Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

canım inşallahhh ya nasıl sevinçliyimmm dün akşam internetten doğuma hazırlık yazıları okuyodum battaniye patik felan baktım yaşlar gidiyor gözümden dedim anne oluyorum galibaaaaaa Annem gibi herşeye ağlıyorumm

ayyyy maşallah ya
çok sevindim elifcim ya
hamişler çoğalıyorrrr
ne güzel.herkes pozitif sonuç alsın herkesin değeri kat kat katlansın inşallah.

kızlar hepimize kolay gelsin inşallah pozitif sonuçlar katlı değerler alırız hepimiz.bebeğin ttunması kaç günde oluyor birden aklıma takıldı? benim bugün 10.günüm.3ünde inşallah hamile olduğumu öğreneceğim!

canım 12.gün bakılıyor normalde ama biz sabırsız anne adayları bazen çok erken yaptırabiliyoruz bence kanda çıkar yarın yaptır istersen 11.gün

arkadaşlar ben dün test yaptırdım 12. günüm değerim 299 çıktı yani hamileyim yarın yeniden yaptırıcam test dualarınızı bekliyom inşallah katlana katlana gider hepimizin değerleri. sonunda kucağımıza alırız bicirikleri

maşallah canım umarım kat be kat artar değerin ve inşallah Allahım bizlerede yaşatır bu güzel duyguları

inşallah canım inşallah!

amin canım inşallah.
maşallah maşallah.
çok güzel değerin.kat kat katlansın inşallah bi dahakine.

canım 12.gün bakılıyor normalde ama biz sabırsız anne adayları bazen çok erken yaptırabiliyoruz bence kanda çıkar yarın yaptır istersen 11.gün

slm arkadaslar bende cuma gunu yumoslarımı toplatıcam ama cok korkuyorum hıssedıcekmıyım dıe dr um uyucaksın amnezi oluyosun zaten dedı ama aklım almıyo o ıgnenın gırecegını kabus oldu ya 1 haftadır uyuyamıyorum sızler ne hıssettınız acaba yarı uyucakmısım hafıza kaybı hıcbısey hıssetmckmısım benımle paylasırmısınız yasadıklarınızı

canım hiç korkutma kendini boşuna.
ben konuşa konuşa uyumuşum.beni oyalıyolar.en son hadi size iyi uykularrrrr dediklerini duydum.
korkulacak hiçbişey yok.hiçbişey hissetmiyosun zaten.kısa sürüyor.20-30 dk kadar.sonra hiçbişey olmamış gibi uyanıyosun tekrar.sen rahat ol.cuma yazacaksın bize korktuğum kadar değilmiş diye.

bencede korkmanı gerektirecek hiçbirşey yok canım rahat ol ben ne zaman uyuduğumu bilmiyorum işlem bittikten sonra hemşirenin beni uyandırdığını hatırlıyorum sadece hiç panik yapma anestezi dediği çok hafif birşey öyle ameliyatlardaki gibi ağır değil o yüzden sadece yumoşlarını düşün gerisi drların işi zaten anestezi uzmanı giriyor işlem yapılmadan o uyutuyor seni

canım hiç korkma ben uyumaya korktıuğum için uyutmadan oldum.gerçekten hiç acımadı.aacımayı bırak hissetmedim bile.hemşireler acır falan dedi ama iyi ki de uyumamışım.damardan bi uyuşturucu gibi ,hafif bi narkoz belki de, verdiler.konuşyua konuşa drumla yumoşalrımı topladılar hem de 19 taneydi.düşün yani hiç acımadılar canım.bir de içinden bi iğne yaptılar o kadar!

benim idrarımın rengi değişti canım.çok koyulaştı.kirpiklerimde çarpık çurpuk oldu gercekten.bende duymuştum bunu.dikkat ettim.düzeltemiyosunda.

tuvalete gidiyorum aynaya bakıyorum hatta rimelimi bile sildim var mı bir farklılık diye ama yok akşam da eşime sorayım kirpiklerim nasıl diye anlamaz da şimdi garibim benim belirtilerim hafif bir bulantı ama çıkaracakmışım gibi değil rahatsız ediyor sadece bir de uyku ama felaket yani uyku halim anlatamam ve uyku bastırdığında kafamı 5 dk koymazsam fır fır başım dönüyor aman olsun razıyım hepsine bebişim iyi olsun da Allahın izniyle

tebrikler canım çok iyi değerin Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

inşallah canım cumartesi bebeşimin kalp sesini duyucam nasipseee çok heyecanlıyımmm

minecim kaç haftalık senin benim 4+6 günlük ilk kontolün di mi ? ben de perşembe gidiyorum kontrole sen haberini benden sonra almıştın. kalp sesinden önce hayırlısyla kesecikleri göreceğiz ve inşallah içinde de bebecikleri. kalp atışı yanlış bilmiyorsam 6 haftadan itibaren duyuluyor tatlım

elifçiiimmmm 35-45-55 yetmez 90-100-150 olsun değerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…