Kesinlikle Gen-art diyorum.. Doktor olarakta ankara tıpın doç dr. batuhan özmen. Özel muayenehanesi var ve gen-artta yapıyor.. Ben çok memnunum..
lale canım,
ben ankaradayım ve ank. tüp bebek merkezinde 2. denememi yaptım, ilkini tutturdular ama ikiniciyi sanıyorumki tutturamadılar, cts 8. günde test yaptım ve negatif çıktı, çrş gerçek test günüm ama umutlu değilim, dondurulmuşlarım var onları deniycem, bana göre iyi bir merkez, tavsiye edebileceğim bir yer, öveçlerde, bol şanslar....
kızlar maliyetlerini de öğrenebilir miyim?sgk ile anlaşmaları var mı?
cnm teşekkür ederimmcanım Allah sabır versin...ben ankara gazi hastanesi Doç.Dr.Nuray BOZKURT 'a yaptırdım....
çok erken sevinmşim....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
kızlar maliyetlerini de öğrenebilir miyim?sgk ile anlaşmaları var mı?
inanamıyorum kızlar hamileyimmmmmAllah herkese bu sevinci tatdırsın herkes için dua ediyorm
harika bir haber...tebrikler...değerin kaç çıktı
hayırlı olsunn şimdidennn inşş.kucağınada alırsın.bizlerede dua et.ya anlatsana belirtilerin nelerdi.hadi bize umut ollll.kaç embriyo kalitesi neydi .hadi bizde mutlu olalımmm.
inanamıyorum kızlar hamileyimmmmmallah herkese bu sevinci tatdırsın herkes için dua ediyorm
çok erken sevinmşim....değerim 69,8 çıkmış 57,4 ten 2 günde bu kadar yükselmiş moralim altüst oldu...bağıra bağıra ağlayasım var...çarşamba günü tekrarlanacak testim ama ümidimi yitirmeye başladım...içim çokkkk acıyrrrrrrrrrr.....
inanamıyorum kızlar hamileyimmmmmallah herkese bu sevinci tatdırsın herkes için dua ediyorm
tebrikleeerrrrr....
Allah kucağına almayı nasip eder inşaallllaaaahh
kızlar bugün 7.günüm dün gece mide bulantıdan uyuyamadım kokuya dayanamıyorrum yemek yiyemiyorum kokudan dolayı bu benim ikinci denemem ve iki embriyo verildi ..sizce belirtide olsa mide bulantısı iççin erken değil mi?
çokk sağol yasadan dolayı tek embriyoydu 1.kaliteydi 6 tanede dondurulmuşum vardı ama inş. gerek kalmaz benim belirtim yok sadece dün adet sancım başladı hep hasta olucakmış gibi hissediyodum birde göğüslerim hassas hatta damarlarım çok beligin koyu renk bu kadar ben tutmadı diye düşünüyordum ama allahıma şükürler olsun ki tuttu umarım herkez bu mutluluğu tadar benim gibi mutluluktan ağlar
hayale89 çok sevindim.hayırlı olsun.belirtilerin nelerdi söylermisin sana zahmet.allah kucağınada almayı nasip etsin inşş.ne güzell bizlere umut oluyrsunuz böyle hamişler oldukça..