Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Ne kadar zor birseymis yarabbim allahim kimselere vermesin uzulmeyecegim demisdim ama elde olmuyor o kadar berbat birsey ki bagira bagira boyle annem oldugunden beri aglamamisdim rabbim ilk ve son kez gostersin umit etmek ve bulamamak cok kotu.Dilerim sonuc bekleyen tum arkadaslarim guzel haberler alirlar sevgiler kizlar

Kızlar kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılar oluşmaya başladı,,,en son adet tarihimde 20 mayıs,,,inş hayırlara işarettir:)aminnn

evde test yaptım negatif çıktı yaaa..test günüm cuma erken di mi moral bozmaya gerek yok di miii,bebeğim beni bırakmayacak tutanacak annesine sıkı sıkı..

ben doktoruma söylediğimde oda çok önemsememişti,nefes alamıyorum dedim,önemli değil dedi geçer,sonra hemşirelerden tek tek rica ettim ısrar ettim,transferden önce masadayken bi muayene ettiler,doktora söyleyin dedim,en son doktor transfer yapmadan bi ultrason muayenesi yaptı,evet ohhss başlangıcı dedi,dikkat et kendine,ısrar etmesem muayene etmicekti belki,gerçi şimdi hiçbiiyim yok geçti,ya hamile değilim ondan,yada oluşma aşamasındaydı gerçekleşmedi,ama doktor demiştiki bana dua et şişmeye devam etsin hamile olduğunu anlarsın..

canim cok uzuldum tutmadigina yenimi tutmadi ben siteyi takip edemiyorum kac yasindasin kacinci tupun... bende yarin test yapicam cumagunu sonucu alicam sadece yatiyorum karnim tas gibi oldugu icin hareket edemiyorum acaba hamilelik belirtisi mi...

evde test yaptım negatif çıktı yaaa..test günüm cuma erken di mi moral bozmaya gerek yok di miii,bebeğim beni bırakmayacak tutanacak annesine sıkı sıkı..

canim benim test gunumde persemde ben 8 gunden beri hergun birtest yapiyorum bugun 13 gunum yavas yavas tam pozitiflesti ama inanbana yaniltici ...morarini bozma

canim cok uzuldum tutmadigina yenimi tutmadi ben siteyi takip edemiyorum kac yasindasin kacinci tupun... bende yarin test yapicam cumagunu sonucu alicam sadece yatiyorum karnim tas gibi oldugu icin hareket edemiyorum acaba hamilelik belirtisi mi...

bugün 8. günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı,henüz kan testi yapmadım ama silikte olsa bişiler bekliodummm 30 yaşındayım ilk denemem,dondurulnuşlarım var geride olmazsa onlarla devam edicem..en yakın ne zaman olur acaba..sendede var bişiler yani...

Son düzenleme:
:44:
debur ve tbselma
kızlar hikayelerimiz benziyor, benimde 3.denemem 30 mayıs transfer bende
2 embriyo 5.gün transfer edildi, sizde durum nasıl??

Şimdilik bir sıkıntı yok cmrtsi test günüm.Sanki tutmuş gibi hissediyorum.Bu arada birbirimizi daha iyi tanıyalım diye yazıyorum.ilk tedavide ikiz gebelik yakalanmıştı bende 2008 de 26 haftalıkken erken doğumyaptım hemde bir gün arayla 3 gün yaşadılar.2si biokimyasal gebelikti....Şimdi bakalım sonuç nasıl olacak.:44:

bugün 8. günüm sabah idrar testi yaptım negatif çıktı,henüz kan testi yapmadım ama silikte olsa bişiler bekliodummm 30 yaşındayım ilk denemem,dondurulnuşlarım var geride olmazsa onlarla devam edicem..en yakın ne zaman olur acaba..sendede var bişiler yani...

selam, bir arkadaşımın doğal yolla günü geçti test yapmaya cesaret edemedi idrarı bir kaba aldı ve wc den çıktı testi ben yaptım 2. çizgi o kadar siliktiki kanda herhalde 100-150 çıkar dedim kan sonucu 1766 geldi.

O yüzden helede tüp bebek tedavisinde çıkacak en fazla sonuç en iyi ihtimalle 200-300 iken gününden önce gözükmeme ihtimali yüksek. Helede 40-50 devam eden gebeliklerde gününden önce imkansız moral bozmak yok.

ay cok sevindim eminimki bebesin seninledir insallah hamilesindir..benim 6 tane dondurulmus var insallah onlara gerek kalmaz canim ikimizde hamilezizdir sen pazar bende cuma gunu mujdeli haberi yazariz hadi hayirlisi :))

ben bugun kan verecem yarını bekleyemicem neyse ne öğrenmek istiyorum artıkk...akşam negatif olan testimde sabah silik bir çizgi vardı sayılır mı:)) 10dk.daan sonra ciddiye almamam gerektiğini bile bile acabaa dediğime inanamıyorummmmm.....benim dündü adet günüm silikte olsa çıkardı biliyorum ama yinede kan verecem

canım bana ınanabılırsın cunku aynı seyı bende yasadım o kadar emın konusuyorum.sakın ama sakın uzulme ve heyecanın sımdıden baslasın canım.bebısın senınle:)))))

evet kızlar bende normal yolla hamile kaldığım da adetimi tam 10 gün geçmişti test yaptım bişey çıkmadı çöpe attım sabah tekrar baktım silik 2. çizgi oluşmuştu...ama ben hamile olduğumu sanmıyodum cünkü hemen çıkması lazım diye düşündüm o sinirle doktora gittim neden gelmiyo bu meret bide baktım hamileymişim...valla erken erken test yapıp kanıma giriyosunuz haaaaa...valla girmeyem diyorum şuraya ama bi hamile olan duyarmıyım acaba biri bişey yazmışmıdır deli olacam yaaa,,,test günü yaklaştıkca sanki mutsuzlaşıyorum,,,işteyim şu an ama şu transferden sonra hiç çalışma isteği yok bende dünyadan kopmuş gibiyim iş yetmezmiş gibi akşamlarıda zorunlu kursum var,,,imza atıp kaçıyorum kaç gündür,,bi evde huzurluyum anlayacağınız yatıp uyuma istiyorummm test gününe kadar,,,,,

bende bugün yaptım biraz önce negatif ama moralimizi bozmayalım erken yaptık ondandır...inş. kanda pozitifi görürüz

benim de 9.gün ama negatif...bende senin gibi silik bir 2.çizgi bekliyordum ama hormon yeni yeni salgılanıyor idrar testide o kadar hassas ölçüm yapamıyor bende o nedenle negatifleri gördük morali bozmak yok....bebeişlerimiz içimizde:KK66:

X