- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
Hayela89 tebrik ederim.
Darısı başımıza. Benimde zaman zaman kasığımda batmalar oluyor. Göğsümde hassas. Test günüm 18 haziran zaman geçmek bilmiyor. Benim ilk denemem 5. gün blast embriyosu iyi kalite demişti dr. Forumda okuyuncaya kadar o zamanlar kadar kalite ile ilgilenmemiştim. İyi kalite derken ölçüsü neydi bilemiyorum. peki test gününe kadar yattın mı ben çalışıyorum. sürekli bir otur kalk merdiven in çık oluyor. Kendimi kötü hissediyorum. ilk 6 gün evdeydim. Hoş evdeykende yerimde duramıyordum. Bulaşık mak boşaltırken tabak yerleştirmek için farkında olmadan uzanıyordum. evi süpürüyordum. evde olsam bir dert iş te olsam ayrı. benim gibiikilemde olan var mı?
hayır yatmadım sadece 3 gün yattım evdeykende ayağa kalkıyodum evi toparlıyodum ama arada bir yemek yapıodum sağolsun kaynanam yanıma geldi çoğu işi o hallediyodu hatta ben son dört gün dışarıya çıktım alışverişe gittim yani sürekli yatmadım ama ağır işlerde yapmadım eşimle kaynanam çok yardımcı oldular bana umarım 18 hazirandada senden güzel haberler alırız bu arada benimde ilk denememdi