canım başka başlıkta sana yazmıştım. öyle bişey yok,ben ilaçlarımı kullanırken hasta oldum hem de birkaç ay dengesizleşti,hem zamanı,hem de ağrıları faklılaştı. yani olmayacak bişey değil
arkadaşlar beta hcg değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....hamileyim galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
tebrik ederim canım yeni gördümBende bugün 2nci testi yaptırdım inşallah değerim ikiye katlamıştır. O zaman derin bir oh çekicem. Hala tedirginim çünkü ister istemez...
tebrik ederim canım yeni gördümBende bugün 2nci testi yaptırdım inşallah değerim ikiye katlamıştır. O zaman derin bir oh çekicem. Hala tedirginim çünkü ister istemez...
merhaba benimde 10haziranda transfer oldum.bugün3.günüm 2 adet 3.gün embriyosu biri 9 biri 10 hücreli..21 haziranda test tarihim...inş hayırlısı olur..
kızlar kan verdim...aynı zamanda kanamanın da 3.günü...ihtimalim %1 falan ama işte son bir ümit...
hadi bakalım inşallah hayırlısı olur nil-alp cim. kendini yorma hiç dinlen, benimde 8. gün kan testim ne yazıkki negatifnormal test günümde çarşamba oluyor ama artık umut yok, dondurulmuşlarımı deniycem, bol şans herkese....
kizlar hamileyimmmmmmmm
Arkadaşlar Benim değer 0,1 Negatif( Bugünlerde İnşallah Geçecek pozitif düşünüyorum . Pozitif olanların Gözü aydın olsun .
Tebriklerrrrrr :))) Darısı hepimizeeee....
değerin kaççıktı kaçıncı gün yaptırdın? lekelenme varmı
cnm 8 gün erken değilmi belki artardeğerin umudunu yitirme hemen.sen yinede test gününde bi daha baktır cnm inşş pozitif çıkar
inşallah öyle olur ama sanmıyorum, ilk denememdeki belirtilerimde yok, adet günüm ayın 18i, test tarihimde ayın 15i, eşimde bana hep destek, bekliycez diyor, o çok umutlu ama ben değilim ne yazıkki(
cnm belirtiler ne zaman başlıo normalde...bekle sen dua et biz burada ne mucizeler gördük 2gün snra test yaptırırsn inşçıkar
benim ilk denememde çok belirtim vardı, vücut ısım fazlaydı, kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi, idrar rengim koyuydu ve çok sık aralıklarla idrara çıkıyordum, hergün kötü rüyalar görüyordum, bunların hepsi belirtiydi, şimdid hiç birisi yokinş. çıkar ama sanmıyorum...