işte o kalp atışını ilk gördüğün ve duyduğun an varya tarif edilemez bir duygu kelimelerle anlatamam sana zaten gözyaşlarını tutamıyosun o an içinde senin bir parçanın yaşadığını görmek şu an bile burnum sızladı yeminle allah sanada nasip eder inşallah
kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nAsip etsinnn
kızlar hepimize kolay gelsin inşallah pozitif sonuçlar katlı değerler alırız hepimiz.bebeğin ttunması kaç günde oluyor birden aklıma takıldı?benim bugün 10.günüm.3ünde inşallah hamile olduğumu öğreneceğim!
arkadaşlar ben dün test yaptırdım 12. günüm değerim 299 çıktı yani hamileyimyarın yeniden yaptırıcam test dualarınızı bekliyom inşallah katlana katlana gider hepimizin değerleri. sonunda kucağımıza alırız bicirikleri
arkadaşlar ben dün test yaptırdım 12. günüm değerim 299 çıktı yani hamileyimyarın yeniden yaptırıcam test dualarınızı bekliyom inşallah katlana katlana gider hepimizin değerleri. sonunda kucağımıza alırız bicirikleri
bigün daha beklerim artık perşembe günü randevum inşallah pozitif çıkar!
canım 12.gün bakılıyor normalde ama biz sabırsız anne adayları bazen çok erken yaptırabiliyoruz bence kanda çıkar yarın yaptır istersen 11.gün
bigün daha beklerim artık perşembe günü randevum inşallah pozitif çıkar!
slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı
slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
benim idrarımın rengi değişti canım.çok koyulaştı.kirpiklerimde çarpık çurpuk oldu gercekten.bende duymuştum bunu.dikkat ettim.düzeltemiyosunda.
inşallah canım cumartesi bebeşimin kalp sesini duyucam nasipseee çok heyecanlıyımmm
kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nAsip etsinnn