Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

arkadaşlar iyi haftalar.doktor kontrolümden önce bhcg yaptırdım ve değerim 1260'tan 4 günde 5256'ya çıkmış Rabbime şükürler olsun perşembe kontrolüm var kesecikleri göreceğiz inşallah ...

ne kadar güzel birşey canım inşallah kesecikleride görür kalp atışlarınıdı duyarsın canım

kızlarrrrr değerlerimmm 92.85 olmuşşşşşşşşşşşşş müjdeeeeeeeeeeee

ohhhhhhh yandan ne kadar güzel bir haber böle haftaya güzel başladık maşallah sende keseyi görür kalp atışlarını duyarsın inşallah en kısa zamanda canım

sağoll tatlım ağzın dualı olsunnn cumartesi cağırıyorrr doktorummm bakacazzzz ne olacak

kızlarrrrr değerlerimmm 92.85 olmuşşşşşşşşşşşşş müjdeeeeeeeeeeee
oh oh ne güzel inşallah daha katlanır sana sımsıkı ttunur ve keseni görmek nasip olur.Sonra sana el sallar anneee ben geliyooooooooooooooom hazırlan diyeee

benim bugun 8 gün oldu ve idrar test yaptım ama negatif cok moralim bozuldu tutmadımı yada tuttuda cık mıyor mu (((

benim bugun 8 gün oldu ve idrar test yaptım ama negatif cok moralim bozuldu tutmadımı yada tuttuda cık mıyor mu (((

canım arkadaşııım keşke erken test yapmasaydın helede kan testi yapmadan idrar testi genelde negatif oluyorrrrrrrrr lütfen moralini bozma ve en azından 2 gün daha bekle ve kan testi yap idarar testi daha sonraki işşşşş

bilmem doktorum yüzde otuz şans dedi önceki yeni alınmış yumurta felan onada yüzde atmış demişti bugün sekiz gün idrar test yaptım negatif (

coook merak ettim ((( tutsun artık.... az kaldı son 4 gün ama birazda şevkim kactı aslında...nasip napalım nasipte var sa olur yok sa nekadar ugraşsamda olmaz...

coook merak ettim ((( tutsun artık.... az kaldı son 4 gün ama birazda şevkim kactı aslında...nasip napalım nasipte var sa olur yok sa nekadar ugraşsamda olmaz...

işte bak şimdiden moralini bozdun ve vücüt direncinde düşerrr bebeğinde etkilenirrr benim bugün 14.günüm ve dün yaptım idrar testini dün bile okadar siliktiki yok denecek kadar boşuna karamsarlığa kapılma önce kan tahlilini yap sonra bakalım ben emiim güzel sonuç alacağına bide canım bu kaçıncı denemen

bu ikinci denememiz 1. de temmuz ayında yaptırdım....ozaman donduruldu bitane vardı şimdide onu yaptırdım..inşallah tutar allahım isteyen herkeze nasip etsin..tşk iyi niyetleriniz için:)

bu ikinci denememiz 1. de temmuz ayında yaptırdım....ozaman donduruldu bitane vardı şimdide onu yaptırdım..inşallah tutar allahım isteyen herkeze nasip etsin..tşk iyi niyetleriniz için:)

inşallah canımm bol şans diliyorummm ama günü gelmeden test yapma helede idarar testiii

arkadaşlar lütfen erkenden idrarda bakmayın gebeliğinize...durduk yerde moralinizi bozmayın bebişleri üzmeyin sabredin Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.

kızlar benim normalde 12. günüm 3ü ama işten izin almasamda 2 sinde yaptırsam nolur sizece

canım eğer geç tutunma olursa idrarda göstermez bide tek embriyo gayet normal yani bence biraz daha bekle inşallah hayırlısıyla meleğin sana tutunur

tebrik ederim allah kalp atışlarınıda duymayıda nasip etsin inşallah. benimde 10. günüm idrarda negatif çıktı korkuyorum kanda baktırmaya 4. tüp bebek denemem

canım 2 günün kalmış sabrediver hiçbişi değil yani işallah kanda değerin yüksek çıkar canım Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

benimde 2.denemem dondurulmuşlarımla olacak şubat sonu mart başı gibi dondurulmuşlarda şansın daha yüksek oluğunu söylüyorlar ve 10 günü kanda kesin çıktığını duydum çünkü hormon takviyesi gibi hiçbir iğne falan kullanmadığın için çıkar kanda canım hayırlısı olsun inşallah

kızlar benim normalde 12. günüm 3ü ama işten izin almasamda 2 sinde yaptırsam nolur sizece

yavlum bişicik olmasssssss drum beni 11.gün çağırmıştı ve değerim 5 çıkmıştı yani kesin belli olur kanımca ve inşallah güzel haberlerle geleceksin Edutcanım

arkadaşlar iyi haftalar.doktor kontrolümden önce bhcg yaptırdım ve değerim 1260'tan 4 günde 5256'ya çıkmış Rabbime şükürler olsun perşembe kontrolüm var kesecikleri göreceğiz inşallah ...

maşallah canım çok güzel artmış değerin.
ben de yaptıracaktım bugün ama eşim yaptırtmadı ya.aslında çok merak ediyorum.katlandımı diye.
ama hayırlısı bakalım kontrol günümüzü bekliyecez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…