- 18 Şubat 2010
- 404
- 2
arkadaşlar benim transferin 12 nisanda idi çok şükür tuttu ve şuan hamileyim.hamileliğimin 7.haftasındayım ultrason resimlerini görmesem hamile olduğumu anlamayacağım.demek istediğim belirti aramayın illa belirti olacak diye bişey yok.sadece transferden sonra bol bol dinlenin ve banyo yapma işini mümkün olduğunca erteleyin ben sonuç için gidene kadar yapmadım ve ılık suyla yaptım.hiç bir belirti olmayınca ben umutsuz bir şekilde gittim ama doktorumun sonuncu olumlu söylemesi büyük sürpriz oldu.yani kafanıza belirtileri takmayın olmuyo stres yapıyoruz kendimiz yoruyoruz.belirtileri hissedip kesin hamileyim diye düşünenlerinde olumsuz sonuç aldığınıda gördüm.bu yüzden kendinizi hırpalamayın belirtiler için dinlenmeye çalışın evin içinde kaplumbağa gibi yavaş yavaş yürüyün.kitap okuyun yerinizde sizi yormayacak şeyler yapın.belirti olayı kesinlikle hikaye ben bu belirtilere taka taka normal yolla hamile kalamadım çok şükür bir sorun yok ama tüp bebek yaptırmak zorunda kaldım belirtilere çok kafaya taktığım için stresden olmadı.bekleme sürecinde olan arkadaşlara Allah kolaylık versin umarım hakkınızda hayırlısı olur.