blast embriyoda 10. günde beeli oluyor doktorum dedi yapabilirsin
arkadaşlar mrh bana pazartesi günü transer yapıldı bu gün idrar testi yapsam çıkarmı acaba çok sabırsızım merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
benim gibi öncesinden test yapan varmı acaba :44::44::44::44::44::44::44: yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar mrh bana pazartesi günü transer yapıldı bu gün idrar testi yapsam çıkarmı acaba çok sabırsızım merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
benim gibi öncesinden test yapan varmı acaba :44::44::44::44::44::44::44: yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ya ben 4 haziranda blast hücrelerle dondurulmuş transferi yaptırdım öğle saatlerinde ayın 14.ünde gidip kan versem çıkarmı bana merkezden 18.ine gün verdiler ama ilaçlarım bitecek salı akşamı eğer olmadıysa boşu boşuna alıpta o ilaçları evde görmek istemiyorum sigortam yok ne yapsam erken bi tarihmi azda olsa bi değer çıkarsa devam ederim ama 0 çıkarsa zaten yükselecek hali yok değil mi değerlerimin
hamile olan arkadaşlar belirtilerinizi paylaşırmısınız?
derdim merhaba canım tebrik ederim. Allah ikinizide korusun canım... sendeki belirtiler neydi? benim test günüm yarın? dua edin....
Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....
tebrikler çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin
ya bir sey daha takılıyor aklıma...ben normalde hep 32 günde bir adet olurdum.ama bu defa 27 günde oldu ve okuduklarıma göre bu ilaçları kullanırken adet olunmazmıs.normalde daha gec olması gerekirken neden ben tüm bu hormonlara ragmen erken adet oldum...
kızlar hiç kimse cevap vermemiş...
1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran�.....NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran��.....POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran��....
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran�..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran�........POZİTİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 haziran
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran�..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran
canım tebriklerrrr !! hamilesiin artık neyi düşünüyosun deger 5 in üzerinde , 12. gün degeri 25 olup ikizi olan var biliyomusun??
inşallah bekleyen arkadasların hepsi pozitif i görür bende nazar boncuğunuz olurum:)) napalım kısmet böyleymiş ağla ağla nereye kadar deyip hayata dönmeye karar verdim bugun..sizlerden ricam hangi merkezden ve hangi dr.dan olumlu sonucu aldınız ben 2.denememi ankara ya da istanbul da mı yapsam die düşünüyorum da..
arkadaşlar bugün transver olalı 1 hafta oldu çok belim ağrıyor göğüslerim şişti karnım ağrıyor akıntım var sanki adet olacam lütfen yardım edin böle belirtileri olup hamile kalan varmı?bu 3.denemem ve çok korkuyorum hamile kalan arkadaşlar neler yaşadınız yardım edermisiniz.....:18::18::18::18::18::18:
rana çokkkk sevindimmm canımm yaaa. darısı bizim başımıza... aman ben çok korkuyorum adet olacam sanki.heray yaşadığım ağrıları yaşyorum(((((((((((