Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

merhaba benimde 6.günü kaçıncı gün transfer edildi...bende kasıklarımda hareketlenme hissediyorum acaba psikolojikmi diyrum ama genede insanın aklına neler gelyor neler...bu arada adet tarihin ne zmaan benim yarın yani 6 haziran...

benim 3.gün transfer edilid. ben pek birşey hissetmiyorum ya...... adet tarihim 17 haziran.

benim 3.gün transfer edilid. ben pek birşey hissetmiyorum ya...... adet tarihim 17 haziran.

benimde 4.gün transfer edildi...umarım sadece psikolojiktir...senin donduruldumu? kaçıncı denemen
bu arada test tarihin nazaman

Son düzenleme:
1)kızlar adet olacakmış gibi ağrı gebelik belirtisi mi?
2)hiç ağrı olmaması mı gebelik belirtisi olması mı? benim yarın 6.günüm günler geçmek bilmiyor.. :KK43:(

2)hiç ağrı olmaması mı gebelik belirtisi olması mı? benim yarın 6.günüm günler geçmek bilmiyor.. :KK43:(

forumlarda okuduğum kadarıyla kişiden kişiye değişiyor belirtiler kimisinde hiçbir belirti yok kimiisnde leke bile geldiği halde hamile...benim de bugün 6.günüm dediğiniz gibi geçmek bilmiyor...yarında adet günüm içime korku düştü...sen nasılsın ağrın varmı

Kızlar benim transferim 31 mayıstaydı ve test günü 11 haziran dendi.. Akidecikname canım senin transferin 28 mayıs olduğu halde 11 haziran denmiş.. ayrıca bi yerden bulduğum belirtilere bi bakın.. Sizde hangileri var :)
1) Öncelikle bilmemiz gereken kan testinin kesin sonuç vermesi için illaki adet tarihimizin geçmesi gerekmez. Embriyo rahminize düştükten yaklaşık tam bir hafta sonra kan testinde görülebilir. Yumurtlama tarihinizi adetinizin 14.günü olarak hesaplarsak ve siz o zamanda hamile kaldıysanız adetinizden 10 gün önce bile sonuç alabilirsiniz.

2) Kan testiniz pozitif çıksa bile önemli olan 2 gün sonra değerinizin iki katı artmasıdır. (Benim de başıma geldiği üzere önce test pozitif çıkıp daha sonra değer düşebilir. Buna biyokimyasal gebelik denir ve sonuç negatifle sonuçlanır.) Kan testi yaptırdıktan iki gün sonra tekrar test yaptırmayı unutmayın.

3) Kan testinde 0-20arası değer negatif,
20-30 arası değer pozitif olmakla beraber dış gebelik riskli,
30+ değer pozitif kabul edilir.

4) Gebelikte ilk belirti göğüslerde şişkinlik ve belirleşen damarlardır. Göğüs üzerindeki damarlar gittikçe koyu mavi bir renk alırlar ve dışardan belli olurlar. Göğüslerde hassasiyet de olabilir.

5) Vajinadan ıslak bir akıntı gelmesi ve rahim ağzında yumuşama da ilk önemli belirtilerdendir.

6) Sebebi açıklanamayan ve hemen geçmeyen, bazen günlerce süren baş ağrısı ve halsizlik,

7) Özellikle sabahları hissedilen mide bulantısı,

8) Kasıklarda ağrı,

9) Rahim içinde adet sancısına benzeyen kısa süreli kıramp ve sancılar,

10) Sık idrara çıkma hissi ve idrarı yaparken duyulan sancıya benzer bir acı,

11) Ciltte, özellikle yüzde sivilcelenme,

12) Değişken ruh hali, vb hissettiğimiz duygular bize hamile olduğumuzu anlatmaya çalışıyor olabilir...

merhaba

benim transferim 30 mayısta oldu ancak 13 haziran test günümm

Benimm adet gunumm ve kahve kahve basladi artik hicde umidim kalmadi ama kendime soz verdim hic uzulmeyecegim de elde degilllll artik umidim dondurulmus tek bebisimde svgilerrr

merhaba

benim transferim 30 mayısta oldu ancak 13 haziran test günümm

benim de 30 mayıs ama c.tesi test günüm 11"inde, bence sende yapabilirsin çünkü tam 12 gün oluyor,yani kanda çıkar, pazara geldiği için 13 üne atmışlardır,şu dr lar da psikolojiden anlamıyorlar,oysaki beklemek ne zor

canım ya sen belirtileri çözene kadar test tarihin gelicek:) bence sen vücudunu dinle o sana ipuçları vericek, herkeste farklı çünkü , birde çok yeni daha kana bile değer düşmediği için çok bir belirti olmuyomuş arkadaşlar,belirtilerin çoğuda ilaçlardanmış bulantılar falan

mrb kızlar benimde transferimin 5. günü test günüm 13 haziran ...dediğiniz gibi beklemek çok zor...bende göğüste hassasiyet var transferden öncede vardı....transferin ilk 2 günü karnım düşecekmiş gibi hissediyodum hareket ederken 3. günden itibaren daha rahatım sadece hassasiyet ve karın-kasık bölgemde şişlik var inşallah hayırlı sonuçlar alırız güzel Allahım sesimizi duyar...

mrb kızlar benimde transferimin 5. günü test günüm 13 haziran ...dediğiniz gibi beklemek çok zor...bende göğüste hassasiyet var transferden öncede vardı....transferin ilk 2 günü karnım düşecekmiş gibi hissediyodum hareket ederken 3. günden itibaren daha rahatım sadece hassasiyet ve karın-kasık bölgemde şişlik var inşallah hayırlı sonuçlar alırız güzel Allahım sesimizi duyar...

hayırlı olsun canım benimde 11haziran hepimizin ard arda belli olucak ne güzel, güzel haberler vericez inşallah burdan :))

merhabalar benimde transferimin 3.günü bugün aynı belrtiler bendede var.16 hazıran test tarıhım.Allah hepimizn emeklerini boşa çıkartmasın.senin emrıyo tekmi ?çftmi arkdaşım

dondurulmadı canım. test tarihim 13 haziran. senin ne zaman? nerde yaptırdın?

benimde 13 haziran ama ben dayanamayıp 11 haziranda yaptıracağım...derdim in dediği gibi haftasonuna geldiği için tarihi ileri tarihe atıyorlar...ankara gazi hast. yaptırdım... sen?

benimde 13 haziran ama ben dayanamayıp 11 haziranda yaptıracağım...derdim in dediği gibi haftasonuna geldiği için tarihi ileri tarihe atıyorlar...ankara gazi hast. yaptırdım... sen?

bende ege ünv de yaptırdım. kaç gün iğne yaptırdın? kaç yumurtan toplandı? kaç hücreli ve kalitesi ne? bugün ovitrel yaptırdım. sendeki belirtiler neler?

bayağı bir kişinin test tarihi yakın olduğu için toplu yazalım istedim..benim belirlediklerim aşağıda diğer arkadaşlar da ekleyebilirler...kimlerin olduğunu daha net göürürz...

Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : …………………………… test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)

bende ege ünv de yaptırdım. kaç gün iğne yaptırdın? kaç yumurtan toplandı? kaç hücreli ve kalitesi ne? bugün ovitrel yaptırdım. sendeki belirtiler neler?

ben lucrini çok kullandım e2 değerim düşmedi...25 gün kadar lucrini kullandım sadece daha sonra yumurta büyütücü gonal f kullandım 9 gün kadar (4 gün 225 - 2 gün 187,5 - 3 gün 150) ..15 yumurta toplandı...10u döllenmiş...bunlardan 4ü iyimiş...1ini koydular 3ü donduruldu...şimdi jel (progestoron desteği için) ve folik sit kullanıyorum...ovitrel ne için?belirtiler işte dün ve bugün sabah çok korktum adet sancısı gibi sancım vardı...malum bugünde benim adet günüm çok korktum ama şimdi iyiyim ...inş. bişi olmaz...

bayağı bir kişinin test tarihi yakın olduğu için toplu yazalım istedim..benim belirlediklerim aşağıda diğer arkadaşlar da ekleyebilirler...kimlerin olduğunu daha net göürürz...

Leyliko transfer günü : 30 mayıs test günü : 13 haziran
Derdim transfer günü : 30 mayıs test günü : 11 haziran
Hayel30 transfer günü : ����������� test günü : 13 haziran
Rana_82 transfer günü : 31 mayıs test günü : 13 haziran (ama 11 haziranda yaptırcam)

canım inşallah hepimizzzzz sevinçle gelriizz burayaa

X