Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMMMMM
miranda cok mutlu oldum allah bizede nasip etsin böyle mutlulukları heralde bende yarın yaptırcam 10.günüm daha dayanamıcam cunku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canımmm tebriklerrr
miranda cok mutlu oldum allah bizede nasip etsin böyle mutlulukları heralde bende yarın yaptırcam 10.günüm daha dayanamıcam cunku...
benim de bugün transfermin 6 günü ilk günden beri belirti arıyorum kendimde ....bazen sanki kasıklarım dolmuş taşıyo gibi his oluyor bazen kasıklarım adet sancısı gibi az bi agrıyor ama bi taraftan da acaba psikolojikmen mi acaba öyle hissediyorum diyorum..bu ikinci denemem ilk tutmadı bu dondurulmuş emryo şans daha az yani ALLAHIM isteyen herkeze nasip etsin için de bana .....
kızlarrr değerlerim 16.70 ten 42.70 çıktııııı..... çok mutluyummmmmmmm
süperrrrr
çok sevindim canım benim.bugün 12. gün dimi
evet canımm haftaya cumarteside ilk ultrason görüntülerine bakabilicezzzzzz
kızlarrr değerlerim 16.70 ten 42.70 çıktııııı..... çok mutluyummmmmmmm
ya bende istiyoooom....
ama bana 15 gün sonra randevu verdi.yani 5 şubatta dimi randevun.ben 10 şubatta gitcem.neden öyle.ne dedi sana doktorun bişiy dedi mi
ohhhh ne güzel canım inşallah hep kat be kat artar değerlerin
evet canım ama şunu demeyi unuttum pazartesi testi tekrarlamamlı çıkan sonuçta aynı oranda arttıysa cumartesi ilk ultrasyon görüntülerini görebiliriz dedi