 12.gunumdu test yaptım ama hıc bısey cıkmadı pıtırcık 9.gununde yaptı ve belırgın bı sekılde cıktı dıyo tamam herkeste aynı belırtı olucak dıye bısey yok anlıyorum ama hamıle kalmayı basaranlarda ufacık da olsa bı belırtı oluyo.mıde bulantısı,idrar sıklıgı,gögüs hassasıyeti...vs kesınlıkle bısey oluyo ıste.bende malesef hıc bırısı yok
cuma gunu test gunum ben kendımı azda olsa hazırladım ama eşim için üzülüyorum o bu transfere kesın gozuyle bakıyodu o benden daha cok yıkılıcak.onun içinde üzülüyorum kendim içinde üzülüyorum bu yılda annelik hayalımı gerceklestıremıycem,bu yılda minigimi kucagıma alamıycam...5 yıldan berı kurdugum hayallere bu yıl gene yenılerını eklıycem sadece hayalimde ama
karamsarlıgımdan yazmıyorum bunları kımse anlamıyo benı sadece benı anlayan bu konudakı en yakın dostlarım,ablalrım,kardeslerımle dertlesmek içimi dökmek istedim sadece...
ben çok merak ettim .hangi sağlık kuruluşu 3 tane embriyo transfer ediyo.ben çok araştırdım 3 mart 2010 tarihinde yasal düzenleme ıle 2 ye düşmüş .bu sebeple tutmasa ben de yurt dışında deneyecem .eğer türkiyede ise bana bilgi verebılır mısın teşekkür ederim.dualarım da senınle canımcanım bende buğün öğrenmeye gidicem sonucu ama kıbrıs ne alaka benim doktorum 3 tane embriyo koydu bana 2.denemem benim geçenyılda 2 tane koymuştu hayırlısı dua ediyorum sizler için sizde bana dua edin lütfen çok heyecanlıyım
arkadaşım hayırlı ve uğurlu olsun, Allahım sağlıkla kucağına nasip etsin. benim de transferimin 3. günü. beklemek çok zor. bu dönem için bize önereceğin birşeyler var mı??? ben ananas yiyorum, böğürtlen çayı içiyorum felan.
hamile değilim kızlar!yalnız aklımda sorular var yardımcı olursanız sevinirim.bugün kan testimi 10:30 da verdim ama sonuç 2 ye doğru çıkacağı için gidebilrsiniz arıycaz dediler.1 e dorğu aradılar ve hüsran işte.Hayırlısı demek kalıyor...
doktorum bana ilaçları kesmemi(progesteron jeli ve östrojen flasteri) ve adet olunca arayın dedi.ona göre karar vereceğiz dediler.acaba ne yaparlar?
birde benim eşim varikosel olduğu için tüp yaptırdık.bende bir sorun yok.bebişim tutar diye çok umutluydum ama olmadı işte...hala inanamıyorumbende bir sorun olmamasına rağmen tutunamayabiliyormu yani?ve neden aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar...
canım inan ben de seni çok ıyı anlıyorum bugun de benim 10.günüm .neler hissettiğimi anlatamam.ben de 3.denememdeyim.çok korkuyorum kötüyüm cesaret edemiyorum.herkes bişeyler yazıyo bu dönemdeki belirtiler ile ılgili ama ben hiç birşey hissetmedim sadece dün ve bugün göğüslerimde adet olduğum zaman ki gibi sızı var.her an adet olacakmışım gibiyim.ben de cumartesi günü test yaptıracam.eşim için bende çok üzülüyorum o kendini suçluyor malesef ne desem bu değişmiyor.benim yaşım da problem oluşturuyo artık ne kadar deneyebılırım ben de bilmiyorum.allah dayanma gücü versin dıyorum artık başka bişey dilıyemıyorum canım...
hamile değilim kızlar!yalnız aklımda sorular var yardımcı olursanız sevinirim.bugün kan testimi 10:30 da verdim ama sonuç 2 ye doğru çıkacağı için gidebilrsiniz arıycaz dediler.1 e dorğu aradılar ve hüsran işte.Hayırlısı demek kalıyor...
doktorum bana ilaçları kesmemi(progesteron jeli ve östrojen flasteri) ve adet olunca arayın dedi.ona göre karar vereceğiz dediler.acaba ne yaparlar?
birde benim eşim varikosel olduğu için tüp yaptırdık.bende bir sorun yok.bebişim tutar diye çok umutluydum ama olmadı işte...hala inanamıyorumbende bir sorun olmamasına rağmen tutunamayabiliyormu yani?ve neden aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar...
canım ben buğün öğrendim hamile çıktım 207.04 çıktı ve her sabah aç karnına kara üzüm pekmezi içtim 3 yemek kaşığı ve demirhindi aldım bitkisel hergün içtim çay olrak allaha şükür kaldım darısı istiyenlerin başına inşallah
canım ya benim ilk deneme başarısız oldu. bende ikinci denemede de 1 tane koyacakmış doktor. bakalım hayırlısı olsun. sonuçların çok güsel çıkmış. tebrik ediyorum tekrar.darısı hepimizin başına inş..
canım inan ben de seni çok ıyı anlıyorum bugun de benim 10.günüm .neler hissettiğimi anlatamam.ben de 3.denememdeyim.çok korkuyorum kötüyüm cesaret edemiyorum.herkes bişeyler yazıyo bu dönemdeki belirtiler ile ılgili ama ben hiç birşey hissetmedim sadece dün ve bugün göğüslerimde adet olduğum zaman ki gibi sızı var.her an adet olacakmışım gibiyim.ben de cumartesi günü test yaptıracam.eşim için bende çok üzülüyorum o kendini suçluyor malesef ne desem bu değişmiyor.benim yaşım da problem oluşturuyo artık ne kadar deneyebılırım ben de bilmiyorum.allah dayanma gücü versin dıyorum artık başka bişey dilıyemıyorum canım...
amin canım ya.yarın benım test gunum.arka arkaya ogrenıcez demekkı...umarım tebrık ederız bırbırımızı burdan kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
eşim için gerçekten cok üzülüyorum.benden daha çok istiyo bi çocugumuzun olmasını.bızde sorun ıkımızdede var bende polıkıstık over esımde sperm yetersızlılıgı.
benım bu gun son gunum ama hala bende bı degısıklık yok sadece cok hafıf gogus hassaslıgı var bunun dısında en ufak bı belırtım yok.
canım sakın üzme kendini herşeyin hayırlısı.önce biz canım biz olmadan bebişte olmaz.bizde de eşimde problem ben de bişey çıkmadı.eşim geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ama hiçbi değişiklik yok spermler aynı.canım tabiki tutunmama nedeni erkekten kaynaklanabiliyo.size ımsı yöntemi uygulandı mı bu yöntem uygulandımı şans artıyo.neyse Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
sabah ilk idrarla test yaptım, bugün transferin 10. günü. 2. çizgi silik çıktı arkadaşlarrr. çok mutluyum. yarın kan testi yaptırıcam. inanamıyorum Rabbim nasip ettimi şimdi bana bebeğimi...
canım bişey sorabilirmiyim? ikinci denemende mi 3 embriyo koydu doktor?
minimalistcimmmmmmm çokkkkkkk çokkkkkkkkkkkk sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallahhhhh yarında kesin sonucu vereceksin ve bizimle paylaşacaksın ALLAHIM sana şükürler olsun hepimizin yüzünü güldür..... hepiniz bizim gibi yeni başlayacak olanlara umutsunuzzzzz
minimalistcim inan çok mutluyum senin ve diğer pozitif sonuç alan tüm arkadaşlarım adınaaaaa Rabbim sağlıcaklada bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.....
sabah ilk idrarla test yaptım, bugün transferin 10. günü. 2. çizgi silik çıktı arkadaşlarrr. çok mutluyum. yarın kan testi yaptırıcam. inanamıyorum Rabbim nasip ettimi şimdi bana bebeğimi...
canım ben konyadayım ve bizim burda tüp bebek üzerine gerçekten çok başarılı bir doktorla bu maceraya başladım çok doktor gezmiştim 5 yıl boyunca hiç sonuç alamamıştım benim gibi artık ümit kesenler ali acara gidiyorlar benimgibi tavsiye üzerine ve yüzde 99 u sonuç pozitif eğer umudun gittiği yerde ali acarı tavsiye ederim o gün 9 kişiydik transfer günü öğrendiğime göer 9 kişide benimle beraber hamileyiz telefonu 0332 3539065 siğortalı hastalarada bakıyor ve ilaç yardımında bulunuyor benim ilaçlarım 650 liraya mal oldu doktorum kendisi verdi çoğunu dediği yeterki olsun maddiyat son ra gelendir benim için dedi sadece transfer ücreti hastaneye verilen3000 lira ve 650 lira ilaç parası verdim durumum yoktu allah razı olsun doktorumdan
canım bahsettiğin doktoru ben de duymuştum benimde iskenderun daki göğüs hastalıkları uzmanı arkadaşımda çok ciddi problemler vardı.ve umut veren pek kımse olmamıştı ama uzun bır araştırmadan sonra konya da karar kılmışlardı.şimdi 5 yaşında kızı var.inşallah herkese nasıp olur