- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
KIZLARRRRR lütfen yardım edin. bugün 9. günüm öğleden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı veeeeeeeeeee kahve lekelenmelerim oldu. önce sabah kullandığım jel pembe geldi akşamda kahve lekelenmeler.
sizce kötü haber mi, iyi yada kötü bişi söyleyin lütfen :18::18::18:
Canim sakin ol aynilarini ben yasadim.... Crinone cubugu kanli cikmisti sonrada kahverengi lekelenmeler... Halende ara ara devam ediyor
senin bahsettigin tutunma kanamasina benziyor canim. Sakin stres yapma
kızlarr değerim 11,54 cıktı bugün 9.günüm cok mutluyummm....inşşş dşmezz değerimm
kızlarr değerim 11,54 cıktı bugün 9.günüm cok mutluyummm....inşşş dşmezz değerimm
benimde transferim çarşamba günü olacak türkiyedeki yasalardan dolayı kıbrısta yaptırmaya karar verdik son anda ama çok tedirginim ne yapacağımı şaşırdım kaldım.Allah hepimiz için hayırlısını versin
benimde transferim çarşamba günü olacak türkiyedeki yasalardan dolayı kıbrısta yaptırmaya karar verdik son anda ama çok tedirginim ne yapacağımı şaşırdım kaldım.Allah hepimiz için hayırlısını versin
KIZLARRRRR lütfen yardım edin. bugün 9. günüm öğleden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı veeeeeeeeeee kahve lekelenmelerim oldu. önce sabah kullandığım jel pembe geldi akşamda kahve lekelenmeler.
sizce kötü haber mi, iyi yada kötü bişi söyleyin lütfen :18::18::18:
ne yazık ki olmadı arkadaşlar... Henüz vakti gelmemiş demek ki....
Tüm hamile arkadaşlara huzurla geçirecekleri bir hamilelik diliyorum,inşallah bebeğiniz sağlıklı olur. Benim gibi hüsrana uğrayan arkadaşlar, ne desem boş ... Sabır ve güç diliyorum.
Yaşayan bilir sözü bugün çok gerçek ama geçecek...
mrb kızlaar...bende yeni katıldım aranıza.benimde dün trasferim gerçekleşti yatıyorum evde.şimdiden sırtım ağrımaya başladı.12 gün nasıl geçiçek bilmiyorum.10 şubat test günüm.herkesin hayırlısı olsunnn bebişler gelsinnnn
Hoşbulduk canım,ilk 3 gün evet öyle dediler sonra yavaş hareket ler işte.hafif işler yapabilirmişim.Ama diğer sayfalarda okuduğum kadarıyla uzun süre ayakta kalmakta iyi değil diyolar.bende bilmiyom hangisi doğru valla.Hakkımzda hayırlısı olsun..sen hangi aşamadasın merak ediyorumhoş geldin canımmm 12 gün yatacakmısın öylemi dedi doktorunnn doktorun demediyse çok yatmakta iyi değilmişşş canım bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah tutunur sanada mutluluğu iyice yaşarsınnn
Hoşbulduk canım,ilk 3 gün evet öyle dediler sonra yavaş hareket ler işte.hafif işler yapabilirmişim.Ama diğer sayfalarda okuduğum kadarıyla uzun süre ayakta kalmakta iyi değil diyolar.bende bilmiyom hangisi doğru valla.Hakkımzda hayırlısı olsun..sen hangi aşamadasın merak ediyorum
merhaba arkadaslar benımde bugun 10.gunum hala hıc bır belırtı yok kafayı yemek uzereyım.gunler gecmıyo ıcım sıkılıyo kendımı dınlemekten yoruldum 5.ve8.gunlerımde basıt test yaptım ama ıkısındede hıc bır cızgı olmadı sılık bıle