Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

aldım canım malesef negatif degerım 0.1 cıktı.bu kezde olmadı.hakkımda boylesı hayırlı belkıde bılemıyorum tek bıldıgım cok uzgunum,yorgunum,cok yıprandım 7 ay içinde 2 negetif sonuc almak agır gelıyo artık...
sen naptın bu arada evde test yapmıssın cıkmıs sanırım insallah sen iyi haberlerle gelde sana sevinelim...
idrarda yaptıysan içini rahat tut bence.yanılma payı yok denıcek kadar azdır.ben 12.gunumdede yaptım ama cıkmadı
iyi haberlerle gelırsın ınsallah...

:KK14::KK14:Canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlısı böyleymiş demek.

ayyyyyyyy canım benim çok ama çok sevindim bu haberleri almak inan hepimize çok iyi geliyor Allahım keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım

canım benim drum tek embriyonun tek başına tutunmasının %30 şansı olduğunu söylemişti ve 2 embriyo transfer etmişti ama ikiside tutunamadı ikinci tedavime şubat sonu gibi başlayacağım Allahımdan bi mani çılmazsa inşallah o zamanda 2 tane koyacak, kimi hastaneler yasayı uyguluyor ama kimileride şansın %30 olduğunu göz önüne alarak 2 yada 3 tane transfer edebiliyorlar

canım belirtilere takılmayın lütfen kullandığınız ilaçlar hamilelik ve adet belirtileri gi ağrı sancı verebiliyor lütfen test gününüze odaklanın ve dua edin inşallah bebeğin seninledir canım Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir inşallah canım

canım benimde olmayınca drum ilaçları kestirdi adetin 2.günü gittiğinde rahmin durumuna bakılacak ve ona görede doğum kontrol hapı verecek hiç canını sıkma Allahımın izniyle inşallah bir dahaki sefer bebğin seninle olacak bende de sorun yok sadece pkoluyum ama buda sorun değil ama tutmadı merak etme iki tarafta bile sorun olmadığı halde bebeği olmayanlar var

hadi bakalım inşallah güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur canım mutlaka haber ver bize sonuç ne olursa olsun ki inşallah Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir

canım varikoselin hiçbir faydası yok olsada çok az oluyor, bize ıcsı uygulandı ama tutmadı herşey nasip

:KK14::KK14:Canım çok üzüldüm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Hayırlısı böyleymiş demek.
saol canım kısmet degılmıs demekkı napalım sen nasılsın varmı bı gelısme?

aldım canım malesef negatif degerım 0.1 cıktı.bu kezde olmadı.hakkımda boylesı hayırlı belkıde bılemıyorum tek bıldıgım cok uzgunum,yorgunum,cok yıprandım 7 ay içinde 2 negetif sonuc almak agır gelıyo artık...
sen naptın bu arada evde test yapmıssın cıkmıs sanırım insallah sen iyi haberlerle gelde sana sevinelim...
idrarda yaptıysan içini rahat tut bence.yanılma payı yok denıcek kadar azdır.ben 12.gunumdede yaptım ama cıkmadı
iyi haberlerle gelırsın ınsallah...

canım gerçekten üzüldüm.şimdi sana ne söylenırse söylensin teselli zor biliyorum.ama kendini çok yıpratma ,çok kişi var bunları yaşayan güçlü olup üstesinden gelmen lazım.hakkımızda hayırlısını diliyorum...benim de 7 ayda 3.denemem bilyor musun..ara vermeden üst üste yaşanınca dayanmak daha zor ama zamanı değilmiş diye düşün üzmemeye çalış kendini...

HAMİLESİN BENCE CANIM İDRAR TESTİNDE KOLAY KOLAY 2 Cİ ÇİZGİ ÇIKMAZ DEMEKİ HAMİLESİN EMİN OLMAK İÇİN KANDADA BAKTIR ......TEBRİKLER:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doktorum yarın baktırmamı istedi sabahtan gidip baktıracam.inşallah tahminleriniz doğrudur.çok teşekür ederim..

bencede hamilesin yani idrra yanlış sonuç çokkkkkkkk zor veriyo hayırlı olsun güzelim allah kucağımıza almayı nasip etsin

öncelikle seni tebrik ediyorum canım hayırlı olsun.ben de yarın kanda baktıracam inşallah bı sorun oluşmaz hamıleyımdır.kucağımıza almak da nasip olsun ...dualarım hepinizle.......

Canım benim de transferin 6.günündeyim.bugün belimde ağrılar oluyor.bacaklarım sızlıyor sanki.Kendimi adet olucak gibi hissdiyom yaa aslında bende bugün sanki bi hüzünlüyümm...:KK59:

saol canım kısmet degılmıs demekkı napalım sen nasılsın varmı bı gelısme?

Canım benimde 6.günüm bugün,biraz belimde ve kasıklarımda bacaklarımda ağrı var yaa.Sanki adet olcakmış gibi hissetim bugün:KK59:ne bileyim işte ya şaşkınım.Bebeğim benimledir inşallahh

öncelikle seni tebrik ediyorum canım hayırlı olsun.ben de yarın kanda baktıracam inşallah bı sorun oluşmaz hamıleyımdır.kucağımıza almak da nasip olsun ...dualarım hepinizle.......

okyanuz canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.yarın kaçıncı günün olucak senin?

Canım benim de transferin 6.günündeyim.bugün belimde ağrılar oluyor.bacaklarım sızlıyor sanki.Kendimi adet olucak gibi hissdiyom yaa aslında bende bugün sanki bi hüzünlüyümm...:KK59:

çok iyi benimde aynı oldu çok koktum ve sonuç pozitif hadi bence hayırlı olsun derim bak görürsün bendede aynı belirtiler oldu ve hamileyim ve hala ağrılarım var kasıklarımda ve belimde

Canım benimde 6.günüm bugün,biraz belimde ve kasıklarımda bacaklarımda ağrı var yaa.Sanki adet olcakmış gibi hissetim bugün:KK59:ne bileyim işte ya şaşkınım.Bebeğim benimledir inşallahh

bebeğin seninle canım müjdeli haberini bekliyoruz

hiiç merak etme canım, benim transferin 2. günden beri hafif hafif var. aynen senin gibi 6. günü çok şiddetli hissettim, sonra yine azaldı ama hiç yok olmadı. bugün 10. günüm testte silik çizgi gördüm. yarın kan testi yaptırıcam, sanırım hamileyim. hala kasıklarım, bacaklarım, belim ağrıyor. seninkide iyiye işaret olabilir :KK66:)

kızlar yüreğime su serptiniz valla.Hepinize çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için.inşallah bebeğim benimledir.çok üzülmüştüm bugün ben.rabbim hepimiz hakknda hayırlısını versin.Umarım size mücdel, haberlerimim veririrm.herkeslere iyi geceler.dualarımlaa

insallah canım hayırlısı olsun.müjdeli haberini beklıyorum...

canım gerçekten üzüldüm.şimdi sana ne söylenırse söylensin teselli zor biliyorum.ama kendini çok yıpratma ,çok kişi var bunları yaşayan güçlü olup üstesinden gelmen lazım.hakkımızda hayırlısını diliyorum...benim de 7 ayda 3.denemem bilyor musun..ara vermeden üst üste yaşanınca dayanmak daha zor ama zamanı değilmiş diye düşün üzmemeye çalış kendini...

allah sabır gucumuzu arttırsın.sözün bittigi yer burası olsa gerek cunku gercekten soylenen hıc bır sozun tesellı etkısı olmuyo.napalım hakkımızda hayırlısı olsun

merabalar canım
herkeste farklı oluyormuş tabi ama bende transferimin 2.gününden itibaren sürekli adet ağrısı çektim.belim kasıklarım hatta artık bacaklarıma kadar vurdu ağrısı.adet olmadan önceki son evremdir benim.tamam dedim kesin tutmadı.oturdum ağladım.ama şükürler olsun bebişim benimle şimdi.ve hala daha ağrılarım devam ediyor.sakın kendinizi üzüp de bebişlerinizi de üzmeyin oldumu:emir_bebek:
rabbim hakkımızda hayırlısını versin

okyanuz'cum

allah sabır gucumuzu arttırsın.sözün bittigi yer burası olsa gerek cunku gercekten soylenen hıc bır sozun tesellı etkısı olmuyo.napalım hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah yarın iyi haberler verirsin sende.

Son düzenleme:
selinemrecim, ya nerelerdesin. nasıl geçti kontrol? bebiş ikizmiymiş? kaç gündür yoksun merak ettim inan. inşALLAH herşey yolundadir...

X