Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

dilek arkadaşım aynı şeyi ben senden 4 gün önce yaşadım dünya başıma yıkıldı sanki ne hissettiğini çok iyi anlıyorum doktorlar konusunda haklısın ama onlar da bir yere kadar kısmetin önüne geçemezlerki ben öyle diyorum artık herşey kısmet doktorlara göre bende kışa doğum yapacaktım hani olmadı işte...bıraktım artık ben enazından bir müddet..sende öyle yap bırak biraz.. ne paralar döktük bizde olmadı işte ama eninde sonunda olacak biliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmıycak..[/QUO

evet haklisin benimde ilk denememdi olmadi cok hayal kirikligina ugradim biraz beklemek istiyrum ama esim tekrar deneyelim diyo delirtecek bu adam beni ya onuda anliyrum hemen baba olmak istiyor ama bilmiyrum ya yine olacam yine negatif olursa diye dusunmek istemiyrum

Arkadaslar ne olur bana yardim edin cuma gunnu test ama suan adet olucakmis gibi kasiklarim ve belim cok kotu agriyo boyle acilar cekipte hamile kalan var mi acaba ne olur bana yardim edin adet gunumde ayin 12de ne yapicam bilmiyorum

Arkadaslar ne olur bana yardim edin cuma gunnu test ama suan adet olucakmis gibi kasiklarim ve belim cok kotu agriyo boyle acilar cekipte hamile kalan var mi acaba ne olur bana yardim edin adet gunumde ayin 12de ne yapicam bilmiyorum

Canim sakin ol Ben kizimda 7 gunu adet agrisi Gibi bir agrim vardi ve aglamistim osinirle gittim kan testi yaptim sonuc 44 .56 idi oyuzden olumlu Dusun bak benimde hic birbelirtim Yok suan rabbim yar e yardimcimiznolsun

Canim sakin ol Ben kizimda 7 gunu adet agrisi Gibi bir agrim vardi ve aglamistim osinirle gittim kan testi yaptim sonuc 44 .56 idi oyuzden olumlu Dusun bak benimde hic birbelirtim Yok suan rabbim yar e yardimcimiznolsun

Sagol cnm halende var agri ne yapicam bilmiyorum 2embiriyo oldu ins ikside tutar ikizlerim olr simdi gelde cuma gunune kadar bekle sen handi hastanede yapyirdin

Sagol cnm halende var agri ne yapicam bilmiyorum 2embiriyo oldu ins ikside tutar ikizlerim olr simdi gelde cuma gunune kadar bekle sen handi hastanede yapyirdin

Cnm ins hayirli haberler aliriz ikimizde benimde 5nisan test gunum bide burdan gelen mesajlari nasil gorebilirim..

Sevgili muslat ,

Seninle 2 ortak noktamız var :KK19:

benimde 2 embriyo transferi yapıldı ve 5 nisanda test yaptıracağım. ( aslında doktorum 6 nisan dedi ama - 5 nisan uma , mübarek gün :KK17: )

Mart ayında transfer olanlar diye bir topiğimiz var , oraya bakarsan kendini daha iyi hissedeceğine eminim:KK39:

Benim bugün du bakıyımmmm 11. günüm...:KK37:

Bir kaç gündür devam eden baş ağrım var, ufak ufak batmalarım var, sağlı sollu.Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. :KK49:
Tabii sende bunların olması da normal olmaması da...:KK19:

Ama ne olması lazım sende biliyor musun canım , pozitif düşünce ve yüksek enerji...:KK16:
karnını her zaman sev,konuş bebişlerinle... :KK3:
Bu hem sana iyi gelecek hem de bebişlerin " ne sevgi dolu bir annemiz var diye " istekle tutunacaklar sana.:KK19:

Ben 42 yaşındayım,ilk denemem ama Rabbimin izniyle tamam diyorum...:KK16:
Cuma günü yani 5 nisanda bebişlerim bana ceeee dediğinde de tıpkı sana diyecekleri gibi , tastamam olacak :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Arkadaslar ok dikkat etmeme ragmen kabiz oldum kabiz olunca tup bebek tutmuyor mu cuma gunude test gunum cok korkuyorum yardim edin bana...

Sevgili muslat ,

Seninle 2 ortak noktamız var :KK19:

benimde 2 embriyo transferi yapıldı ve 5 nisanda test yaptıracağım. ( aslında doktorum 6 nisan dedi ama - 5 nisan uma , mübarek gün :KK17: )

Mart ayında transfer olanlar diye bir topiğimiz var , oraya bakarsan kendini daha iyi hissedeceğine eminim:KK39:

Benim bugün du bakıyımmmm 11. günüm...:KK37:

Bir kaç gündür devam eden baş ağrım var, ufak ufak batmalarım var, sağlı sollu.Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. :KK49:
Tabii sende bunların olması da normal olmaması da...:KK19:

Ama ne olması lazım sende biliyor musun canım , pozitif düşünce ve yüksek enerji...:KK16:
karnını her zaman sev,konuş bebişlerinle... :KK3:
Bu hem sana iyi gelecek hem de bebişlerin " ne sevgi dolu bir annemiz var diye " istekle tutunacaklar sana.:KK19:

Ben 42 yaşındayım,ilk denemem ama Rabbimin izniyle tamam diyorum...:KK16:
Cuma günü yani 5 nisanda bebişlerim bana ceeee dediğinde de tıpkı sana diyecekleri gibi , tastamam olacak :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Benimde transfer gununu saymaksak 8ci gunum hicbir belirtimde yok benimde ikinci denemem hep konusuyorum hep dua ediyorum ins tutar hep pozitifim ama bazende karamsar oluyorum ne yapicam bilmiyorum yasimda 21 sen hangi sehirdesin

Arkadaslar ok dikkat etmeme ragmen kabiz oldum kabiz olunca tup bebek tutmuyor mu cuma gunude test gunum cok korkuyorum yardim edin bana...

benim bildiğim , eğer kasılmalara neden olacak kadar şiddetli değilse bir sorun olmuyor... Çünkü aşırı kabızlık da ishalde , karın bölgesinde kasılmalara neden oluyor.Bu da özellikle ilk 3 gün çok önemli...sonrasında da aynı düzende devam etmek gerekiyor tabii...

Gün kurusu kayısı ye canım sabahları aç karnına , 3 tane yeter...üstüne 1 bardak su... sorun kalmayacağını düşünüyorum.
:KK19:
Benimde transfer gununu saymaksak 8ci gunum hicbir belirtimde yok benimde ikinci denemem hep konusuyorum hep dua ediyorum ins tutar hep pozitifim ama bazende karamsar oluyorum ne yapicam bilmiyorum yasimda 21 sen hangi sehirdesin

Ben 42 yaşındayım ve istanbuldayım canım. Ne olur hep iyi enerjini koru...Emin ol her şey iyi olacaktır...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

benim bildiğim , eğer kasılmalara neden olacak kadar şiddetli değilse bir sorun olmuyor... Çünkü aşırı kabızlık da ishalde , karın bölgesinde kasılmalara neden oluyor.Bu da özellikle ilk 3 gün çok önemli...sonrasında da aynı düzende devam etmek gerekiyor tabii...

Gün kurusu kayısı ye canım sabahları aç karnına , 3 tane yeter...üstüne 1 bardak su... sorun kalmayacağını düşünüyorum.
:KK19:

Ben 42 yaşındayım ve istanbuldayım canım. Ne olur hep iyi enerjini koru...Emin ol her şey iyi olacaktır...:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hangi hastanede yaptirdin sen ben istanbulda batibahatta yaptirdim hayirlisi ya ins olur tutunur bebeklerimiz ...

İns tutunurlar ama bende hicbir belirti yok ya belirti olmamasida beni cok kortuyor acaba belirti olmayipta hamile kalan varmidir

çoook vardır eminim...:KK19:
kalbini böyle sıkıntılarla doldurma , iyi haberleri aldığında , kalbinde sevinçlerin için yer kalsın:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

çoook vardır eminim...:KK19:
kalbini böyle sıkıntılarla doldurma , iyi haberleri aldığında , kalbinde sevinçlerin için yer kalsın:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

2gun kaldi giderekte heyecan sariyo arkadaslar hicbir belirtisi olmayipta hamile kalan varmi lutfen bana yardimci olun

kahverengi akıntım devam ediyor.transferimin 10. günü...test 6 nisan...regly günün düzenim bozulmadıysa 9 nisan olmalı....bu akıntılar artık herşeyin bittiğinin mi göstergesi...progeston 100 mgr. iğneye başlattı....yardım edermisiniz?

Kizlar yarin test gunum cok heyecanliyim allahim sen hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eyle aminnnnnn

kahverengi akıntım devam ediyor.transferimin 10. günü...test 6 nisan...regly günün düzenim bozulmadıysa 9 nisan olmalı....bu akıntılar artık herşeyin bittiğinin mi göstergesi...progeston 100 mgr. iğneye başlattı....yardım edermisiniz?

Aysinnn sunucun ne oldu cok merak ediyorum benimkisi malesef olmadi sonuc negatif...

2.denememde oldu
2 emriyo transfer edildi
ilk denemem 5.gün emriyosuydu tutmadı 2.denemem 3.gün emriyosu tuttu
bende yumurta rezervi az (yaşım 33)eşimdede sperm azlıgı ve hareketsizlik
belirtilerim kasıklarımda çok agrı oldu transfer gününden beri bide çok tuzlu şeyler istedi canım ben yatamadım sıkıldım yatmaktan valla ya ayaktaydım yada oturdum uykum gelince uyuyodum onun dışında temizlik bile yaptım tutmadı diye ama güzel allahım dileğimi kabul etti bide çok uykum geliyodu,ayaklarım üşüyodu sonra birden ateş basıyodu hiç lekelenmem olmadı şuan transferin 14.günündeyim
idrar testi 10.gün ve 11.gün pozitif ama renk silik degildi baya belliydi ben çatlatma iğnesindenmi dedim degilmiş bide transfere çok sıkışık girmedim ilk sefer hemen tuvalete kalkmak zorunda kaldım 2.sefer az sıkışıktım 1.5 saat kalkmadım onunda etkisi var bence

11.gün kan testim :::152
12.gün kan testim :::275
14.gün kan testim :::623
18.gün kan testim ::::2200
20.gün kan testim 6000
allahım 20.gün keseyi gördüm 2 tane dedi ama kesenin biri düzgün degil dedi 15 gün sonra bebegi ve kalp atışınıda görür duyarsam ozaman sevinecem çok heyecanlıyım çok kalpten gitmezsem i

X