Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Kesinlikle Gen-art diyorum.. Doktor olarakta ankara tıpın doç dr. batuhan özmen. Özel muayenehanesi var ve gen-artta yapıyor.. Ben çok memnunum..

kızlar maliyetlerini de öğrenebilir miyim?sgk ile anlaşmaları var mı?

kızlar maliyetlerini de öğrenebilir miyim?sgk ile anlaşmaları var mı?

Walla benim 3.500 mal oldu raporsuz, raporlu 2.500 oluyor sanırım, ama ben önce batuhan hocaya gittim.. Direk gen-arta gidince 5.000 demişler bir tanıdığımıza ama herşey dahilmiş onun durumu benimkinden farklıydı o yüzden direk merkeze gidersen ne kadar tutar bir fikrim yok

canım Allah sabır versin...ben ankara gazi hastanesi Doç.Dr.Nuray BOZKURT 'a yaptırdım....
cnm teşekkür ederimm

dur bakalım en azında az da olsa artmış belki birden atağa geçer ama yükselmezsede fazla üzülme çünkü bu durumda olan gebelikler çok problemli oluyor öyle olacağına hiç olmazsın daha iyi allah hayırlısını versinn diyecek başka sözümüz yokk.

inanamıyorum kızlar hamileyimmmmm allah herkese bu sevinci tatdırsın herkes için dua ediyorm

hayırlı olsunn şimdidennn inşş.kucağınada alırsın.bizlerede dua et.ya anlatsana belirtilerin nelerdi.hadi bize umut ollll.kaç embriyo kalitesi neydi .hadi bizde mutlu olalımmm.

hayırlı olsunn şimdidennn inşş.kucağınada alırsın.bizlerede dua et.ya anlatsana belirtilerin nelerdi.hadi bize umut ollll.kaç embriyo kalitesi neydi .hadi bizde mutlu olalımmm.

çokk sağol yasadan dolayı tek embriyoydu 1.kaliteydi 6 tanede dondurulmuşum vardı ama inş. gerek kalmaz benim belirtim yok sadece dün adet sancım başladı hep hasta olucakmış gibi hissediyodum birde göğüslerim hassas hatta damarlarım çok beligin koyu renk bu kadar ben tutmadı diye düşünüyordum ama allahıma şükürler olsun ki tuttu umarım herkez bu mutluluğu tadar benim gibi mutluluktan ağlar

canım allahtan hayırlısı gelsin ne olur böyle düşün moralini bozma inşallah yükselir,dualarımız seninle

transferden sonra hamilelik belirtileri ne zaman başlıyor.birde genelde bu belirtiler neler oluyor

kızlar bugün 7.günüm dün gece mide bulantıdan uyuyamadım kokuya dayanamıyorrum yemek yiyemiyorum kokudan dolayı bu benim ikinci denemem ve iki embriyo verildi ..sizce belirtide olsa mide bulantısı iççin erken değil mi?

bencede erken mide bulantısı için, ilaçların yan etkisi olabilir.....

hayale89 çok sevindim.hayırlı olsun.belirtilerin nelerdi söylermisin sana zahmet.allah kucağınada almayı nasip etsin inşş.ne güzell bizlere umut oluyrsunuz böyle hamişler oldukça..

Hayela89 tebrik ederim.
Darısı başımıza. Benimde zaman zaman kasığımda batmalar oluyor. Göğsümde hassas. Test günüm 18 haziran zaman geçmek bilmiyor. Benim ilk denemem 5. gün blast embriyosu iyi kalite demişti dr. Forumda okuyuncaya kadar o zamanlar kadar kalite ile ilgilenmemiştim. İyi kalite derken ölçüsü neydi bilemiyorum. peki test gününe kadar yattın mı ben çalışıyorum. sürekli bir otur kalk merdiven in çık oluyor. Kendimi kötü hissediyorum. ilk 6 gün evdeydim. Hoş evdeykende yerimde duramıyordum. Bulaşık mak boşaltırken tabak yerleştirmek için farkında olmadan uzanıyordum. evi süpürüyordum. evde olsam bir dert iş te olsam ayrı. benim gibiikilemde olan var mı?

hayale89 çok sevindim.hayırlı olsun.belirtilerin nelerdi söylermisin sana zahmet.allah kucağınada almayı nasip etsin inşş.ne güzell bizlere umut oluyrsunuz böyle hamişler oldukça..

benim pek belirtim yok ama kendimi adet olucak gibi hissediyodum arada bir adet sancısı vuruyod ama göğüslerim hassas ama adet olmadan öncede böyle olurdu kendimi hep hasta olucakmış gibi hissettim tek bir fark göğüslerimdeki damarlar çok belirgin bir hal aldı koyulaştı ben bunun ilaçlardan dolayı olduğunu düşündüm anlayacağınız kendimi hep negatife hazırlamıştım testi arkadaşımın çalıştığı hastanede yaptırdım arkadaşın sonucu öğrenip yanıma gelirken aha dedim negatif ama pozitif dediği anda birbirimize sarılıp ağlamaya başladık umarım yarın sonucum ikiye katlanırda rahatlarım Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…