Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar benim değerim 11,60 cıkmıştı 9.günde yarın 12.günüm yani test günüm inş artmşttırda bebeğim beni bırakmamıştır cok heycanlıyım yarın size ileticem inş mutlu haber olur dua edinnn

kızlar benim değerim 11,60 cıkmıştı 9.günde yarın 12.günüm yani test günüm inş artmşttırda bebeğim beni bırakmamıştır cok heycanlıyım yarın size ileticem inş mutlu haber olur dua edinnn

dualarımız seninle elifcim.inşallah bebişin sıkıca tutunmuştur sana ve değerin katlanmıştır.güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

maşallah canım çok güzel artmış değerin.:KK49::KK49::KK49:
ben de yaptıracaktım bugün ama eşim yaptırtmadı ya.aslında çok merak ediyorum.katlandımı diye.
ama hayırlısı bakalım kontrol günümüzü bekliyecez artık.

ben walla dinlemedim eşimi yaptırdım iyi ki de yaptırmışım içim içimi yiyecekti doktora gidene kadar :)
sen de çok huzursuz oluyorsan yaptır bence stres yaratma kendine , stres daha zararlı biliyorsun.
bugün salı 2 günüm kaldı doktora hayırlısını bakalım.

ya idrarda koyu renk falan derlerya bide kirpikler çapraz çapraz dururmuş sende yokmu bunlar demkki kişiden kişiye değişiyo peki idrarın açık renkmi ayıptır sorması :)

idararım şuan normal canım ama kirpiklerimde de bişey anlamadımda sadece çokk uyukum varrr
bıraksalar 24 saat uyurumm işyerindeyim toplantı odamız var 3 lü koltuk var 2 saat arayla 15 dakka yatıyorummm bide baş dönmesi başladıı az bozda değil

idararım şuan normal canım ama kirpiklerimde de bişey anlamadımda sadece çokk uyukum varrr
bıraksalar 24 saat uyurumm işyerindeyim toplantı odamız var 3 lü koltuk var 2 saat arayla 15 dakka yatıyorummm bide baş dönmesi başladıı az bozda değil

inşallah canım ya hiçççç belirtiis olmayıp hamile kalan daha çok galiba sende inşaallah muradımıza ererizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hamile olan arkadaşlar idrarınızda ve kirpiklerinizde değişiklik oldumu bi bakın bakalım
benim idrarımın rengi değişti canım.çok koyulaştı.kirpiklerimde çarpık çurpuk oldu gercekten.bende duymuştum bunu.dikkat ettim.düzeltemiyosunda.

kızlar ne olur belirti arayıp kendinizi daha çok strese sokmayın
ilk bebeğimi kaybettim şimdi yine gebeyim ama ikisinin transfer sonrası bekleme dönemi o kadar farklıydı ki hiç birbiriyle alakası yoktu ama ikisinde de sonuç aynıydı
aynı kişide bile farklı transferlerde durum farklı olabiliyor yani o yüzden boşverin belirti aramayı bol bol dinlenin mümkünse tabii ve hep iyi düşünün

inşallah canım cumartesi bebeşimin kalp sesini duyucam nasipseee çok heyecanlıyımmm:KK66::KK66::KK66:

işte o kalp atışını ilk gördüğün ve duyduğun an varya tarif edilemez bir duygu kelimelerle anlatamam sana zaten gözyaşlarını tutamıyosun o an içinde senin bir parçanın yaşadığını görmek şu an bile burnum sızladı yeminle allah sanada nasip eder inşallah

yavlum bişicik olmasssssss drum beni 11.gün çağırmıştı ve değerim 5 çıkmıştı yani kesin belli olur kanımca ve inşallah güzel haberlerle geleceksin Edutcanım

bana da dua edin cuma gününü bekliyorum ve dua edıyorum herkesin duasını beklıyorum benim ki de tutsun ,allahım isteyen herkese nasip etsin dıyede dualarım herkesle...

kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nAsip etsinnn

bana da dua edin cuma gününü bekliyorum ve dua edıyorum herkesin duasını beklıyorum benim ki de tutsun ,allahım isteyen herkese nasip etsin dıyede dualarım herkesle...

inşallah canım Allahım hayırlısıyla gönlünün muradını nasip etmiştir haberlerini bekleyeceğiz sakın stres yapma olmazsa ki inşallah olur dünyanın sonu değil bak ben unuttum bile negatifimi bir sonraki tedavim için gün sayıyorum

kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nAsip etsinnn

ohhhhhhhh maşallah canım umarım yükselirde ultrasonda görebilirsin keseciğini

kızlar cok mutluyum değerim 35 lere yükselmiş doktorum perşembe günü tkrarlayalım 50 lerde olursa 10 gün sonrada ultrasonla bakıcaz dedi...heycandan birşey yapamıyorum cok farklı bir duygu allah herkese nasip etsinnn

canım ne 50 ya inşalllah 90 çıkarsınnn :KK64::KK64::KK64::KK64:

X