Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

benim de bugün transfermin 6 günü ilk günden beri belirti arıyorum kendimde ....bazen sanki kasıklarım dolmuş taşıyo gibi his oluyor bazen kasıklarım adet sancısı gibi az bi agrıyor ama bi taraftan da acaba psikolojikmen mi acaba öyle hissediyorum diyorum..bu ikinci denemem ilk tutmadı bu dondurulmuş emryo şans daha az yani ALLAHIM isteyen herkeze nasip etsin için de bana .....

benim de bugün transfermin 6 günü ilk günden beri belirti arıyorum kendimde ....bazen sanki kasıklarım dolmuş taşıyo gibi his oluyor bazen kasıklarım adet sancısı gibi az bi agrıyor ama bi taraftan da acaba psikolojikmen mi acaba öyle hissediyorum diyorum..bu ikinci denemem ilk tutmadı bu dondurulmuş emryo şans daha az yani ALLAHIM isteyen herkeze nasip etsin için de bana .....

niye şansın daha olsun, aksine daha çok şansın var. vücudun dinlenik, birsürü hormon almadın bu ay. donmuşların tutunma şansını daha yüksek buluyorlar. karamsar olma lütfen! benimde 4. günüm, kasıklarım sancıyor benimde, belim bacaklarım ağrıyor ara ara...

yok canım daha yaptırmadım cesaretimi toplıyamıyorum ama bugün kesin yaptırıcammm...sizlele paylaşıcam

elifçim ya çok merak ettim.sonucu bizimle paylaş lütfen. Rabbim hayırlısını versin canım

evet canımm haftaya cumarteside ilk ultrason görüntülerine bakabilicezzzzzz

ya bende istiyoooom....
ama bana 15 gün sonra randevu verdi.yani 5 şubatta dimi randevun.ben 10 şubatta gitcem.neden öyle.ne dedi sana doktorun bişiy dedi mi

ya bende istiyoooom....
ama bana 15 gün sonra randevu verdi.yani 5 şubatta dimi randevun.ben 10 şubatta gitcem.neden öyle.ne dedi sana doktorun bişiy dedi mi

evet canım ama şunu demeyi unuttum pazartesi testi tekrarlamamlı çıkan sonuçta aynı oranda arttıysa cumartesi ilk ultrasyon görüntülerini görebiliriz dedi

kızlar kanı verdim 11 de alıcam sonucu arıyıp öğrenicem cok heycanlıyım..bide bişey sorcam bugun 9.günüm ya şimdi negatif cıksa salı günü yani 12. gün pozitif cıkma ihtimali varmı...

evet canım ama şunu demeyi unuttum pazartesi testi tekrarlamamlı çıkan sonuçta aynı oranda arttıysa cumartesi ilk ultrasyon görüntülerini görebiliriz dedi

hadi hayırlısı bakalım.inşallah yine katlanarak artar değerin canım.

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

KIZLARRRRR lütfen yardım edin. bugün 9. günüm öğleden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı veeeeeeeeeee kahve lekelenmelerim oldu. önce sabah kullandığım jel pembe geldi akşamda kahve lekelenmeler.

sizce kötü haber mi, iyi yada kötü bişi söyleyin lütfen :18::18::18:

X