Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrr değerlerimmm 92.85 olmuşşşşşşşşşşşşş müjdeeeeeeeeeeee
kızlar benim değerim 11,60 cıkmıştı 9.günde yarın 12.günüm yani test günüm inş artmşttırda bebeğim beni bırakmamıştır cok heycanlıyım yarın size ileticem inş mutlu haber olur dua edinnn
oh ohhhh
çok güzel canım.inşallah sağlıklı keseciğini de görürsün.
maşallah canım çok güzel artmış değerin.
ben de yaptıracaktım bugün ama eşim yaptırtmadı ya.aslında çok merak ediyorum.katlandımı diye.
ama hayırlısı bakalım kontrol günümüzü bekliyecez artık.
hamile olan arkadaşlar idrarınızda ve kirpiklerinizde değişiklik oldumu bi bakın bakalım
canım baktım ama bir değişiklik yok gibi ne olması gerekiyorkiiii
ya idrarda koyu renk falan derlerya bide kirpikler çapraz çapraz dururmuş sende yokmu bunlar demkki kişiden kişiye değişiyo peki idrarın açık renkmi ayıptır sorması :)
idararım şuan normal canım ama kirpiklerimde de bişey anlamadımda sadece çokk uyukum varrr
bıraksalar 24 saat uyurumm işyerindeyim toplantı odamız var 3 lü koltuk var 2 saat arayla 15 dakka yatıyorummm bide baş dönmesi başladıı az bozda değil
benim idrarımın rengi değişti canım.çok koyulaştı.kirpiklerimde çarpık çurpuk oldu gercekten.bende duymuştum bunu.dikkat ettim.düzeltemiyosunda.hamile olan arkadaşlar idrarınızda ve kirpiklerinizde değişiklik oldumu bi bakın bakalım
benim idrarımın rengi değişti canım.çok koyulaştı.kirpiklerimde çarpık çurpuk oldu gercekten.bende duymuştum bunu.dikkat ettim.düzeltemiyosunda.
peki nezamandan itibaren oldu bunlar yani hamileliğini öğrendikten sonramı öncemi
inşallah canım ya hiçççç belirtiis olmayıp hamile kalan daha çok galiba sende inşaallah muradımıza ererizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inşallah canım cumartesi bebeşimin kalp sesini duyucam nasipseee çok heyecanlıyımmm
yavlum bişicik olmasssssss drum beni 11.gün çağırmıştı ve değerim 5 çıkmıştı yani kesin belli olur kanımca ve inşallah güzel haberlerle geleceksin Edutcanım
bana da dua edin cuma gününü bekliyorum ve dua edıyorum herkesin duasını beklıyorum benim ki de tutsun ,allahım isteyen herkese nasip etsin dıyede dualarım herkesle...
kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nAsip etsinnn
kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nasip etsinnn