dayanamadım idrar testi yaptırdım 2.çizgi diğerine nazaran daha açık ama bugün 9.günüm . kan testi için cuma gününü beklicem ama nasıl yapcam bilmiyorum
kızıma hamileyken kanda değerim 174 çıktığı halde idrarda tam 8 gün sonra görmüştüm çift çizgiyi şimdide olumlu mu diye inanamıyorum hala eşime söyleyemedim bile 1 saati geçti söyleyipte onu ya boş yere umutlandırırsam diye korkuyorum of ya
ya bende şimdiden onlar var transferden mi acaba.transfer gününü saymadan 3.günüm çünkü belirti olamaz ki bu kadar erken.kasıklarımda ağrı var birde gaz sancısı oluo.sık idrara çıkıyorum.idrar yaparkende baskı oluo.idrar rengimde koyu normale göre.idrar rengimi ben ilaçlara bağladım ama bilemiyorum..bunlar transferden sonra normalmi? bi aksilik yoktur inşallah
sen neler kullandın peki transferden sonra ilaç vs
çok erken sevinmşim....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
çok erken sevinmşim....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
Merhaba arkadaşlar. Bende cuma günü transfer oldum, cumayı saymaysak bugün 3. günüm.. Aşırı kasık ve bel ağrım var, sürekli idrara çıkıyorum ve bugün baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum.. 2 tane embriyo yerleştirildi, yalnız 2. ve 3. kalite oldular. bana test günümü 22 haziran dediler. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum. Bu belirtiler sizce normal mi??
merhaba arkadaşlar sizden birsey rica edicem.ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı acaba???
merhaba arkadaşlar sizden birsey rica edicem.ankarada merkez arıyorum...olumlu sonuç aldıgınız,tavsiye edebileceginiz yerler var mı?bir de genart nasıl bilgisi olan var mı acaba???
Kesinlikle Gen-art diyorum.. Doktor olarakta ankara tıpın doç dr. batuhan özmen. Özel muayenehanesi var ve gen-artta yapıyor.. Ben çok memnunum..
canım tebriklerrrr !! hamilesiin artık neyi düşünüyosun deger 5 in üzerinde , 12. gün degeri 25 olup ikizi olan var biliyomusun??
umutsuz olma,benimde idrarda çıkmamıştı ama kanda göründü,acele etmişsin derim benMerhaba arkadaşlar bende gün sayanlardanım bu cuma test günüm ama ben dün sabah dayanamadım evde test yaptım negatif çıktı sonuç, pozitif çıksaydı inanırmıydım bilmiyorum ama umudum artardıama negatif çıktı şuanda çok umutsuz degilim ama şüphe içindeyim olmadı galiba diye bilmiyorum artık allah sonumuzu hayıretsin