Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Selmacım bunların hepsi normal. Hafif ev işi yapabilirsin ama çok uzun süre ayakta kalma. Benim de gazım vardı ve hala var. bence hep olsun hatta :)

arkadaşlar benim 5.gün transferi..bugün 10.günüm.test tarihim bugündü ama toplantım vardı doktora gidemedim.yarın baktırcam kanda...hiç bir belirtim yok.hatta cuma günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım.bu bir belirti olabilirmi..yoksa adet gecikebilirmi

arkadaşlar benim 5.gün transferi..bugün 10.günüm.test tarihim bugündü ama toplantım vardı doktora gidemedim.yarın baktırcam kanda...hiç bir belirtim yok.hatta cuma günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım.bu bir belirti olabilirmi..yoksa adet gecikebilirmi

cnm rabbim hakkında hayırlısını versin
adetin kullandığın ilaçlardan gecikebilir belirti kiminde oluyo kiminde olmuyo rabbim inş.haberler almanı nasip etsin yarını heycanla bekliyor olcam....

Merhaba
Arkadaşlar bu gün tranferimin 8. günü dayanamadım 3 saat önce test yaptırdım .fakat korkudan almaya gidemiyorum şimdi .hiç bir belirtim yok göğüslerim ağrıyor sadece neyapsam alsam mı sonucu acaba ?

..............................

Son düzenleme:
Selmacım bunların hepsi normal. Hafif ev işi yapabilirsin ama çok uzun süre ayakta kalma. Benim de gazım vardı ve hala var. bence hep olsun hatta :)

ay sağol canım yaa bebeğim olsun yeterki gaz falan umrumda olmaz.çok ümitsizim ne bilim yaşayabilecekmiyim o güzellikleri inşallah!..şu 3 gün geçer mi ne zormuş beklemek

Merhaba
Arkadaşlar bu gün tranferimin 8. günü dayanamadım 3 saat önce test yaptırdım .fakat korkudan almaya gidemiyorum şimdi .hiç bir belirtim yok göğüslerim ağrıyor sadece neyapsam alsam mı sonucu acaba ?

canım heryerde yapılıyo mu test?mesela sağlık ocağı falan?yaptırmışsın öğren de kurtul bir an önce canım benim yarın 7.günüm ben de mi yaptırsam?1 nisanda çağırdılar beni ama dayanamıyorum

şekercim, pelly sayıyor mu bilmiyorum ama doğrusu transfer gününü saymamak. Bir de kaçıncı gün embriyosunun transfer edildiğini gözönünde bulundurmak lazım. Benim ilk denemem 3. gün transferiydi ve 12 gün sonrasına test günü verdiler. Şimdi 4. gün embriyosu transfer edildi ve 11. güne (transfer gününü saymadan) test günü verdiler. Örneğin 3. gün embriyosunda gebelik varsa idrar testi yapıldığında 8. günde çıkacaksa, 4, gün transferinde 7. günde hatta 5. gün transferiyse 6. günde çıkabiliyor.

kan testini yaptrdınızmı ?hATRLADIĞM KADARIYLA TEST GÜNÜMÜZ AYNIYDI.ben birazdan çıkacağım.hakkkımızda hayırlısı olsun

eeeeee kıslar test yaptıracak arkadaşlar sonuçlarınızı merak ettirmeyin lütfen inş. hayırlı sonuçlar alırsınız..

arkadaşlar yaa bişey sorucam ben jel kullanıyorum su gibi geri geliyo gün içerisinde.Bu normal mi sizce?

arkadaşlar yaa bişey sorucam ben jel kullanıyorum su gibi geri geliyo gün içerisinde.Bu normal mi sizce?

selam
bende jei kullaniyorum sabah 6;30 da kullanip yatiyorum yarim saat sonra kalkip ise gidiyorum hep islak hissesiyorum kendimi , vucudun gerek tigi kadar emiyormus zaten bi arkadas sormus dr oyle demis endiselenme benim 5 gunum transferden sonra
sevgiler

canım bana hemşire uyguladıktan sonra evde dolaş emilsin demişti öyle yapıyorum ama hemen gelmeye başlıyo zaten.amaaaaaaan ne bilim yaa öff iyice sıkıldım akşam test almış eşim illa yap dedi aldığı dest de bi acayip hiç bir çizgi çıkmadı.anlamadım.yarın 9.günüm kendim alıp yapıcam bakalım hayırlısı.Asmin senin test günün ne zamandı canım?

canım bana hemşire uyguladıktan sonra evde dolaş emilsin demişti öyle yapıyorum ama hemen gelmeye başlıyo zaten.amaaaaaaan ne bilim yaa öff iyice sıkıldım akşam test almış eşim illa yap dedi aldığı dest de bi acayip hiç bir çizgi çıkmadı.anlamadım.yarın 9.günüm kendim alıp yapıcam bakalım hayırlısı.Asmin senin test günün ne zamandı canım?

cnm ben progynex tablet kullanıyorum vaginal yoldan günde 3 kez.hemşire bana yerleştirdikten sonra 10 dk sırtüstü yat dedi. bende yatıyorum ama sonrasında ilk wc ye gidişimde bir kısmı çıkıyor. bence sende 10-15dk yatıp öle kalk. birde bende geçen idrar testi yaptım ama bu ilacı kullandıktan 2 saat sonraydı idrarda ilacın partikülleri vardı test bi tuhaf oldu turuncu renk aldı ekranı. artık ilacı uygulamadan önce veya uyguladıktan 5 saat sonra yapıyorum testi sanada tavsiye ederim bence jel etkilemiş olabilir.

X