Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Benim de ilk denememdi. iki blast embriyo transfer edildi. Test gününe kadar oldukça rahat davrandım. uzun yolculuk gezmeler.. Hiç bir belirtim yoktu, arada çok ayakta kaldığımda hafif belim ağrıyordu. Değerim 11. gün 852 14. gün 3077 çıktı. Bugün trnsferin 16. günü ilk defa doktora gideceğim, inşallah görürüm keseyi. Arkadaşlar dua edelim birbirimize hayırlı olsun her şey ... Ayrıca gördüğünüz gibi herkeste belirti olmuyor rahat olun bence, belirti aradıkça kötü oluyor insan çok iyi biliyorum.

Kızlar üçüncü denememde 12. gün değerim 60,54 ile başladım. 15.gün 117 oldu. Doktorum daha test yaptırmana gerek yok 12 gün sonra ultrason muayenesi olabilirsin dedi. Ancak benim endişelerim var. Kasıklarımda batmalar oluyor. Kendimi de fazla dinlemek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Belirtileri benim gibi olanlar var mı acaba?

merhaba kizlar bugun 8 gunum benimde 2 denemem 1 .sinde olmadi tutmamisti ama cok garip duygular icerisindeyim
RUYALARDAN ANLAYAN VARSA LUTFEN CVP LASIN ARKADASLAR ben dun gece ruyamda hamile oldugumu ve kizimin olaccagini gordum insallah gerceklesir ben bu ruyaya kadar umutlu degildim icim bombos nasilsa tutmadi diyordum herseyi yaptim temizlikte yaptim havuzada gittim nasilsa tutmadi diye ama bir ruya her seyimi degistirdi bana resmen umut oldu 1.sinde gordugum sik sik olan akintim yok
agrilarim yok hic bisey yok icim sanki boss ama hakkimizda hayirlisi artik :))

Kızlar üçüncü denememde 12. gün değerim 60,54 ile başladım. 15.gün 117 oldu. Doktorum daha test yaptırmana gerek yok 12 gün sonra ultrason muayenesi olabilirsin dedi. Ancak benim endişelerim var. Kasıklarımda batmalar oluyor. Kendimi de fazla dinlemek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Belirtileri benim gibi olanlar var mı acaba?

canim kendini uzme testlerin sonuclari iyi kasik batmasi normal oyuzden canini sikma

Adanadan yazıyorum Pkoluyum ve epeyce cocuk sahibi olmak için uğraştık ,tup bebeğe karar verdik esimle..Ankada tup bebek merkezinde Gokhan beyle görüştüm,
Pek inancım yoktu ama denedim ikincisinde tuttu, ama ben adet odum sandim birsuru is yaptım ev taşıdım megersemhamileymisim tabikisonuc hüsran kaybettik,bı kez daha denedik suan 5 aylık gebeyimsukurler olsun,Adana'da yaptıracaklar özel düşünürseniz ankadatupbebek merkeziyle bı görüşün. Hastane düşünürseniz seyhan başkent te Esra hanim bir numara..Rabbim ol derse olur cok cok dua edin Allah'a tevbe edin mutlaka olacağına inanın ve olacak

Benim ilk degerim 180 li biseylerdi 2 gun sonra yeniledik 1550 oldu.bende sadece bel agrisi oldu bel ve bacak sızısı böyle içten gelen bı sizi bı de göğüslerin şişmişti bir hafta ağrıdı yani test gunüne kadr belim bacagimkopacak gibiydi

benim transferin 5.günine kadar hiçbir belirtim yoktu.hatta çok ağlamıştım tutmadı diye.6.günden sonra adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı.şuan hamileliğimin 5.haftasındayım ama hala kasık ağrım devam ediyor.başkada hiç bir değişikliğim yok.allah isteyen herkeze nasip etsin...

Benim ilk degerim 180 li biseylerdi 2 gun sonra yeniledik 1550 oldu.bende sadece bel agrisi oldu bel ve bacak sızısı böyle içten gelen bı sizi bı de göğüslerin şişmişti bir hafta ağrıdı yani test gunüne kadr belim bacagimkopacak gibiydi

benim de bacaklarım acayip sızlıyor böyle içten içe. ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. bi de akıntı arttı. inşallah hamileyimdir. Rabbim sonsuz hazinesinden hediyesini göndermiştir.

Benim de ilk denememdi. iki blast embriyo transfer edildi. Test gününe kadar oldukça rahat davrandım. uzun yolculuk gezmeler.. Hiç bir belirtim yoktu, arada çok ayakta kaldığımda hafif belim ağrıyordu. Değerim 11. gün 852 14. gün 3077 çıktı. Bugün trnsferin 16. günü ilk defa doktora gideceğim, inşallah görürüm keseyi. Arkadaşlar dua edelim birbirimize hayırlı olsun her şey ... Ayrıca gördüğünüz gibi herkeste belirti olmuyor rahat olun bence, belirti aradıkça kötü oluyor insan çok iyi biliyorum.

benimde hiç belirtim yok göğüslerim hassas ve birde sadece dün az bir kasıklarım sızladı..Korkuyorum belirtim yok belirtisi olanlar ağrısı sancısı olanlar pozitif oluyor diye üzülüyorum..

benimde hiç belirtim yok göğüslerim hassas ve birde sadece dün az bir kasıklarım sızladı..Korkuyorum belirtim yok belirtisi olanlar ağrısı sancısı olanlar pozitif oluyor diye üzülüyorum..

canım benimde hiçbirbelirtim yoktu bende korkmuştum tutmadı diye sonra transferin 11.günü kasık ağrım başladı şimdi hamileyim allahım bebeğimi bana bağışlasın..inş seninde güzel sonuçlanır

canım benimde hiçbirbelirtim yoktu bende korkmuştum tutmadı diye sonra transferin 11.günü kasık ağrım başladı şimdi hamileyim allahım bebeğimi bana bağışlasın..inş seninde güzel sonuçlanır

inan bana moral oluyor belirti olmayınca çok üzülüyorum belirtisi olanların hepsini tutmuş görüyorum.Bana sordukları kasık ağrın bel ağrın varmı yok dediğimde benim olmuştu diyorlar olmayınca tutmamıştır anlamı çıkıyor. Oda moral altüst ediyor..

inan bana moral oluyor belirti olmayınca çok üzülüyorum belirtisi olanların hepsini tutmuş görüyorum.Bana sordukları kasık ağrın bel ağrın varmı yok dediğimde benim olmuştu diyorlar olmayınca tutmamıştır anlamı çıkıyor. Oda moral altüst ediyor..

öle düşünme herkesin bir olmaz inş tutmuştur nezamn belli olcak senin kaçıncı günündesin

öle düşünme herkesin bir olmaz inş tutmuştur nezamn belli olcak senin kaçıncı günündesin

Bu benim 2. Denemem insallah son olur ama karamsarim nedense belirti olmamasi uzuyor beni 6.gunum bugun nasip artik allah herseyin hayirlisini nasip etsin evladin en hayirlisini allahu tealaya kulluk borcunu en iyi sekilde yerine getirebilecek evlatlar nasip etsin...

yedi mayıs'da transfer oldu .. biri sekiz hücreli diğeri dokuz hücreli iki emriyo trasfer ettiler .. offf allahım kafam çok karışık adet olacakmışım gibi ayaklarım üşüyor .

tutunma kanaması kaçıncı gün olmalı normalde :KK43:

yedi mayıs'da transfer oldu .. biri sekiz hücreli diğeri dokuz hücreli iki emriyo trasfer ettiler .. offf allahım kafam çok karışık adet olacakmışım gibi ayaklarım üşüyor .

bu 7 mayıs ne mübarek günmüş gerçekten herkez o tarihlerde transfer olmuş mutlu haberi 18 mayısta alıcaz.benimde ayaklarım üşüyo karnım ağrıyo göğsüm şiş akıntım çok ama hepsi normal o jeller bantlar bizi böyle yapıyo canım sen hiç bir şeye takılma sonucun pozitifliğine odaklan :KK49::KK49::nazar::emir_bebek::KK52::KK34::KK76::KK16::KK16:

merhaba arkadaslar burdada mi 18 mayista test werecek bende vericem 7mayista biri 8digeri 6hucreli 2 transfer yapildi cok heyecanliyim nasil sabahi getiricem

merhaba cnm 14mayıstadada benim tırsferim oldu 26mayıs test günüm benimde ayaklarım üşümeye başladı belim agrıyordu geçti gögüslerim şişti acıyordu inmeye acısıda geçmeye başladı senin anlıycan tırasfermin 4gününde ben umudumu kaybettim bu 2.tüp bebek deneyimim 1.cisindede böle olmuştu ve tutmamıştı yine aynı şeyler olmaya başladı

rabbime hamdu senalar olsun. gebeyim .. 14 yıllık evliyim yaşım 36 eşim azospermi dört kez igne kulladım süreç başladı .. ilkinde herşey yolundaydı bende son iki denememde olgun yumurta oluşmadı ikincisinde tek bir yumurta ve üçüncü denememde hiç yumurta yok.! sonra 10 yıl ara verdik!! küstük mü belki ! yani anlıyacagınız .. durumumuz oldukça vahimdi ...

hem erkek faktörü hem kadın faktörü hem yaşım!! .....

sakin ümitsizlige kapılmayım ..hırpalamayın kendinizi rabbim büyüktür...

güzel allahım cümlemizin muradını versin .gebe kalanlarada saglıkla sıhhatla dünyaya getirmeyi ..

merhaba cnm 14mayıstadada benim tırsferim oldu 26mayıs test günüm benimde ayaklarım üşümeye başladı belim agrıyordu geçti gögüslerim şişti acıyordu inmeye acısıda geçmeye başladı senin anlıycan tırasfermin 4gününde ben umudumu kaybettim bu 2.tüp bebek deneyimim 1.cisindede böle olmuştu ve tutmamıştı yine aynı şeyler olmaya başladı

Selam bende siteye yeni üye oldum benimde transferim 16 Mayıs'ta oldun bende merak içindeyim ama umudunuzu kaybetmeyin bende merak içinde bekliyorum bu bizim ilk denememiz 2tane transfer yapıldı Allah hepimize evlat nasip etsin

X