Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

arkadaşlar ya ben 4 haziranda blast hücrelerle dondurulmuş transferi yaptırdım öğle saatlerinde ayın 14.ünde gidip kan versem çıkarmı bana merkezden 18.ine gün verdiler ama ilaçlarım bitecek salı akşamı eğer olmadıysa boşu boşuna alıpta o ilaçları evde görmek istemiyorum sigortam yok ne yapsam erken bi tarihmi azda olsa bi değer çıkarsa devam ederim ama 0 çıkarsa zaten yükselecek hali yok değil mi değerlerimin

arkadaşlar mrh bana pazartesi günü transer yapıldı bu gün idrar testi yapsam çıkarmı acaba çok sabırsızım merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
benim gibi öncesinden test yapan varmı acaba :44::44::44::44::44::44::44: yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar mrh bana pazartesi günü transer yapıldı bu gün idrar testi yapsam çıkarmı acaba çok sabırsızım merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
benim gibi öncesinden test yapan varmı acaba :44::44::44::44::44::44::44: yardımcı olursanız sevinirim

idrar testinin çıkacağından şüpheliyim arkadaşım ama kan testi erken çıkan arkadaşlar var

bence sakın yapma çünkü çook çok erken daha kanda bile olmayabilir değer, sence mantıklı mı yapıp moralini bozacaksın, hiç gerek yok

arkadaşlar ya ben 4 haziranda blast hücrelerle dondurulmuş transferi yaptırdım öğle saatlerinde ayın 14.ünde gidip kan versem çıkarmı bana merkezden 18.ine gün verdiler ama ilaçlarım bitecek salı akşamı eğer olmadıysa boşu boşuna alıpta o ilaçları evde görmek istemiyorum sigortam yok ne yapsam erken bi tarihmi azda olsa bi değer çıkarsa devam ederim ama 0 çıkarsa zaten yükselecek hali yok değil mi değerlerimin

arkadaşlar inanamıyorum size , verilen tarihten 4 gün önce test yaptırıp buna göre ilacı bırakmayı düşünüyosun
yaa 1 günde değerler katlanıyo nasıl cesaret edeceksin vicdanın rahat olacak mı ? Ayrıca transfer günün sayılmıyor bunu bil!!

derdim merhaba canım tebrik ederim. Allah ikinizide korusun canım... sendeki belirtiler neydi? benim test günüm yarın? dua edin....

hamile olan arkadaşlar belirtilerinizi paylaşırmısınız?

Kızlar aslında farklı bişey olmuyo adet sancısı gibi sancılanıyosun ben hala öyleyim mesela, sakın panik olmayın bu normalmiş. Bir de bende rahimde bir yanma ama böyle karınca ısırıyo gibi ve şimşek çakar gibi etrafa bir sızı yayılıyordu. Diğer denemelerime göre en farklı belirti buydu.Bence vücudunuzu dinleyin, o bir sinyal gönderiyo:KK45:

derdim merhaba canım tebrik ederim. Allah ikinizide korusun canım... sendeki belirtiler neydi? benim test günüm yarın? dua edin....

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alıcaz, ben inanıyorum ,sende inan bol bol okşa karnını ben 12gün boyunca hep konuştum

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....:KK64::KK64::KK64::KK49::KK49::KK49::KK74::KK74::KK74:

canım tebriklerrrr !! hamilesiin artık neyi düşünüyosun deger 5 in üzerinde , 12. gün degeri 25 olup ikizi olan var biliyomusun??

tebrikler çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Amin canım inşallah, hepimize nasip etsin Allahım, hep dua ediyorum inanın bizim gibi tedavi olanlar için, çok zor, çok meşakkatli, maddi manevi yorucu bu süreç. İnsanlar bir testtle anlayıverirken biz böyle saatlarini bile sayıyoruz, sokakta bhcg desen kaç kişi anlar? Ama bizim dönüm noktamız. Allah hepimizin yanında yardımcısı olsun.
Ne kadar doluymuşum bee :95:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün transver olalı 1 hafta oldu çok belim ağrıyor göğüslerim şişti karnım ağrıyor akıntım var sanki adet olacam lütfen yardım edin böle belirtileri olup hamile kalan varmı?bu 3.denemem ve çok korkuyorum hamile kalan arkadaşlar neler yaşadınız yardım edermisiniz.....:18::18::18::18::18::18:

ya bir sey daha takılıyor aklıma...ben normalde hep 32 günde bir adet olurdum.ama bu defa 27 günde oldu ve okuduklarıma göre bu ilaçları kullanırken adet olunmazmıs.normalde daha gec olması gerekirken neden ben tüm bu hormonlara ragmen erken adet oldum...

kızlar hiç kimse cevap vermemiş...

kızlar hiç kimse cevap vermemiş...

canım başka başlıkta sana yazmıştım. öyle bişey yok,ben ilaçlarımı kullanırken hasta oldum hem de birkaç ay dengesizleşti,hem zamanı,hem de ağrıları faklılaştı. yani olmayacak bişey değil:KK43:

1. Carmenn transfer günü 1 haziran test günü:10 haziran�.....NEGATİF
2. debur transfer günü 30 mayıs test günü:10 haziran��.....POZİTİF
3. Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran��....
4. SadeceMeyra transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran�..POZİTİF
5. tbselma transfer günü 30 mayıs test günü:11 haziran�........POZİTİF
6. Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 11 haziran
7. esmer35_35 transer günü:31 mayıs test günü :11 haziran
8. pertty transfer günü 31 mayıs test günü: 12 haziran�..POZİTİF
9. Hayel30 transfer günü : 2 haziran test günü : 13 haziran
10. Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
11. demirburç transfer günü 6 Haziran test günü:18 haziran

inşallah bekleyen arkadasların hepsi pozitif i görür bende nazar boncuğunuz olurum:)) napalım kısmet böyleymiş ağla ağla nereye kadar deyip hayata dönmeye karar verdim bugun..sizlerden ricam hangi merkezden ve hangi dr.dan olumlu sonucu aldınız ben 2.denememi ankara ya da istanbul da mı yapsam die düşünüyorum da..

canım tebriklerrrr !! hamilesiin artık neyi düşünüyosun deger 5 in üzerinde , 12. gün degeri 25 olup ikizi olan var biliyomusun??

teşekkürler canım yarın test yaptırcam değerim katlanırsa koca bir ohhh çekeceğim...12.gün değeri 25 olan ikizlere şaşırdım...Allah taktir ederse herşey oluyor valla....

inşallah bekleyen arkadasların hepsi pozitif i görür bende nazar boncuğunuz olurum:)) napalım kısmet böyleymiş ağla ağla nereye kadar deyip hayata dönmeye karar verdim bugun..sizlerden ricam hangi merkezden ve hangi dr.dan olumlu sonucu aldınız ben 2.denememi ankara ya da istanbul da mı yapsam die düşünüyorum da..

canım Allah sabır versin...ben ankara gazi hastanesi Doç.Dr.Nuray BOZKURT 'a yaptırdım....

arkadaşlar bugün transver olalı 1 hafta oldu çok belim ağrıyor göğüslerim şişti karnım ağrıyor akıntım var sanki adet olacam lütfen yardım edin böle belirtileri olup hamile kalan varmı?bu 3.denemem ve çok korkuyorum hamile kalan arkadaşlar neler yaşadınız yardım edermisiniz.....:18::18::18::18::18::18:

akıntının rengi?

rana çokkkk sevindimmm canımm yaaa. darısı bizim başımıza... aman ben çok korkuyorum adet olacam sanki.heray yaşadığım ağrıları yaşyorum :KK43:(((((((((((

inşallah canımmm...darısı başınıza...bende de ağrı oldu....hatta adet günümün öncesinde ve sabahında yataktan kalkarken artık dedim bitti herşey...sonradan geçti....canım kullandığımız jelin yan etkilerilerini okursan rahatlarsın bir sürü yan etkisi var....eklem ağrıları çektim bacağımın ağrısı belime vuruyordu...anlamıyorsunda acaba belin şundan dolayımı ağrıyor diye bir sürü kuruntu ettim...sana diyeceğim odur ki ağrıları takma...inşallaj geçecek...sende bize güzel sonuçlarını burdan duyuracaksın:)

X