Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

durucum,lütfen iyi düşün iyi olsun.eski şeyler eskıde kaldı unut artık onları çok zor bılıyorum ama şuan bunu başarabılmelısın.içinde kı bebısı düşün.olumlu ol lütfen.benım de ağrılarım var dedıgın gıbı ama hamileyim.kalp sesını duymaya gidecez inşallah 1 hafta sonra.tatlım lütfen kalbını ve beynını ferah tut,bol bol dua et.ınan bu sayfaları okudukça her okudugum mesaja dua edıyorum.emın ol suan herkes sana dua edıyor okudukça.hadı guzel haberle gel inş.:KK1:

gülsümbeydacım ...ne olur böyle konuşma ...hepimiz aynı acıları yaşadık..şuan senin hislerinide en iyi bizler anlıyoruz..ama böyle yaparsan nasıl olur canım arkadaşım ..ne olur biraz umut kırıntıları serp içine..ne olur..sakın böyle yapma sakın...biz birimize güç vericez..umut vericez..inanıcaz bebeklerimize,eşimize ,kendimze ...5 defa gerekirse 5 ..10 defa gerekirse 10 ...vazgeçmek,umutsuzluğa kapılmak yok güzel arkadaşım...

belishacım; çok saol canım.bizi zaten bi tek bizim gibiler anlar.gerçekten bazen üzüntüme ortak olmak isteyenler yaşamadıkları için bebekle ilgili konu açıyolar sinirlerim nasıl bozuluyo...dualarım herkes için.ya ben daha ilk seferde böyle olduysam diğerlerine daha kötü olurum diye korkuyorum:KK50:
irtibatı koparmak istemiyorum sizlerle.
biz bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz.fikirleri varsa yorumları bekliyorum arkadaşlardan.ikinci deneme mayıs dedi doktorumuz...bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

durucum,lütfen iyi düşün iyi olsun.eski şeyler eskıde kaldı unut artık onları çok zor bılıyorum ama şuan bunu başarabılmelısın.içinde kı bebısı düşün.olumlu ol lütfen.benım de ağrılarım var dedıgın gıbı ama hamileyim.kalp sesını duymaya gidecez inşallah 1 hafta sonra.tatlım lütfen kalbını ve beynını ferah tut,bol bol dua et.ınan bu sayfaları okudukça her okudugum mesaja dua edıyorum.emın ol suan herkes sana dua edıyor okudukça.hadı guzel haberle gel inş.:KK1:
sağol canım içimi rahatlattın . Değerim de artmış, bakalım... bekliycez. gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsın inşallah bebişinin. Anne anne diye atar :) ve inşallah zamanı geldiğinde bende duayrım... sevgilerimle

sağol canım içimi rahatlattın . Değerim de artmış, bakalım... bekliycez. gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsın inşallah bebişinin. Anne anne diye atar :) ve inşallah zamanı geldiğinde bende duayrım... sevgilerimle

durucum cok sevındım inan.inşallah devamı da gelecek.güzel dileğine amin dıyorum ve aynısını hem senın hem tum kalp atışını bekleyen herkese dılıyorum.

arkadaşlar soruma cevap verdğiniz için sizlere çok tşk ederim.sizlerle paylaşmak istedğim bir konu var tercih tamamen sizin serdar koç adında bir dr var bir araştırsanız yorumları okudum kaç defa deneyipde olmayanların olmuş.. hatta belki sizde biliyorsunuzdur bu doktoru umarım sizlere faydam olur.

Son düzenleme:
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.bidahaki denemeye nasıl dayanacağımı bilmiyorum?eşime yaptırmasak mı acaba dedim.zor bi süreç ya...ben çok çabuk etkileniyorum:KK43::KK43::KK43:

öncelikle çok geçmiş olsun.gerçekten de o kadar yıpratıcı bir süreç ki bir daha olursa dayanamam diyorsun.ben de ard arda kısa sürelerle yaşadım bu duyguları ve her seferinde vaz mı geçsem diye düşündüm...ama istıyorsan bir şekilde dayanıyorsun inan bana .şmdi ise 4 .ayıma girdim inşallah kucağıma almakta nasip olur.umarım isteyen herkes bu duyguları yaşar..sizin için dua ediyorum...

Merhaba arkadaslar,

Bi türlü cesaret bulup soramiyorum kimseye. benim bugün transferden sonra 6.günüm ve hafif kanamam var yani sildigim zaman. cok acik renk ve icim cok fena bulaniyor acaba boyle olup da genede hamile olan varmi. cok korkuyorum gene tutmayacak diye :2:

Merhaba arkadaslar,

Bi türlü cesaret bulup soramiyorum kimseye. benim bugün transferden sonra 6.günüm ve hafif kanamam var yani sildigim zaman. cok acik renk ve icim cok fena bulaniyor acaba boyle olup da genede hamile olan varmi. cok korkuyorum gene tutmayacak diye :2:

tutunma kanamasıdır canım korkma dinlen allah hayırlısını versin

selam arkadaslar ben gecen carsamba yaptirdim bu gun 4 gunum göguslerimde siskinlik ve agri var kasiklarimda agriyor sanki adet olacakmisim gibi tutmadi gibi geliyor sizlerde nasil olmustu yazarsaniz sevinirim.benim ayrilarim tedavinin basindan beri vardi adet benzeri agrilarimda yumurtalar alindiktan sonra oldu.2 emriyo koydurduk 25 yasindayim
allah isteyen herkese bir evlat nasip eder insallah

mrb kızlar benimde ilk denemem bugün transferimin 7. günü ama hiç bişey hissetmiyorum sadece gögüslerim ağrıyo Allah hepimize bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin zeyyas arkadaşım nerede yaptırdın bende 25 yaşındayım ama 1 embriyo transferi yapıldı yasak diye nerde yaptırdığını söylersen sevinirim

selam ben almanyada yaptirdim türkiyede bir tane koyduklarini biliyorum
isvicrede yasiyorum

canim hic birsey hisetmemen de iyi bir isarettir.

Benim de bugun 7. günüm ve ara ara kanamam oluyor benim de tumayacak korkum var icimde ama genede bir umut diyorum Allah hepimizi insallah yüzüne güler hayirlisi hepimiz icin.

selam zelism benim 4 gunum adat sancim var sanki adet olacakmisim gibi ve göguslerim sisti agriyor cok sizde ne gibi belitiler var

selam zeyyas olabilir bende de var cok kisiden oldugunu duydum. Kendini yormamaya ve fazla kalkmamaya bak. ben doktorumu aradim oyle dedi bana.

selam zelism insallah adet olmayiz tutmustur bende cok agri olunca ben tutmadi diye dusundum bakalim benimki cuma belli olacak seninki ne zaman

Merhaba arkadaslar. Ocak ayinda 2. Tüp bebek denememiz oldu. Gebelik testi 12. günde positiv cikti ama 14. günde HCG tekrar düstü. Bulukta 3 embryomuz var yarin onlari kullanicaz. Her denememde nasil davaranacagimi kestiremiyorum. Doktorlar rahat olun normal yasayin diyorlar ama yinede gercekten normal yasamalimiyim yoksa sadece yatmalimiyim diye sormadan edemiyorum. Bana bu konuda yardim edebilecek birileri vardir umarim. Tesekkürler

ilkk düşüğünn sebbei araştırıldı mı canım,bazen kanda pıhtılaşma olabliyor rahime kan gitmediği için bebk tutunamıyor benim öyle olmştu ve bun için aspirin yada iğnesini veriyorlar sor bi dr na..bunn dışında bence yat dinlen dr ları boşver evin içinde gez sadece yol yürüme sakın

ilkk düşüğünn sebbei araştırıldı mı canım,bazen kanda pıhtılaşma olabliyor rahime kan gitmediği için bebk tutunamıyor benim öyle olmştu ve bun için aspirin yada iğnesini veriyorlar sor bi dr na..bunn dışında bence yat dinlen dr ları boşver evin içinde gez sadece yol yürüme sakın

Doktorum hem Aspirin hemde Heparin ignesi vermisti ama pihtilasma ile ilgili sorun yokmus bu sefer sadece Aspirin aliyorum. Benim Trioit bezim az calisiyor ilaclarla normal calisiyor ve Oto Antikorlarim yüksek, Doktorum belki vücudumun Embryolari yabanci görüp atabildiginden süpheleniyor. Ilaclarla Oto Antikorlari bayagi düsürdük. Bakalim bu sefer ne olacak. Bende elimden geldigi kadar dinlenmeye calisicam. Cevabin icin tesekkür ederim. Senin bebeklerin geldimi dünyaya?

Merhaba arkadaslar. Ocak ayinda 2. Tüp bebek denememiz oldu. Gebelik testi 12. günde positiv cikti ama 14. günde HCG tekrar düstü. Bulukta 3 embryomuz var yarin onlari kullanicaz. Her denememde nasil davaranacagimi kestiremiyorum. Doktorlar rahat olun normal yasayin diyorlar ama yinede gercekten normal yasamalimiyim yoksa sadece yatmalimiyim diye sormadan edemiyorum. Bana bu konuda yardim edebilecek birileri vardir umarim. Tesekkürler
Ilksen cim bende 3 deneme yaptirdim. Ilkinde 3 gun yattim sonra 3 gun ise gittim sonra 1 hafta tekrar yattim. Tutmadi. 2. de 7 gun evdeydim yattim dinlendim; sonra ise basladim yine tutmadi. 3.de hic dinlenmedim zaten bende izinde kalmamisti :) sadece transfer gunu dinlendim ertesi gun ise basladim. Normal hayatima devam ettim. Dr un sozunu dinledim yani :) Bu sefer tuttu. Aslinda herseyin vakti saati var canim Rabbim istediginde oluyor iste. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.

X