Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim 5.gün transferi..bugün 10.günüm.test tarihim bugündü ama toplantım vardı doktora gidemedim.yarın baktırcam kanda...hiç bir belirtim yok.hatta cuma günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım.bu bir belirti olabilirmi..yoksa adet gecikebilirmi
Selmacım bunların hepsi normal. Hafif ev işi yapabilirsin ama çok uzun süre ayakta kalma. Benim de gazım vardı ve hala var. bence hep olsun hatta :)
Merhaba
Arkadaşlar bu gün tranferimin 8. günü dayanamadım 3 saat önce test yaptırdım .fakat korkudan almaya gidemiyorum şimdi .hiç bir belirtim yok göğüslerim ağrıyor sadece neyapsam alsam mı sonucu acaba ?
şekercim, pelly sayıyor mu bilmiyorum ama doğrusu transfer gününü saymamak. Bir de kaçıncı gün embriyosunun transfer edildiğini gözönünde bulundurmak lazım. Benim ilk denemem 3. gün transferiydi ve 12 gün sonrasına test günü verdiler. Şimdi 4. gün embriyosu transfer edildi ve 11. güne (transfer gününü saymadan) test günü verdiler. Örneğin 3. gün embriyosunda gebelik varsa idrar testi yapıldığında 8. günde çıkacaksa, 4, gün transferinde 7. günde hatta 5. gün transferiyse 6. günde çıkabiliyor.
eeeeee kıslar test yaptıracak arkadaşlar sonuçlarınızı merak ettirmeyin lütfen inş. hayırlı sonuçlar alırsınız..
benim değerim 11.gün 236.....yani oldu
tebrik ederim cnm çok güzel çıkmış değerin.allah tamamına erdirsin zemuszemus
cnm tebrik ederim allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günüde görürsün inş.opuyorumnanaktan
arkadaşlar yaa bişey sorucam ben jel kullanıyorum su gibi geri geliyo gün içerisinde.Bu normal mi sizce?
benim değerim 11.gün 236.....yani oldu
canım bana hemşire uyguladıktan sonra evde dolaş emilsin demişti öyle yapıyorum ama hemen gelmeye başlıyo zaten.amaaaaaaan ne bilim yaa öff iyice sıkıldım akşam test almış eşim illa yap dedi aldığı dest de bi acayip hiç bir çizgi çıkmadı.anlamadım.yarın 9.günüm kendim alıp yapıcam bakalım hayırlısı.Asmin senin test günün ne zamandı canım?