- 27 Kasım 2010
- 182
- 0
inşallah katlanmışsa değerim haber ederim ama düştüyse bilmem ki naparım.hayırlısı inşallah
lütfen kötü düşünme canım yaaa
Rabbim inşallah güzel sonuçlarını göstersin.
Bende hiçbir belirti olmadı, ne ağrı, ne mide bulantısı. Şu an 5 haftalık hamileyim. Hala tık yok..
selincimmm
değerim 3 e katlanmış.198 olmuş.
canım benimmmm demedim mi sana iyidir yolundadır herşey diyeeee
çok ama çok sevindim canım Allah hayırlısyla tamamına erdirsin harikaaa
baharcım niye 10 şubatta ? benden 1 hafta sonra ama değerlerle ilgili di mi? inşallah ben sana iyi haber vericem sonr ada senin iyi haberini beklicem arkadaşım.
Allah sağlıkla dünyaya geldiklerini göstersin hepimize inşallah
Bende hiçbir belirti olmadı, ne ağrı, ne mide bulantısı. Şu an 5 haftalık hamileyim. Hala tık yok..
kızlar yarın benim 10.günüm doktorum aradı testi yaptır en azıdan fikir verir dedi sabırsızlanıyodummmm yarın sabah kan verip neticeyi alıcam dua edin bana ..belirti adına bişey yok sadece hafif afif baş dönmesii var okadar
minecim kaçıncı gün embriyosuydu.inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız arkadasım.dualarım sonuç bekleyen herkesle inşallah
canım bende ocak 17 de yaptırdım bugün 9.günüm yarın 10 dua edin ne olurrrrrr
canım benim etmezmiyim.bende dayanamadım 10.gün yaptırmıştım kan tahlilini.26 çıktı.biraz düşüktü.ama sonradan katlandı allahıma şükür
senin de allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz inşallah.ama düşük çıkarsa moralini bozma sakın sonradan yükseliyor
hayırlı haberlerle inşallah
kendini de fazla dinleme.herkeste farklı oluyomuş belirtiler.kimi hiiç bi belirti hissetmemiş.benim biraz kasık ağrılarım oldu o kadar.rahat ol.derdini veren mevlam dermanını da verir inşallah.kucakarımızı dolduruverir
minecim kaçıncı gün embriyosuydu.inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız arkadasım.dualarım sonuç bekleyen herkesle inşallah