Doktorum hem Aspirin hemde Heparin ignesi vermisti ama pihtilasma ile ilgili sorun yokmus bu sefer sadece Aspirin aliyorum. Benim Trioit bezim az calisiyor ilaclarla normal calisiyor ve Oto Antikorlarim yüksek, Doktorum belki vücudumun Embryolari yabanci görüp atabildiginden süpheleniyor. Ilaclarla Oto Antikorlari bayagi düsürdük. Bakalim bu sefer ne olacak. Bende elimden geldigi kadar dinlenmeye calisicam. Cevabin icin tesekkür ederim. Senin bebeklerin geldimi dünyaya?
Ilksen cim bende 3 deneme yaptirdim. Ilkinde 3 gun yattim sonra 3 gun ise gittim sonra 1 hafta tekrar yattim. Tutmadi. 2. de 7 gun evdeydim yattim dinlendim; sonra ise basladim yine tutmadi. 3.de hic dinlenmedim zaten bende izinde kalmamisti :) sadece transfer gunu dinlendim ertesi gun ise basladim. Normal hayatima devam ettim. Dr un sozunu dinledim yani :) Bu sefer tuttu. Aslinda herseyin vakti saati var canim Rabbim istediginde oluyor iste. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.
hayır canım ben de 3.denemyi yaptrdım ancak kanamam var sonç yarın belli olacak ınş tutmşturlar
selam arkadaslar ben gecen carsamba yaptirdim bu gun 4 gunum göguslerimde siskinlik ve agri var kasiklarimda agriyor sanki adet olacakmisim gibi tutmadi gibi geliyor sizlerde nasil olmustu yazarsaniz sevinirim.benim ayrilarim tedavinin basindan beri vardi adet benzeri agrilarimda yumurtalar alindiktan sonra oldu.2 emriyo koydurduk 25 yasindayim
allah isteyen herkese bir evlat nasip eder insallah
Canım merhaba,
tedavini nerede oldun acaba?bir de sorun neydi?2 embriyo koyulmasına doktor mu karar verdi?Çünkü 35 yaş altına tek embriyo dedi geçen hafta doktorla görüşmeye gittiğimde. Ama ona doktorun karar verdiğini söyledi.Merak ediyorum acaba neye göre karar veriyorlar?Çok soru sordum ama cevaplayabilirsen sevinirm:)
selam ben almanyada yaptirdim esimin spermleri iyi degildi 2 tane ben istedim istesek 3 de koyabilirdi sanirim tutmadi karnim cok agriyor adet olacagim sanirim
3.microm. transfer günümüde dahil edersem transferimin 10.günü.biraz önce evde idrar testi yaptım.ama sonuç negatif.yine olmadı.çok üzgünüm.
3.microm. transfer günümüde dahil edersem transferimin 10.günü.biraz önce evde idrar testi yaptım.ama sonuç negatif.yine olmadı.çok üzgünüm.
duur bende aynısını yaptım dün çıkmadı öldüm bittim dünyam yıkıldı ama biraz önce kanda yaptırdım 9. günüm bugün ve değerim 41 çıktı sakın hemen üzme kendiniiiiiiiii
kızlar merhaba. ikinci denememizi yaptık. bugün transfer gününü sayarsak, 4.gün. kasıklarımda batmalar ve karın ağrım var. ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum. inş. hepimiz burdan mutlu haberlerimizi paylaşırız
kızlar merhaba. ikinci denememizi yaptık. bugün transfer gününü sayarsak, 4.gün. kasıklarımda batmalar ve karın ağrım var. ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum. inş. hepimiz burdan mutlu haberlerimizi paylaşırız
selam arkadaslar kanamam basladi benimki tutmadi size bol sanslar allah gönlunuze göre versin
Gönülçelen, tedavini nerede yaptırdın