Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

selam arkadaşlar benim malesef negatif sonuçLANDI.belirtilere takılmayın.bende kasık agrısı vardı göğüslerim şişmişti.gaz vardı hatta adetim bile gecikmişti ama hepsi ilaçların etkisiymiş.yaşımda 23 ama olmayınca olmuyor işte.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.2 ay sonra tekrar deneyeceğim.

arkadaşlar 11 gün sonucum 62.03 çıktı pazartesi tekrar baktırıcam inşallah ikiye katlar.ben kasıklarda hafif dolgunluk ve bel ağrısı hafif gelip giden hissetmiştim çok hafif 10 gün lekelenmem olmuştu tatlı kahve ama öyle çoook net belirti hissetmedim.bence belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor.hayırlısı diyelim.negatif sonuçlananlara rabbim bundan sonraki denemesinde veriri inşallah.sevgi ile kalın:)

merhabalar
bende sizin gibi bekleyerek sabrederek bebişlerimin tutunması icin dua eden biriyim ..bugün benim tranferimin 6.günü ..hem ümitli hem acabalarla gecirdirdiğim bu günlerde, sadece sağ kasığımda gerilme hissediyorum..ağrı diyemiyorum ama gerildiğini hissediyorum ufak bi kanama dahi henüz olmadı dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum hergün cift iğne vuruyorum....
birde size bi sorum olacak 7 temmuzda tranfer oldum ama tahlilimin tarihi 22 temmuz yani arada 15 gün var bunu hemşireye sorduğumda bazen olabilir demişti sizce başka ne olabilir neden bu kadar uzun oldu fikirleriniz varsa almak isterim allah herkesin gönlüne göre versin :)

arkadaşlar 11 gün sonucum 62.03 çıktı pazartesi tekrar baktırıcam inşallah ikiye katlar.ben kasıklarda hafif dolgunluk ve bel ağrısı hafif gelip giden hissetmiştim çok hafif 10 gün lekelenmem olmuştu tatlı kahve ama öyle çoook net belirti hissetmedim.bence belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor.hayırlısı diyelim.negatif sonuçlananlara rabbim bundan sonraki denemesinde veriri inşallah.sevgi ile kalın:)

değerin kaç çıktı inşallah artmıştır

merhabalar
bende sizin gibi bekleyerek sabrederek bebişlerimin tutunması icin dua eden biriyim ..bugün benim tranferimin 6.günü ..hem ümitli hem acabalarla gecirdirdiğim bu günlerde, sadece sağ kasığımda gerilme hissediyorum..ağrı diyemiyorum ama gerildiğini hissediyorum ufak bi kanama dahi henüz olmadı dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum hergün cift iğne vuruyorum....
birde size bi sorum olacak 7 temmuzda tranfer oldum ama tahlilimin tarihi 22 temmuz yani arada 15 gün var bunu hemşireye sorduğumda bazen olabilir demişti sizce başka ne olabilir neden bu kadar uzun oldu fikirleriniz varsa almak isterim allah herkesin gönlüne göre versin :)

canım benim bugun 11. gunum banada13 gunl sonraya verdiler nerde yaptırdın sen

slm arkadaşlar siteye yeni katıldım yazılarınızı ve yorumlarınızı okudum bende sizlewrle aynı kaderi paylaşıyorum 2 aşılamadan sonra tüp bebğe karar verdik bugün transferin 3.günü ve ben çok heyecanlıyım bir türlü zaman gecmiyor gittikçe sitresim artıyo şimdiden kasıklarım ve belim agrıyo sizce bu kötüyemi işaret lütfen fikirlerinizi paylaşın.:Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar siteye yeni katıldım yazılarınızı ve yorumlarınızı okudum bende sizlewrle aynı kaderi paylaşıyorum 2 aşılamadan sonra tüp bebğe karar verdik bugün transferin 3.günü ve ben çok heyecanlıyım bir türlü zaman gecmiyor gittikçe sitresim artıyo şimdiden kasıklarım ve belim agrıyo sizce bu kötüyemi işaret lütfen fikirlerinizi paylaşın.:Saruboceq::Saruboceq:

hayır canım ağırabilir normaldir hiçbir belrti de vermeyebilir ben şu an hamileyim ve hala adet ağrılari gibi ağrılarım var ara sıra, ananas ye günde 1 dilim kabak çekirdeği ye kabız olamamaya bak bol su iç kendini çok yorma
inşallah hakkında hayırlı olur :))))

TŞK EDERİM ÖNERİLERİN İÇİN ...BİRDE SÜREKLİ YATMAKMI GEREKİYO DR 24 SAAT SONRA NORMAL HAYATINA DÖNEBİLRSİN DEDİ AMA CEVREMDEKİLER SÜREKLİ YATMAM GEREKTİGİNİ SÖYLÜYOR SİZCE SÜREKLİ YATMALIMIYIMakannehir

TŞK EDERİM ÖNERİLERİN İÇİN ...BİRDE SÜREKLİ YATMAKMI GEREKİYO DR 24 SAAT SONRA NORMAL HAYATINA DÖNEBİLRSİN DEDİ AMA CEVREMDEKİLER SÜREKLİ YATMAM GEREKTİGİNİ SÖYLÜYOR SİZCE SÜREKLİ YATMALIMIYIMakannehir

ben çevreyi değil doktorları dinledim canım.yani ilk 24 saatin ardından tamamen normal hayatıma döndüm.tatilimi yaptım,yüzdüm,gezdim....
şimdi Allah ın izniye 11 haftalık hamileyimyerimseniben

ben çevreyi değil doktorları dinledim canım.yani ilk 24 saatin ardından tamamen normal hayatıma döndüm.tatilimi yaptım,yüzdüm,gezdim....
şimdi Allah ın izniye 11 haftalık hamileyimyerimseniben

tebrik ederim...allah tamamına erdirsin darısı bütün hayırlı haber bekleyenlere olsun .

hayır sürekli yatman gerekmiyor tabii ama ben çalışıyodum 2 hafta işe gitmemiştim. bazıları da bi kaç gün de normal yaşantısına dönüyor benimde çevremdekiler baskı yapmıştı ilk tedavimde 1 hafta izin almıştım bu sefer herkes yat dedi bende işe gitmedim tabii bu işler kısmet işi hayırlısı olsun.

benimde ilk tub bebek deneyimim ve benimde tutu insallh rabbim herkeze nasib eder o guzel duyguyu

arkadaşlar bugün transferin 6 günü 8 eylül test günüm ben bu tarihi beklemeden hafta sonu idrar testi yapsam belli olurmu şimdiden yada 10.günü yapsam bir sonuç alabilirmiyim????? çok heyecanlıyım bekleyemiyorummm:emir_bebek:

test günüm 8 eylül olmasına ragmen bugün idrar testi yaptım maalesef negatif sonuç transferin 9. günü inş kan sonuçumda negatif çıkmaz son 5 gün kaldı moralim sıfır şuanmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

test günüm 8 eylül olmasına ragmen bugün idrar testi yaptım maalesef negatif sonuç transferin 9. günü inş kan sonuçumda negatif çıkmaz son 5 gün kaldı moralim sıfır şuanmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım çok erken yapmışsın çıkmayabilir biraz daha sabır :)))

biraz erken bakmışsın canım.Bazen kanda pozitif olup idrarda negatif olabiliyor.Benimde test tarihim 8 eylül inşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız ve haber bekleyenlere umut oluruz.

biraz erken bakmışsın canım.Bazen kanda pozitif olup idrarda negatif olabiliyor.Benimde test tarihim 8 eylül inşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız ve haber bekleyenlere umut oluruz.

erkenmi bilmiyorum ama yaptım işte merakıma yenik düştüm zaten ne kaldıki 8 eylüle artık sıkacaz dişimizi inş bu güzel gecede rabbim herkesin duasunı kabul eder bizlerde içinde inş 8 eylülde hayırlı haberlerinide alırız senin kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende sizler gibi tüp bebek tedavisi gördüm 30 ağustosta transfer oldu 11 eylül tahlil tarihim hiçbir belirti yok bazen unutuyorum tedavi gördüğümü umarım pozitif olur.. ben 15 yıldır bebeğimi bekliyorum rabbim nasip eder inş:emir_bebek:

13. GÜN VE TEST SONUŞUM ÇOK ÜZÜCÜ 1.20 ZATEN BİR SAAT SONRADA KANAMAM BAŞLADI ÇOK ÜZGÜNÜM İLK DENEMEDİ TEK EMBRİYOYDU ALLAHIM SABIR VER BİR DAHA DENEYEMİCEM SANIRIM UZUN SÜRE KENDİMİ TOPRLAYAMAM DİLERİM DİGER ARKADAŞLARDA BENİM YAŞADIGIMI YAŞAMAZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNmafoldumben

X