Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran…..NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran…….POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran……POZİTİF
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran…..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran….NEGATİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran….. POZİTİF
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 Haziran….
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran…..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. hayela89 transfer günü :4 haziran test günü: 14 haziran
12. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran

esmer35_35 ne yaptın?

sağol canımmm.uff bn de yok olamz ilaç kullanırken adet olunmaz falan gibi bir cevap duymak istiyordum ama
((ne yapalım kısmet((

arkadaşlar beta hcg değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....hamileyim galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....

tebrik ederim canım yeni gördüm Bende bugün 2nci testi yaptırdım inşallah değerim ikiye katlamıştır. O zaman derin bir oh çekicem. Hala tedirginim çünkü ister istemez...

1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran…..NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran…….POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran……POZİTİF
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran…..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran….NEGATİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran….. POZİTİF
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 Haziran….
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran…..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. hayela89 transfer günü :4 haziran test günü: 14 haziran
12. sece transfer günü :4 haziran test günü : 18 haziran
12. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran

tebrik ederim canım yeni gördüm Bende bugün 2nci testi yaptırdım inşallah değerim ikiye katlamıştır. O zaman derin bir oh çekicem. Hala tedirginim çünkü ister istemez...

bugün kahverengi leke gelmiş sizde öyle bir belirti varmı?bugün 13.gün 2.testimi yaptırdım ama çok korktum

kızlar kan verdim...aynı zamanda kanamanın da 3.günü...ihtimalim %1 falan ama işte son bir ümit...

merhaba benimde 10haziranda transfer oldum.bugün3.günüm 2 adet 3.gün embriyosu biri 9 biri 10 hücreli..21 haziranda test tarihim...inş hayırlısı olur..

merhaba benimde 10haziranda transfer oldum.bugün3.günüm 2 adet 3.gün embriyosu biri 9 biri 10 hücreli..21 haziranda test tarihim...inş hayırlısı olur..

hadi bakalım inşallah hayırlısı olur nil-alp cim. kendini yorma hiç dinlen, benimde 8. gün kan testim ne yazıkki negatif normal test günümde çarşamba oluyor ama artık umut yok, dondurulmuşlarımı deniycem, bol şans herkese....

Bugün transfer sonrası 7.ci günüm gerçekten bu bekleme çok zorrrrr... Hepimiz için hayırlısı nasıl ise öyle olsun...
Bende de belirti konusunda sıkıntılar var acaba şu anki durumum normal mi? Yani bir şey hissedemiyorum biraz karın ve bel ağrılarım var... Adet olabileceğim bir hafta olduğu için acaba adet görür ve umutlarım boşa çıkar mı?

kızlar kan verdim...aynı zamanda kanamanın da 3.günü...ihtimalim %1 falan ama işte son bir ümit...

sakın umutsuz olma... %1 bile bir ihtimaldir... Sağlıkla ümitlerinin gerçekleşmesi dileğiyle... Hiç bir şey senden önemli değil... :))))))))

cnm 8 gün erken değilmi belki artardeğerin umudunu yitirme hemen.sen yinede test gününde bi daha baktır cnm inşş pozitif çıkar

Arkadaşlar Benim değer 0,1 Negatif( Bugünlerde İnşallah Geçecek pozitif düşünüyorum . Pozitif olanların Gözü aydın olsun .

Canım seni kutluyorum... Evet pozitif düşünce işte anahtar bu... İnanıyorum ki sen bu yolda kesin başarıya ulaşacaksın...

cnm 8 gün erken değilmi belki artardeğerin umudunu yitirme hemen.sen yinede test gününde bi daha baktır cnm inşş pozitif çıkar

inşallah öyle olur ama sanmıyorum, ilk denememdeki belirtilerimde yok, adet günüm ayın 18i, test tarihimde ayın 15i, eşimde bana hep destek, bekliycez diyor, o çok umutlu ama ben değilim ne yazıkki(

inşallah öyle olur ama sanmıyorum, ilk denememdeki belirtilerimde yok, adet günüm ayın 18i, test tarihimde ayın 15i, eşimde bana hep destek, bekliycez diyor, o çok umutlu ama ben değilim ne yazıkki(

cnm belirtiler ne zaman başlıo normalde...bekle sen dua et biz burada ne mucizeler gördük 2gün snra test yaptırırsn inşçıkar

cnm belirtiler ne zaman başlıo normalde...bekle sen dua et biz burada ne mucizeler gördük 2gün snra test yaptırırsn inşçıkar

benim ilk denememde çok belirtim vardı, vücut ısım fazlaydı, kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi, idrar rengim koyuydu ve çok sık aralıklarla idrara çıkıyordum, hergün kötü rüyalar görüyordum, bunların hepsi belirtiydi, şimdid hiç birisi yok inş. çıkar ama sanmıyorum...

ya bende şimdiden onlar var transferden mi acaba.transfer gününü saymadan 3.günüm çünkü belirti olamaz ki bu kadar erken.kasıklarımda ağrı var birde gaz sancısı oluo.sık idrara çıkıyorum.idrar yaparkende baskı oluo.idrar rengimde koyu normale göre.idrar rengimi ben ilaçlara bağladım ama bilemiyorum..bunlar transferden sonra normalmi? bi aksilik yoktur inşallah

sen neler kullandın peki transferden sonra ilaç vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…