Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

sağol merseray, biraz olsun rahatladım. senin transferin kaçıncı günü? kan testin ne zaman?

7.günümdeyim canım perşembe 12.gün oluyor pazartesiden itibaren idrar testi yapmaya başlarım galiba :)

7.günümdeyim canım perşembe 12.gün oluyor pazartesiden itibaren idrar testi yapmaya başlarım galiba :)

hahahah merseray. inş ilk yaptığın testten itibaren olumlu sonuçlar alırsın. inş hepimiz olumlu sonuçlar alırızkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar, bugün transferimin 7. günü... çok endişeliyim, üçüncü denemem ve gücüm iyice tükendi. Transferimin 2. gününden itibaren adet sancılarım var, ama kasıklarımda ağrı yok, sadece karnımda, rahimde sancı şeklinde..... özellikle hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar, sizlerin kasıklarda mı? yoksa karında mı ? ağrılarınız oldu. Bu ayırımı yapabilmek çok önemli bence. Nedeni de kasıklarda ağrı oldu diyenler genellikle pozitif sonuca ulaşanlar bence... ya da okuduklarımı yanlış yorumladım, lütfen kasık ve karın ağrısı şeklinde ayırımı yaparak belirtilerinizi ifade ederseniz çok mutlu olucam...........
sevgiler

canım belirtilere hıc takılma bende sadece ayak agrısı olmustu baskada hıc bırsey olmadı

evet canım haklısın ama belırtı felan olmuyor dıye sakın uzulme herkeın belırtılerı farklı ve hıc belırtısı olmayıpta hamıle olanda var

kızlar benim göğüs ağrılarım falan gitti ya tutmadımı acaba?

canım özel değilse bişi sorucam sizin sorun neydiki bu üçüncü denemeniz benimki ilk olucakta böyle duyunca tutmazmı aceba diye çok korkuyorum

canım özel değilse bişi sorucam sizin sorun neydiki bu üçüncü denemeniz benimki ilk olucakta böyle duyunca tutmazmı aceba diye çok korkuyorum

özel değil tabii, genel yaşanan sorunlardan, yumurta rezervim az... şu ana kadar hiç üç tane transfer olmadı... ilk denemede 1 tane 1. kalitede embriyo, 2. deneme de hepsi kalitesiz (bu arada annem vefat etmişti, iğnelerim yarım kalmıştı), 3. denemede 2 tane 2. kalite embriyo.......... yani ben biraz baştan mağlup başlıyorum maçlara . o yüzden buradaki herkesin şansı çok farklı..... takma kafana......

ya belirti yaşaya arkadaşlar nerdesiniz? benim bütün belirtilerim geçti bugün 9.günüm Lütfeeeeeeennnnnn bişey söyleyin belirtileri geçip te hamile olduğunu öğrenen varmııııııııııııııııı?

ya belirti yaşaya arkadaşlar nerdesiniz? benim bütün belirtilerim geçti bugün 9.günüm Lütfeeeeeeennnnnn bişey söyleyin belirtileri geçip te hamile olduğunu öğrenen varmııııııııııııııııı?

annen için çok üzüldüm canım başın sağolsun

transferden sonraki 9.günüm.ve sıkı durun söylüyorum tam 7.denemem.daha önce 2 kere gebelik oluştu.ama kalp atımını hiç duyamadım.ve işte bekleme sürecinde burdayım.

belirtilere hiç kafa yorma MERSERAY...aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor.kalbini temiz tut.derinden iste,dua et......

transferden sonraki 9.günüm.ve sıkı durun söylüyorum tam 7.denemem.daha önce 2 kere gebelik oluştu.ama kalp atımını hiç duyamadım.ve işte bekleme sürecinde burdayım.

belirtilere hiç kafa yorma MERSERAY...aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor.kalbini temiz tut.derinden iste,dua et......

canım bu son olur inşallah Allah bu tedavini hayırlı kılar vesile kılar inşallah, benimde 9.günüm bugün, sizin probleminiz neydi canım , kaç embriyo transfer edildi? bana 3 tane transfer edildi

çok teşekkür ederim.benim sorunumun ne olduğu çokda belli değil.olmuyo işte.bilinmiyo.ama şunu söyleyebilirim, 2 kere miyom op. oldum.tiroidim alındı vs.bu sefer 2 tane transfer edebildiler.bakalım?

paylaşmak istediğiniz şeyler için burdayım.siz bana ben size anlatayım.çok ihtiyacım var konuşmaya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…