CANIMMMMMMMM çok sevindim yaaaaaa
bu topik uğurlu sanırım,
valla ben uğurundan çok benimle aynı kaderi yaşayan çok arkadaş bulduğum için çok memnunum herkeze teşekkür ediyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIMMMMMMMM çok sevindim yaaaaaa
bu topik uğurlu sanırım,
canım benim kasıklarımda bişey olmadı ama göğüslerim çok hasaslaştı seninde dediğin gibi damarları belli oluyor artık sanırım hormonlarımızın dengesi bozuldu ondannnn sen sakın stres yapma sonucu pozitif düşün inan sonuç güzel çıkacak ve bizler de çok sevineceğizzzzz
inşallah canım benim, çok saol
sen rahat ol dedimya bedede fazla belirti yoktu ama çok umut ettim pozitif olcak dedim eşim benden daha çok heyecanlandıııı yat şunu yapma bunu yapma ilk 2gün değil ama sonra hergün yemek yaptım ev işi yapmadımdaaaa sen normal yaşantına devam et sakin sakin güzel güzel düşün herşey güzel olacakkkkkkkk
ne kadar güzel birşey allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ilk tedavimdi ve negatikle sonuçlandı inşallah ikinciye bende koccaman hamileyim diye yazabilirim allahım hayırlısını nasip etsin
amin canımmm allahım herkeze nasip etsin benim kadar sevindirsin sizlerideeee ilk denemm ama doktorum çok umutluydu benim sen gebe kalacaksın ve bu benim değil senin başarın olacak dedi hep
sabırsızlıkla hamileyim yazmanı bekliyorum canım beniimmmm
ok bahar,
sorma ya yaptım, bir de acayip bir test sadece kibrit çöpü gibi bişiden ibaret,neyse akşama kadar üzüldüm eşime söyledim o da üzüldü, saf saf üzüldük yani
sakın üzülme,hem kendinin hem de eşinin moralini de bozma boş yere.allahtan izinle hayırlı haberlerini alıcaz inşallah.bak sırayla mutlu haberleri duyuyoruz.seninkinide bekliyoruz inşallah
Arkadaşlar sonucumu aldım 16.70 yani pozitif düşükte olsaaaa cumartesi tekrarlıycazdaaaa şimdilik çok mutluyummm
canım benim,inşallah
günler çabuk geçsin istiyorum :18:
Canım negatife dayanamam. akşama kadar sabredip haberi evde alacağım.
sonuç beklerken mümkün değil geçmiyor,zaman duruyor sanki.inşallah güzel sonucunu alınca herşeyi unutuyosun.az kaldı sabrın sonu selamet inşallah
evet tecrübeyle sabit geçmiyoorr .. geçen hafta geçmek bitmek bilmedi. şükürler olsun sonuçlarımı aldım bak bu hafta hooop uçtu gitti sanki
Herkese merhabalar,
yazılanların hepsini okuyamadım, sonları okudum ve birsürü hamile haberi vardı. Böyle şeyleri duymak beni olumlu yönde etkiliyor. Benimde transferim salı günü yapıldı, yani daha 2. günüm. 1 tane 8 hücreli 3. günü embriyosu transfer edildi. Doktorum çok umutlu, inşallah burdan bende güzel haberler verebilirim. Benim tecrübeli arkadaşlara sorum olacak, bugün kasıklarm, belim, bacaklarım falan ağrımaya başladı. Normalmi bu? Daha 2. günüm transferde ama???......... sizlerde de böyle erkenden ağrı olmuşmuydu?