Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

hayır canım ben de 3.denemyi yaptrdım ancak kanamam var sonç yarın belli olacak ınş tutmşturlar

Sevgili umutly paylasimin icin cok tesekkür ederim. Aslinda bende normal yasayim diyorum ama iste insan hata yapmak istemiyor. Cani veren rabbim nezaman nasil isterse veriyor. Sanada bebisinle yada bebislerinle ömür boyu mutluluklar dilerim. sevgiler

merhaba.benimde transferimim 7.günü.3.denenememiz.2 tane blast emriyo transfer edildi.transferimin ilk gününden beri kasıklarımda ağrı var,ve zaman zaman rahmimde sızı oluyor ve göğüslerde hassasiyet ve dolgunluk var.ateş basıyor.umarım bu sefer hamileyimdir.15 nisan test günüm.düşününce strese giriyorum ya bu sefrde olmzsa diye....

selam arkadaslar benim 7 gunum bacaklarimdada agri basladi nornalmi bilen varsa yazsin luffen

Canım merhaba,
tedavini nerede oldun acaba?bir de sorun neydi?2 embriyo koyulmasına doktor mu karar verdi?Çünkü 35 yaş altına tek embriyo dedi geçen hafta doktorla görüşmeye gittiğimde. Ama ona doktorun karar verdiğini söyledi.Merak ediyorum acaba neye göre karar veriyorlar?Çok soru sordum ama cevaplayabilirsen sevinirm:)

selam ben almanyada yaptirdim esimin spermleri iyi degildi 2 tane ben istedim istesek 3 de koyabilirdi sanirim tutmadi karnim cok agriyor adet olacagim sanirim

selam ben almanyada yaptirdim esimin spermleri iyi degildi 2 tane ben istedim istesek 3 de koyabilirdi sanirim tutmadi karnim cok agriyor adet olacagim sanirim

Canım teşekkürler cevabın için. Ama umarım tutmuştur bebeklerin..Ümitlerimiz boşa çıkmasın inşallah

kaç emriyo koyulacağına doktor karar vermiyor.benim bildiğim kadarıyla 35 yaş altı isen ilk iki denemeye kadar tek emriyo koyurlar ama 3.denemenden itabaren sayı 2 emriyoya çıkıyor.yani 2 emriyo konuluyor.35 yaş üstü isen sanırım ilk denemende olsa 2 emriyo koyuyorlar.yani bunu doktor yada sen değil yasalar belirliyor.bundan 3-4 sene önce 2.denememi yapmıştım böyle bir kural yokdu.4 emriyo transfer etmişlerdi.sanırım emriyo transferine deneme sayına ve yaşa göre sınırlamalar getirdilr.

kaç emriyo koyulacağına doktor karar vermiyor.benim bildiğim kadarıyla 35 yaş altı isen ilk iki denemeye kadar tek emriyo koyurlar ama 3.denemenden itabaren sayı 2 emriyoya çıkıyor.yani 2 emriyo konuluyor.35 yaş üstü isen sanırım ilk denemende olsa 2 emriyo koyuyorlar.yani bunu doktor yada sen değil yasalar belirliyor.bundan 3-4 sene önce 2.denememi yapmıştım böyle bir kural yokdu.4 emriyo transfer etmişlerdi.sanırım emriyo transferine deneme sayına ve yaşa göre sınırlamalar getirdilr.

selam arkadaslar kanamam basladi benimki tutmadi size bol sanslar allah gönlunuze göre versin

3.microm. transfer günümüde dahil edersem transferimin 10.günü.biraz önce evde idrar testi yaptım.ama sonuç negatif.yine olmadı.çok üzgünüm.

3.microm. transfer günümüde dahil edersem transferimin 10.günü.biraz önce evde idrar testi yaptım.ama sonuç negatif.yine olmadı.çok üzgünüm.

duur bende aynısını yaptım dün çıkmadı öldüm bittim dünyam yıkıldı ama biraz önce kanda yaptırdım 9. günüm bugün ve değerim 41 çıktı sakın hemen üzme kendiniiiiiiiii

idrar testi yapmayın arkadaşlar kan tahlili daha güvenilir ...bizler normal yollardan hamilelik beklentisi içinde değiliz idrar tahlili adet gecikmesinden 1 hafta sonra en doğru sonucu verebilir ama bizler daha transferin 5. -10. gününde dayanamayıp tahlil yaptırıyoruz ama moralimizi bozuyoruz yapacaksak ....morallerimizi zirvede tutalım

duur bende aynısını yaptım dün çıkmadı öldüm bittim dünyam yıkıldı ama biraz önce kanda yaptırdım 9. günüm bugün ve değerim 41 çıktı sakın hemen üzme kendiniiiiiiiii

Canım iyi akşamlar,
tedavini okmeydanındaki memorial da mı yaptırmıstın?Ben de mayıs ortalarında ataşehir memorilda cem demirel yaptırcam opu ve transferi.Umarım o ekip de iyidir..Bir de sorun erkek inft. sayı 15 milyon ileri hızlı %20,morfoloji 4. Yumurta rezervimde sorun olmadıgını söyledi cem beyle çalışan arzu hanım bakmıştı. Siz de sorun neydi?Umarım şansımız olur bizimde..

kızlar merhaba. ikinci denememizi yaptık. bugün transfer gününü sayarsak, 4.gün. kasıklarımda batmalar ve karın ağrım var. ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum. inş. hepimiz burdan mutlu haberlerimizi paylaşırız

gönülçelen, hayırlı olsun,inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder ve güzel haberi alırsın.Bu arada transferden sonra yaşadıklarını anlatırsan iyi olur..Allah insallah emeklerimzi boşa çıkarmasın, hayırlı sonuçlar versin..

Gönülçelen, tedavini nerede yaptırdın

Gönülçelen, tedavini nerede yaptırdın

canım ben istanbul brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım. dünde yazdığım gibi kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor. ilk bi kaç gün şişkinlik vardı ama o geçti şimdi. birde bikini bölgesinde iki gün çok sızı oldu. bilmiyorum bu neye delalet iyi mi kötü mü ama.
ya benim transfer geçen hafta çarşamba oldu yanı 13ünde. test tarihim bu perşembe. burda okuduklarım hep daha uzun süre sonra test yaptırmış. acaba benım embriyo 5.gün embriyosuydu dondurulmuş. 5 günün üzerine sayarak mı hesap yapılıyo arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…