Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

amin canım ya.yarın benım test gunum.arka arkaya ogrenıcez demekkı...umarım tebrık ederız bırbırımızı burdan kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
eşim için gerçekten cok üzülüyorum.benden daha çok istiyo bi çocugumuzun olmasını.bızde sorun ıkımızdede var bende polıkıstık over esımde sperm yetersızlılıgı.
benım bu gun son gunum ama hala bende bı degısıklık yok sadece cok hafıf gogus hassaslıgı var bunun dısında en ufak bı belırtım yok.
canım yaşını kafana takmıssın neden?
allah yardımcımız olsun.lütfen sende morelını bozma hakkımızda hayırlısı olsun bu saatten sonra üzülmenin hiç bir anlamı yok aslında tutan bısey varsa senın 10 benım 14 gunden berı coktan tutup kesecıgını yapmaya baslamıstır napalım elimizden geleni yaptık böyle demekten baska bisey yok bu saatten sonra herseyın hayırlısı...

canım çok merak ediyorum seni sonucu alabıldın mi?hakkında hayırlısını dılıyorum....

canım sakın üzme kendini herşeyin hayırlısı.önce biz canım biz olmadan bebişte olmaz.bizde de eşimde problem ben de bişey çıkmadı.eşim geçen yıl varikosel ameliyatı oldu ama hiçbi değişiklik yok spermler aynı.canım tabiki tutunmama nedeni erkekten kaynaklanabiliyo.size ımsı yöntemi uygulandı mı bu yöntem uygulandımı şans artıyo.neyse Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

dilyavcım ımsı ne oluyor öyle bişey yapılmadı?

kızlar cok mutluyum değerim 60 lara cıkmış doktorum 10 gün sonra keslerini görürüz ultrasonla dedi ck mutluyum benimde bir bebeğim olucak artık allah dularımı kabul ettii.darısı bütün isteyenlerin başınaaa

ayyyy ne güzel tebrik ederim canım.artsın inşallah hamiş haberleri bol bol artsın.allah herkese gönlüne göre versin.isteyen herkesin kucakları doluversin inşallah.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm 11. gün değerim 158,93 allahım isteyen herkese nasip etsin şimdi sizler için dua edicem

arkadaşlar bugün 11.günüm az önce idrarda test yaptım ikinci çizgiyi gördüm şimdi de kanda baktırmaya gidıyorum.ne olur bır hata oluşmuş olmasın.inşallah gebeyımdir

HAMİLESİN BENCE CANIM İDRAR TESTİNDE KOLAY KOLAY 2 Cİ ÇİZGİ ÇIKMAZ DEMEKİ HAMİLESİN EMİN OLMAK İÇİN KANDADA BAKTIR ......TEBRİKLER:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bencede hamilesin yani idrra yanlış sonuç çokkkkkkkk zor veriyo hayırlı olsun güzelim allah kucağımıza almayı nasip etsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm 11. gün değerim 158,93 allahım isteyen herkese nasip etsin şimdi sizler için dua edicem

canım tebrikler, Allah kucağına almayı nasip etsin.
benimde bugün 10. günüm, idrar testimde 2. çizgi silik çıktı. 3 kez tekrarladım. 2 ayrı marka, üçüde silik. inşallah yanılma yoktur. bende yarın kan testi yaptıracağım. bakalım kaç çıkacak. benim tek embriyo kondu, senin?

Aaaaa bu çok güzel bi haber ,canım inşallah kucağına almak nasip olur.Allah nazarlardan sakınsınnn.:nazar::nazar::nazar::
Allahım bana da böyle mücdeli haber vermek nasip eder inşallah 10 şubat günüü:KK52:

benimde bugün 10. günüm, idrar testimde 2. çizgi silik çıktı. 3 kez tekrarladım. 2 ayrı marka, üçüde silik. inşallah yanılma yoktur. bende yarın kan testi yaptıracağım. bakalım kaç çıkacak. benim tek embriyo kondu, senin?

Canım inşallah yarın pozitifi görürsünn.Ve bizimle paylaşırsın..

oooooooooooooo hadi bakalım hadi bakalım gelsin hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı olsun bitanem

hamile değilim kızlar!:KK43: yalnız aklımda sorular var yardımcı olursanız sevinirim.bugün kan testimi 10:30 da verdim ama sonuç 2 ye doğru çıkacağı için gidebilrsiniz arıycaz dediler.1 e dorğu aradılar ve hüsran işte.Hayırlısı demek kalıyor...
doktorum bana ilaçları kesmemi(progesteron jeli ve östrojen flasteri) ve adet olunca arayın dedi.ona göre karar vereceğiz dediler.acaba ne yaparlar?
birde benim eşim varikosel olduğu için tüp yaptırdık.bende bir sorun yok.bebişim tutar diye çok umutluydum ama olmadı işte...hala inanamıyorum:KK43: bende bir sorun olmamasına rağmen tutunamayabiliyormu yani?ve neden aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar...

canım merhaba öncelikle.yazdıkalrını okuyunca kendim gibi hissettim seni varya.sorunumuz aynı. benimde eşim varikosel problemine sahipi. ameliyat da oldu.bende çok şükür bir sorun çıkmadı. yaşımda 24. doktor herşey dörtdörtlük dedi. tedavi ilaçlar çok güsel sonuç verdi. ama malesef ilk deneme olumsuz oldu. dokorum bunun ardından benden ve eşimden karyotip genetik kan tesi istedi. birde benden hsg(rahim filmi) istedi. bunları inceledikten sonra yine bir sorun çıkmazsa 3.adetimde tekrar deneyeceğiz inş.

canım çok merak ediyorum seni sonucu alabıldın mi?hakkında hayırlısını dılıyorum....

aldım canım malesef negatif degerım 0.1 cıktı.bu kezde olmadı.hakkımda boylesı hayırlı belkıde bılemıyorum tek bıldıgım cok uzgunum,yorgunum,cok yıprandım 7 ay içinde 2 negetif sonuc almak agır gelıyo artık...
sen naptın bu arada evde test yapmıssın cıkmıs sanırım insallah sen iyi haberlerle gelde sana sevinelim...
idrarda yaptıysan içini rahat tut bence.yanılma payı yok denıcek kadar azdır.ben 12.gunumdede yaptım ama cıkmadı
iyi haberlerle gelırsın ınsallah...

Son düzenleme:
dilyavcım ımsı ne oluyor öyle bişey yapılmadı?

canım bu yöntem kullanılmadan spermler 200-300 kat büyütülerek en iyisi seçiliyo ama ımsı ile 6000 kat büyütülerek hasarlı olanlar net bi şekilde tespit ediliyo ve en iyileri kullanılıyo.

ayyyyyyyy canım benim çok ama çok sevindim bu haberleri almak inan hepimize çok iyi geliyor Allahım keseyi görmeyi, kalp atışını duymayı ve sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım

canım benim drum tek embriyonun tek başına tutunmasının %30 şansı olduğunu söylemişti ve 2 embriyo transfer etmişti ama ikiside tutunamadı ikinci tedavime şubat sonu gibi başlayacağım Allahımdan bi mani çılmazsa inşallah o zamanda 2 tane koyacak, kimi hastaneler yasayı uyguluyor ama kimileride şansın %30 olduğunu göz önüne alarak 2 yada 3 tane transfer edebiliyorlar

canım belirtilere takılmayın lütfen kullandığınız ilaçlar hamilelik ve adet belirtileri gi ağrı sancı verebiliyor lütfen test gününüze odaklanın ve dua edin inşallah bebeğin seninledir canım Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir inşallah canım

canım benimde olmayınca drum ilaçları kestirdi adetin 2.günü gittiğinde rahmin durumuna bakılacak ve ona görede doğum kontrol hapı verecek hiç canını sıkma Allahımın izniyle inşallah bir dahaki sefer bebğin seninle olacak bende de sorun yok sadece pkoluyum ama buda sorun değil ama tutmadı merak etme iki tarafta bile sorun olmadığı halde bebeği olmayanlar var

hadi bakalım inşallah güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur canım mutla haber ver bize sonuç ne olursa olsun ki inşallah Rabbim gönlünün muradını göbüşüne nasip etmiştir

canım varikoselin hiçbir faydası yok olsada çok az oluyor, bize ıcsı uygulandı ama tutmadı herşey nasip

teşekkur ederım canım ama malesef haberler kotu.olmadı bu kezde negatıf sonuc aldık hayırlısı bakalım...allah

X