canım ben istanbul brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdım. dünde yazdığım gibi kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor. ilk bi kaç gün şişkinlik vardı ama o geçti şimdi. birde bikini bölgesinde iki gün çok sızı oldu. bilmiyorum bu neye delalet iyi mi kötü mü ama.
ya benim transfer geçen hafta çarşamba oldu yanı 13ünde. test tarihim bu perşembe. burda okuduklarım hep daha uzun süre sonra test yaptırmış. acaba benım embriyo 5.gün embriyosuydu dondurulmuş. 5 günün üzerine sayarak mı hesap yapılıyo arkadaşlar?
kızlar ya benım sancılar kasıklarda devam ediyor. az önce şunun farkına vardım: test günüm ve adet günüm aynı.içime bi korku düşü yaaaa. bu ağrılar adet olacağım için miiiii
günaydın herkeseee. son iiki gününm. doktor perşembe yaptır dedi testi ama, ben yarın akşam yaptırıcam. merak etmeye başladım çünkü.
bu arada şey geldi aklıma.paylaşayım dedim.hemşire çay içmememi önerdi. kafein az tüketmemiz lazımmış. bende çay delısı olarak çok zor da olsa buna uyuyorum. trasferden beri sadece 2 küçük çay bardağı çay içtim. çok istiyorum ama içmiyorum. rabbim inşALLAH çabalarımızı boşa çıkarmaz...
rabbim insallah hepimizin emeklerinin karsiligi verir
ben 6 inci gundu yaptim dayanammayip silik ikinci cizgi cikti
hicbi belirtim yoktu
bugun yedinci gunum bugunde yaptim biraz koyulasmis cizgi sizce ben hamilemiyim kizlar ya
ama bugun adet agrilarim basladi cok korkuyom
rabbim insallah hepimizin emeklerinin karsiligi verir
ben 6 inci gundu yaptim dayanammayip silik ikinci cizgi cikti
hicbi belirtim yoktu
bugun yedinci gunum bugunde yaptim biraz koyulasmis cizgi sizce ben hamilemiyim kizlar ya
ama bugun adet agrilarim basladi cok korkuyom
canim insallh hamilesindir allah yardimcin olsunarkadaşlar bu akşam yaptıryorum testi. dua edin olur mu? çok merak ediyorummm
arkadaşlar bu akşam yaptıryorum testi. dua edin olur mu? çok merak ediyorummm
kızlaaaar, değerim 69 çıktıııııııı...... ALLAH'IM sana şükürler olsun. inş. sonuna kadar bu mutluluğumuz daim olur.. :) :) :) :) :) darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaaa
kızlaaaar, değerim 69 çıktıııııııı...... ALLAH'IM sana şükürler olsun. inş. sonuna kadar bu mutluluğumuz daim olur.. :) :) :) :) :) darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaaa
arkadaşlar bu akşam yaptıryorum testi. dua edin olur mu? çok merak ediyorummm