Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

tuvalete gidiyorum aynaya bakıyorum hatta rimelimi bile sildim var mı bir farklılık diye ama yok :KK60:akşam da eşime sorayım kirpiklerim nasıl diye anlamaz da şimdi garibim :KK66: benim belirtilerim hafif bir bulantı ama çıkaracakmışım gibi değil rahatsız ediyor sadece bir de uyku ama felaket yani uyku halim anlatamam ve uyku bastırdığında kafamı 5 dk koymazsam fır fır başım dönüyor aman olsun razıyım hepsine bebişim iyi olsun da Allahın izniyle

:KK53: :KK9::KK9:canım ya...
kirpik makası kullanıyordum normalde ama artık vazgeçtim.onu yapınca daha bi belli oluyo.biri hanyaya bakıyo biri konyaya....
ya uyku hali var bende de gözlerimden akıyo şimdi bile.
ama bunun yanında geceleri çok ağrım oluyor.bugün uyuyamadım mesela ağrıdan.bi de korktum noluyor diye.adet ağrısı gibi bildiğin.hep vardı zaten ama daha da arttı.hadi önce tutunma ağrısı dedim ama şimdi korkmaya başladım.bakalım eşimden kaçıp testi tekrarlayabilirsem içim rahatb edecek.inşallah artmıştır
onun dışında hiç bir değişiklik yok bende bulantı falan..

slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı

tatlım hiç korkma,bende korkmuştum o gece uyuyamıştım.Ama anestezli olduğu için hiçbişey hatırlamıyon zaten.Çok kısa bi işlem 30 dk içinde odanda oluyon ve hemen uyanıyorsun hatta ben yatağıma beni aldıklarını çok iyi hatırlıyom ama gözümü açamamıştım.

arkadaşlar ben dün test yaptırdım 12. günüm değerim 299 çıktı yani hamileyim:nazar::nazar::nazar: yarın yeniden yaptırıcam test dualarınızı bekliyom inşallah katlana katlana gider hepimizin değerleri. sonunda kucağımıza alırız bicirikleri
Canım tebrik ederim ne güzel bu haberlri okumak çok seviniyorum.Allah nazarlardan sakınsın tamamına erdirir inşallahh.

tuvalete gidiyorum aynaya bakıyorum hatta rimelimi bile sildim var mı bir farklılık diye ama yok :KK60:akşam da eşime sorayım kirpiklerim nasıl diye anlamaz da şimdi garibim :KK66: benim belirtilerim hafif bir bulantı ama çıkaracakmışım gibi değil rahatsız ediyor sadece bir de uyku ama felaket yani uyku halim anlatamam ve uyku bastırdığında kafamı 5 dk koymazsam fır fır başım dönüyor aman olsun razıyım hepsine bebişim iyi olsun da Allahın izniyle

selinemrecim senin kaçıncı günün kirpik olayına takıldımda:):KK49::KK49::nazar:

:KK14:canım takılma bu kadar.kimisinde olan belirtiler bi başkasında olmuyor.
keşke söylemeseydim bak boşuna kafanı karıştırdım.:KK76:
kıyaslama kendini.bebişini de üzme oldumu.
perşembe sanırım senin test günün de.az kalmış bak.sabret.kafanı da yorma

arkadaşlar ben dün test yaptırdım 12. Günüm değerim 299 çıktı yani hamileyim:nazar::nazar::nazar: Yarın yeniden yaptırıcam test dualarınızı bekliyom inşallah katlana katlana gider hepimizin değerleri. Sonunda kucağımıza alırız bicirikleri

canım maşallah çok iyi çıkmışş sonucun belkimde ikizdir bebişlerinnn:KK57:

minecim kaç haftalık senin benim 4+6 günlük :nazar::nazar::nazar: Ilk kontolün di mi ? Ben de perşembe gidiyorum kontrole sen :KK49: Haberini benden sonra almıştın. Kalp sesinden önce hayırlısyla kesecikleri göreceğiz ve inşallah içinde de bebecikleri. Kalp atışı yanlış bilmiyorsam 6 haftadan itibaren duyuluyor tatlım

evet canımm ya ben hep cumartesi diyiyorum ama cumartesi çıkacak sonuca göre değerlerim 100 üzerine çıkarsa cumartesi gidicemm son sonucum 92.85 büyük ihtimal çıkar ama normal transferim 18 aralıkta yapıldı ama son adet tarihini baz alırsak bugün 1 ay oldu tam nasıl olacak bilmiyorum yani canım gelişmeleri yazıyorum sizee

selinemrecim senin kaçıncı günün kirpik olayına takıldımda:):KK49::KK49::nazar:

günaydın canım. benim 5 haftalık hamileyim :nazar::KK49: ama bende kirpik falan normal yani bir değişiklik yok şimdilik bulantım var hafif . yarın doktor randevum var kesecikleri göreceğiz inşallah ve belki de tek mi ikiz mi belli olur Allahın izniyle.

evet canımm ya ben hep cumartesi diyiyorum ama cumartesi çıkacak sonuca göre değerlerim 100 üzerine çıkarsa cumartesi gidicemm son sonucum 92.85 büyük ihtimal çıkar ama normal transferim 18 aralıkta yapıldı ama son adet tarihini baz alırsak bugün 1 ay oldu tam nasıl olacak bilmiyorum yani canım gelişmeleri yazıyorum sizee

hadi bakalım inşallah . ben hayırlısyla 5000'i geçtim :)) ama benim hep yüksekti :nazar::nazar: 5 hafta oldu Allah hepimiz için hayırlısını versin

canım maşallah çok iyi çıkmışş sonucun belkimde ikizdir bebişlerinnn:KK57:

:nazar: bunları okuyunca Allah hakkımda hayırlısını versin diyorum :emir_bebek: benim 13.gün değerim 1260'tı :KK64::KK64::KK64: en son da 5256 çıktı yarın belli olacak inşallah beim de tek mi çift mi :KK49:

kızlar ben galiba hamileyim dün gece sabaha karşı idrar testi yaptım 2. çizgi 1 dk sonra çok belirgin olarak çıktı yarında yapıcam yine devam ederse cumaya test günüm inşallah allah dualarımızı karşılıksız bırakmasın

inşallah canım Allahım hayırlısıyla gönlünün muradını nasip etmiştir haberlerini bekleyeceğiz sakın stres yapma olmazsa ki inşallah olur dünyanın sonu değil bak ben unuttum bile negatifimi bir sonraki tedavim için gün sayıyorum

ohhhhhhhh maşallah canım umarım yükselirde ultrasonda görebilirsin keseciğini

canım teşekkür ederim .ben de daha önce malesef iki defa denedim ,bu üçüncü hayal kırıklığı sonucu kadınların neler yaşadığını ıyı bılıyorum.senın de söylediğin gibi istıyorsak sonuna kadar gıtmelıyız asla vazgeçmeyeceğiz .ben de negatif sonucu alır almaz gün sayıyordum sonunda bızımde olacak inşallah

dualarımız seninle canımmm mutlu haberlerini bekliyoruzzz

Allah razı olsun Minecim. Çok heyecanlıyım ve endişeliyim inşallah yolundadır herşey:nazar: bakalım bugün de bir geçsin hayırlsıyla darısı gün sayan tüm arkadaşlarımın başına :emir_bebek:

kızlar ben galiba hamileyim dün gece sabaha karşı idrar testi yaptım 2. çizgi 1 dk sonra çok belirgin olarak çıktı yarında yapıcam yine devam ederse cumaya test günüm inşallah allah dualarımızı karşılıksız bırakmasın

Canım çokgüzel haber bu inşallah kandada çıkar ve değerlerin katlanır..Senin ilk denememi tüpbebek?Bende transferin 4.günündeyim bekliyorum 10 şubatı.Ama evde yapmaya cesaret edemem heralde.

canım teşekkür ederim .ben de daha önce malesef iki defa denedim ,bu üçüncü hayal kırıklığı sonucu kadınların neler yaşadığını ıyı bılıyorum.senın de söylediğin gibi istıyorsak sonuna kadar gıtmelıyız asla vazgeçmeyeceğiz .ben de negatif sonucu alır almaz gün sayıyordum sonunda bızımde olacak inşallah

evet canım Allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerimiz ki inşallah bu en kısa ve en hayılı zamanlar çooooooookk yakınımızdadır

ohhhhhhh maşallah canım testte çıktıysa hamilesinnnnnnnnn hayırlı uğurlu olsun inşallah kan değerinde iyi çıkar ve bebeğin seni hiç bırakmaz

:18:
Canım çokgüzel haber bu inşallah kandada çıkar ve değerlerin katlanır..Senin ilk denememi tüpbebek?Bende transferin 4.günündeyim bekliyorum 10 şubatı.Ama evde yapmaya cesaret edemem heralde.

sağol canımcım benim 2. denemem dondurulmuş transferim 1. si kimyasal olmuştu.inşallah ya kandada değerler güzel olur allah sanada nasip etsin inşallah

evet canım Allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek meleklerimiz ki inşallah bu en kısa ve en hayılı zamanlar çooooooookk yakınımızdadır

ohhhhhhh maşallah canım testte çıktıysa hamilesinnnnnnnnn hayırlı uğurlu olsun inşallah kan değerinde iyi çıkar ve bebeğin seni hiç bırakmaz

inşallah canım bebeklerimiz bizlere sıkı sıkı tutunur

hayırlı olsun canım stres yapma kendine yorma

X