Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

dayanamadım idrar testi yaptırdım 2.çizgi diğerine nazaran daha açık ama bugün 9.günüm . kan testi için cuma gününü beklicem ama nasıl yapcam bilmiyorum

kızıma hamileyken kanda değerim 174 çıktığı halde idrarda tam 8 gün sonra görmüştüm çift çizgiyi şimdide olumlu mu diye inanamıyorum hala eşime söyleyemedim bile 1 saati geçti söyleyipte onu ya boş yere umutlandırırsam diye korkuyorum of ya

Son düzenleme:

bildiğim kadarıyla 2.çizgi silikte çıksa hamilesin demektir.belki budefa b hcg daha az yükseldiyse ondan silik çıkmıştır.kan testini hemen yaptırmıcaksan yarın filan yine idrar testi yap o zaman emin olursun

canım maaşallah, merak etme herşeyin normal syrediyo, hiç strese sokma kendini, aksilik yok, olması gerektiği gibi bence, transferden sonra estorfem ve progestan verdi bana ve vitaminim var başka ilaç yok, doktorunun verdiği ilaçları aksatmadan kullan cnm, bol şans...

hamile çıkan arkadaşlar belirtileriniz neler oldu. en çok merak ettiğim karnın alt kısmında bir şişlik dolgunluk varmıydı sanki rahim böyle ele geliyor gibi hissetiniz mi.

Merhaba arkadaşlar bende gün sayanlardanım bu cuma test günüm ama ben dün sabah dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı sonuç, pozitif çıksaydı inanırmıydım bilmiyorum ama umudum artardı ama negatif çıktı şuanda çok umutsuz degilim ama şüphe içindeyim olmadı galiba diye bilmiyorum artık allah sonumuzu hayıretsin

çok erken sevinmşim....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....

merhaba arkadaşlar....benim 4.denemem ve büyük bi ihtimal yine olmadı..9. ve 10.gün idrar testlerim negatif çıktı.kaç gündür de belim ağrıyor.çok moralim bozuk çokk.. yarın test günüm ama ben heran adet olucak gibiyim(

CNM üzülme,,,bende bugün test sonucum negatif,,,herşey yolunda gitmesine rağmen doktorum bile şaşırdım dedi,,,olmayınca olmuyo,,nasip herşey fazla zorlalamak gerekiyomuş,,benden buraya kadar,,,ağlayamıyorum bile rabbim neyler neylerse güzel eyler var bunda da bi hayır,,,,

Canım ne olur ümidini yitirme... çarşambayı bekle ve kendini o üzüntüye kaptırma... bunları söylemek kolay yaşamak zordur biliyorum fakat moral ve pozitif düşünce anahtardır... ve bir arkadaşımıza daha yazmıştım ilk olarak önemli olan sensin...

Merhaba arkadaşlar. Bende cuma günü transfer oldum, cumayı saymaysak bugün 3. günüm.. Aşırı kasık ve bel ağrım var, sürekli idrara çıkıyorum ve bugün baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum.. 2 tane embriyo yerleştirildi, yalnız 2. ve 3. kalite oldular. bana test günümü 22 haziran dediler. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. Bu belirtiler sizce normal mi??

inşş.güzel haberler alırız hepimizde.benimde bugün 6.günüm.20 haziran test günüm.benm de ara ara kasık ve bel ağrım oluyr adet olacakmış gibi sancım oluyr.bakalım hayırlısı çok korkuyrm 7 yıllık evliyim.ilk denemem ve benmkide 2.kalite embriyosu.

merhaba arkadaşlar sizden birsey rica edicem.ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı acaba???

merhaba arkadaşlar sizden birsey rica edicem.ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı acaba???

lale canım,

ben ankaradayım ve ank. tüp bebek merkezinde 2. denememi yaptım, ilkini tutturdular ama ikiniciyi sanıyorumki tutturamadılar, cts 8. günde test yaptım ve negatif çıktı, çrş gerçek test günüm ama umutlu değilim, dondurulmuşlarım var onları deniycem, bana göre iyi bir merkez, tavsiye edebileceğim bir yer, öveçlerde, bol şanslar....

Kesinlikle Gen-art diyorum.. Doktor olarakta ankara tıpın doç dr. batuhan özmen. Özel muayenehanesi var ve gen-artta yapıyor.. Ben çok memnunum..

umutsuz olma,benimde idrarda çıkmamıştı ama kanda göründü,acele etmişsin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…