Nurme cim canım gözün aydın canım..Maşallah.. maşallah..Allahım çok sevindim çoookkk..İnşallah gebesin canım KIZLARRR ARAMIZDA BİR ANNECİK DAHA VAR!!!! Canım benim Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin,mutlulukla bebeklerini kucağına al inşallahhh ... Doktordan döner dönmez beni haberdar et arkadaşım..
belishacım olmadı canım kanda 0.1çıktı dr dediki pazartesiye kadar ilaçlara devam pazartesi test bidaha yaptır bir ümit onu bekliyoz rabbim hayırlısını nasip etsin
dualarınız için sağolun canım arkadaşlarım bir birimizi tanımasakta nekadar güzel destek oluyoz demi iyki sizler varsınız benim ilk denememdi rabbim ikincide kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizenurme arkadaşım,çok üzüldüm ..yaa bu gebelik testlerini hiç yapmamak lazım yaa...insan olumlu çıkınca kendini hep olumlu sonuca hazırlıyor...farklı bir sonuç çıkıncada kötü oluyor ... inşallah pazartesiye kadar değerin yükselir arkadaşım ...bütün dualarım seninle...off ya bendede gebelik testi olumluydu canım, ama kimyasal gebelikmiş!!!! o kadar hayal kırıklığı yaşadım kii anlatamam!!! 2. denememde kesinlikle test yapmayı düşünmüyorum!!!kimseyede tavsiye etmiyorum!!!
nurmecim senin kaçıncı tüp bebek denemen canım?benim duyduğum kadarıyla 2. ve 3. denemelerde tutunma oranı artıyormuş..ayrıca arkadaşlar ya16.03.2011 de tranferim yapıldı .17 gün bitti benim hala kanamam başlamdı ...korkmaya başladım :18:acaba kürtajlamı aldırmam gerkiyor!!!bir bilen varsa bana ne olur yardımcı olsun...
gülsümü bende merak ettim nerde ,nasıl?İnşallah herşey yolundadır!!!
slm ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı. dr daha önermedi ama tüp bebek çokmu sıkıntılı ve can yakıyormu ??
selam kızlar...,malesef benimde negatif..:2:
benim 9gün idrarda pozitif çıktı okadar sevindimki ve hissettim sanki bebeği.konuştum durdum deli gibi karnımda olmayanla..sonra 10.gün eşimin yanında yapıyım dedim beraber seviniriz daha net çıkar hem dedim ama çıkmadı bu sefer.yıkıldım resmen.kliniği aradım idrar testi bizim için önemli değil dediler.11.gün akşam sağ kasığıma bi sancı saplantı sanki cam kırıkları batıyo ağlayarak hemşireyi aradım oda yakın biyerde test yaptırın dedi.akşam gittik eşimle kanımı aldılar sonuç çıkana kadar dualara dualar ...ama sonuç 3.94 çıktı .doktor 12.gün tekrar yapalım dedi.ama 2 çıktı busferde
valla kendime gelmem çok uzun sürdü.anca bakabildim buraya..artık hakkımzda hayırlısı...dualara devam arkadaşlar.bekleyen herkesinde inşallah güzel sonuçlar almasını diliyorum..dua edin banada
benim 9gün idrarda pozitif çıktı okadar sevindimki ve hissettim sanki bebeği.konuştum durdum deli gibi karnımda olmayanla..sonra 10.gün eşimin yanında yapıyım dedim beraber seviniriz daha net çıkar hem dedim ama çıkmadı bu sefer.yıkıldım resmen.kliniği aradım idrar testi bizim için önemli değil dediler.11.gün akşam sağ kasığıma bi sancı saplantı sanki cam kırıkları batıyo ağlayarak hemşireyi aradım oda yakın biyerde test yaptırın dedi.akşam gittik eşimle kanımı aldılar sonuç çıkana kadar dualara dualar ...ama sonuç 3.94 çıktı .doktor 12.gün tekrar yapalım dedi.ama 2 çıktı busferde
valla kendime gelmem çok uzun sürdü.anca bakabildim buraya..artık hakkımzda hayırlısı...dualara devam arkadaşlar.bekleyen herkesinde inşallah güzel sonuçlar almasını diliyorum..dua edin banada
slm ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı. dr daha önermedi ama tüp bebek çokmu sıkıntılı ve can yakıyormu ??
canıımmmmmmm çok geçmiş olsun bukez olmadı ama bidakinde olcak inşallah çok umutluyum bende yanlız kalınca ağlama kırizine giriyom meyersem nekadarda çok istiyomuşum meleğimi rabbim kısa zamanda hepimize asip etsin
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.bidahaki denemeye nasıl dayanacağımı bilmiyorum?eşime yaptırmasak mı acaba dedim.zor bi süreç ya...ben çok çabuk etkileniyorum
benim 5. denemem. kanda pozitifi erken yaaptırdığım testler ile gördüm. ancak 3. ve 4. denemelerim de pozitifde ama her ikiside dış gebelik oldu. onlarda ağrım vardı. öğrendiğim günlerde başlayan ve ameliyatla sonlanan kasık kırampları, bel ve adet ağrıları. bunda da var
normal gebelikte de olabiliyormu bu ağrılar, ne olur gerçekçi yazın ki en azından hazırlıklı olayım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Allah hepimizin muradını sağlıcakla ve tez vakitte versin inşallah.
benim 5. denemem. kanda pozitifi erken yaaptırdığım testler ile gördüm. ancak 3. ve 4. denemelerim de pozitifde ama her ikiside dış gebelik oldu. onlarda ağrım vardı. öğrendiğim günlerde başlayan ve ameliyatla sonlanan kasık kırampları, bel ve adet ağrıları. bunda da var
normal gebelikte de olabiliyormu bu ağrılar, ne olur gerçekçi yazın ki en azından hazırlıklı olayım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Allah hepimizin muradını sağlıcakla ve tez vakitte versin inşallah.