- 12 Kasım 2010
- 100
- 1
gülsümbeydacım ...ne olur böyle konuşma ...hepimiz aynı acıları yaşadık..şuan senin hislerinide en iyi bizler anlıyoruz..ama böyle yaparsan nasıl olur canım arkadaşım ..ne olur biraz umut kırıntıları serp içine..ne olur..sakın böyle yapma sakın...biz birimize güç vericez..umut vericez..inanıcaz bebeklerimize,eşimize ,kendimze ...5 defa gerekirse 5 ..10 defa gerekirse 10 ...vazgeçmek,umutsuzluğa kapılmak yok güzel arkadaşım...
sağol canım içimi rahatlattın . Değerim de artmış, bakalım... bekliycez. gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsın inşallah bebişinin. Anne anne diye atar :) ve inşallah zamanı geldiğinde bende duayrım... sevgilerimledurucum,lütfen iyi düşün iyi olsun.eski şeyler eskıde kaldı unut artık onları çok zor bılıyorum ama şuan bunu başarabılmelısın.içinde kı bebısı düşün.olumlu ol lütfen.benım de ağrılarım var dedıgın gıbı ama hamileyim.kalp sesını duymaya gidecez inşallah 1 hafta sonra.tatlım lütfen kalbını ve beynını ferah tut,bol bol dua et.ınan bu sayfaları okudukça her okudugum mesaja dua edıyorum.emın ol suan herkes sana dua edıyor okudukça.hadı guzel haberle gel inş.
sağol canım içimi rahatlattın . Değerim de artmış, bakalım... bekliycez. gümbür gümbür kalp atışlarını duyarsın inşallah bebişinin. Anne anne diye atar :) ve inşallah zamanı geldiğinde bende duayrım... sevgilerimle
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.bidahaki denemeye nasıl dayanacağımı bilmiyorum?eşime yaptırmasak mı acaba dedim.zor bi süreç ya...ben çok çabuk etkileniyorum
Merhaba arkadaslar,
Bi türlü cesaret bulup soramiyorum kimseye. benim bugün transferden sonra 6.günüm ve hafif kanamam var yani sildigim zaman. cok acik renk ve icim cok fena bulaniyor acaba boyle olup da genede hamile olan varmi. cok korkuyorum gene tutmayacak diye :2:
ilkk düşüğünn sebbei araştırıldı mı canım,bazen kanda pıhtılaşma olabliyor rahime kan gitmediği için bebk tutunamıyor benim öyle olmştu ve bun için aspirin yada iğnesini veriyorlar sor bi dr na..bunn dışında bence yat dinlen dr ları boşver evin içinde gez sadece yol yürüme sakın
Ilksen cim bende 3 deneme yaptirdim. Ilkinde 3 gun yattim sonra 3 gun ise gittim sonra 1 hafta tekrar yattim. Tutmadi. 2. de 7 gun evdeydim yattim dinlendim; sonra ise basladim yine tutmadi. 3.de hic dinlenmedim zaten bende izinde kalmamisti :) sadece transfer gunu dinlendim ertesi gun ise basladim. Normal hayatima devam ettim. Dr un sozunu dinledim yani :) Bu sefer tuttu. Aslinda herseyin vakti saati var canim Rabbim istediginde oluyor iste. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.Merhaba arkadaslar. Ocak ayinda 2. Tüp bebek denememiz oldu. Gebelik testi 12. günde positiv cikti ama 14. günde HCG tekrar düstü. Bulukta 3 embryomuz var yarin onlari kullanicaz. Her denememde nasil davaranacagimi kestiremiyorum. Doktorlar rahat olun normal yasayin diyorlar ama yinede gercekten normal yasamalimiyim yoksa sadece yatmalimiyim diye sormadan edemiyorum. Bana bu konuda yardim edebilecek birileri vardir umarim. Tesekkürler