Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

Nurme cim canım gözün aydın canım..:nazar:Maşallah..:nazar:maşallah..Allahım çok sevindim çoookkk..İnşallah gebesin canım :KK74::emir_bebek::KK71::KK64::KK64::KK64::nazar: KIZLARRR ARAMIZDA BİR ANNECİK DAHA VAR!!!!:KK64::KK64::KK64::KK66: Canım benim Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin,mutlulukla bebeklerini kucağına al inşallahhh ... :nazar::nazar:Doktordan döner dönmez beni haberdar et arkadaşım..

belishacım olmadı canım kanda 0.1:KK50::KK50: çıktı dr dediki pazartesiye kadar :KK43:ilaçlara devam pazartesi test bidaha yaptır bir ümit onu bekliyoz rabbim hayırlısını nasip etsin :KK50:

belishacım olmadı canım kanda 0.1:KK50::KK50: çıktı dr dediki pazartesiye kadar :KK43:ilaçlara devam pazartesi test bidaha yaptır bir ümit onu bekliyoz rabbim hayırlısını nasip etsin :KK50:

nurme arkadaşım,çok üzüldüm .:KK59:.yaa bu gebelik testlerini hiç yapmamak lazım yaa...insan olumlu çıkınca kendini hep olumlu sonuca hazırlıyor...farklı bir sonuç çıkıncada kötü oluyor:KK59::KK47:... inşallah pazartesiye kadar değerin yükselir arkadaşım ...bütün dualarım seninle...off ya bendede gebelik testi olumluydu canım, ama kimyasal gebelikmiş!!!!:KK58: o kadar hayal kırıklığı yaşadım kii anlatamam!!!:KK59::KK58:2. denememde kesinlikle test yapmayı düşünmüyorum!!!kimseyede tavsiye etmiyorum!!!
nurmecim senin kaçıncı tüp bebek denemen canım?benim duyduğum kadarıyla 2. ve 3. denemelerde tutunma oranı artıyormuş..ayrıca arkadaşlar ya16.03.2011 de tranferim yapıldı .17 gün bitti benim hala kanamam başlamdı ...korkmaya başladım :18:acaba kürtajlamı aldırmam gerkiyor!!!bir bilen varsa bana ne olur yardımcı olsun...

nurme arkadaşım,çok üzüldüm .:KK59:.yaa bu gebelik testlerini hiç yapmamak lazım yaa...insan olumlu çıkınca kendini hep olumlu sonuca hazırlıyor...farklı bir sonuç çıkıncada kötü oluyor:KK59::KK47:... inşallah pazartesiye kadar değerin yükselir arkadaşım ...bütün dualarım seninle...off ya bendede gebelik testi olumluydu canım, ama kimyasal gebelikmiş!!!!:KK58: o kadar hayal kırıklığı yaşadım kii anlatamam!!!:KK59::KK58:2. denememde kesinlikle test yapmayı düşünmüyorum!!!kimseyede tavsiye etmiyorum!!!
nurmecim senin kaçıncı tüp bebek denemen canım?benim duyduğum kadarıyla 2. ve 3. denemelerde tutunma oranı artıyormuş..ayrıca arkadaşlar ya16.03.2011 de tranferim yapıldı .17 gün bitti benim hala kanamam başlamdı ...korkmaya başladım :18:acaba kürtajlamı aldırmam gerkiyor!!!bir bilen varsa bana ne olur yardımcı olsun...
dualarınız için sağolun canım arkadaşlarım bir birimizi tanımasakta nekadar güzel destek oluyoz demi iyki sizler varsınız benim ilk denememdi rabbim ikincide kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize :emir_bebek::emir_bebek:

gülsümü bende merak ettim nerde ,nasıl?İnşallah herşey yolundadır!!!:emir_bebek:

selam kızlar...,malesef benimde negatif..:2:
benim 9gün idrarda pozitif çıktı okadar sevindimki ve hissettim sanki bebeği.konuştum durdum deli gibi karnımda olmayanla..sonra 10.gün eşimin yanında yapıyım dedim beraber seviniriz daha net çıkar hem dedim ama çıkmadı bu sefer.yıkıldım resmen.kliniği aradım idrar testi bizim için önemli değil dediler.11.gün akşam sağ kasığıma bi sancı saplantı sanki cam kırıkları batıyo ağlayarak hemşireyi aradım oda yakın biyerde test yaptırın dedi.akşam gittik eşimle kanımı aldılar sonuç çıkana kadar dualara dualar ...ama sonuç 3.94 çıktı .doktor 12.gün tekrar yapalım dedi.ama 2 çıktı busferde:KK14::KK14::KK14:
valla kendime gelmem çok uzun sürdü.anca bakabildim buraya..artık hakkımzda hayırlısı...dualara devam arkadaşlar.bekleyen herkesinde inşallah güzel sonuçlar almasını diliyorum..dua edin banada

gülsümcüm çok üzüldüm allahım sabır versin keşke birimizden hayırlı haber alsakta umutlarımız yeşerse diye çok umut ettim ama olmuyo işte ne yapsak boşşş:KK59::KK59::KK59:

slm ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı. dr daha önermedi ama tüp bebek çokmu sıkıntılı ve can yakıyormu ??

slm ben 38 yaşında yumurtlama takibi yaptırdım ama olmadı. dr daha önermedi ama tüp bebek çokmu sıkıntılı ve can yakıyormu ??

ben 3 kez yaptırdım sıkıntılı biraz ama zaman kaybetmeye deymez boşa bekleme yaptır hemen yaşında ileriymiş

benim 9gün idrarda pozitif çıktı okadar sevindimki ve hissettim sanki bebeği.konuştum durdum deli gibi karnımda olmayanla..sonra 10.gün eşimin yanında yapıyım dedim beraber seviniriz daha net çıkar hem dedim ama çıkmadı bu sefer.yıkıldım resmen.kliniği aradım idrar testi bizim için önemli değil dediler.11.gün akşam sağ kasığıma bi sancı saplantı sanki cam kırıkları batıyo ağlayarak hemşireyi aradım oda yakın biyerde test yaptırın dedi.akşam gittik eşimle kanımı aldılar sonuç çıkana kadar dualara dualar ...ama sonuç 3.94 çıktı .doktor 12.gün tekrar yapalım dedi.ama 2 çıktı busferde:KK14::KK14::KK14:
valla kendime gelmem çok uzun sürdü.anca bakabildim buraya..artık hakkımzda hayırlısı...dualara devam arkadaşlar.bekleyen herkesinde inşallah güzel sonuçlar almasını diliyorum..dua edin banada

gülsüm geçmiş olsun bu hafta kaç kişi olumsuz sonuç aldık allah hepimize sabir versin inşallah bidahaki denememizde hamile haberi veririz birbirimize

canıımmmmmmm çok geçmiş olsun bukez olmadı ama bidakinde olcak inşallah çok umutluyum bende yanlız kalınca ağlama kırizine giriyom meyersem nekadarda çok istiyomuşum meleğimi rabbim kısa zamanda hepimize asip etsin :emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16:

Hamilelik Belirtileri Nasıl Olur? Gebelik Belirtileri Nelerdir?

Gebelik ve Annelik forum sayfamizda uyelerimizin katkilari ile olusturmus oldugumuz erken hamilelik (gebelik) belirtileri ile ilgili listemizi asagida sizler ile paylasacagiz.

Listemizde yer alan gebelik belirtileri ile ilgili maddeler tum anne adaylarinin kendilerinde olan degisimleri yazmasi ile ortaya cikmistir. Asagida yer alan hamilelik belirtileri listemizdeki tum belirtiler her kiside yasanmamakla birlikte gebelik baslangicinda bu belirtilerden en az bir kac tanesi mutlaka olusacaktir.

Eger sizde hamile kalmaya karar verdiyseniz ve erken hamilelik belirtileri nelerdir diye merak ediyorsaniz listemiz sizin icin bir yol gosterici olabilir.

Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?

Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

arkadasım can acıması bence yok ama sıkıntılı diyebilirim. Açıkcası benim kafamda büyüttüğüm gibi bi süreç değildi tüp bebek tedavisi o yüzden bence direk tüp bebek yaptır hic oyalanma derim ben cünkü bu tedavide yaşta cok önemli bi faktör. Bende 32 yasındayım ve ikinci denememde 4.5 aylık hamileyim suanda. Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu.Korkulacak bisey yok merak etme.

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.bidahaki denemeye nasıl dayanacağımı bilmiyorum?eşime yaptırmasak mı acaba dedim.zor bi süreç ya...ben çok çabuk etkileniyorum:KK43::KK43::KK43:

gülsümbeydacım çok üzüldüm canım çoookkkk...bende aynı senin gibi yaşadım.. malesef ki tutunamadı bebeklerimiz...benimde kanamam sonunda bu pazar başladı ...çokkk ağladım ama ne çare..:KK43::-)5::KK5: kızlar kopmayalım ama tekrar ne zaman denicez? hangi hastanede denedik?en erken tekrar ne zaman denemek doğruu?birbirimizle bildiklerimizi paylaşalım...,can çıkmadan ümit çıkmaz...Yola devammmm...artık üzülme zamanı bitti önümüze bakıyoruz...verdiğimiz karardan vazgeçmek yokkk...birbirimizi cesaretlendirmeye şimdi herzamankinden de çok ihtiyacımız var..

canıımmmmmmm çok geçmiş olsun bukez olmadı ama bidakinde olcak inşallah çok umutluyum bende yanlız kalınca ağlama kırizine giriyom meyersem nekadarda çok istiyomuşum meleğimi rabbim kısa zamanda hepimize asip etsin :emir_bebek::emir_bebek::KK16::KK16:

nurme cim canım arkadaşım..Rabbim bir dahaki sefere yüzümüzü güldürsün..bende 2. seferden çok ümitliyim ..ilk seferde tek embriyo konduğu için şansım çok azdı, inşallah 2. seferde 2 adet koyarlar da belki bu sefer bebiklerimiz tutunur arkadaşım...:nazar::nazar:
kızlar ne olur tecrübelerimizi paylaşalım, burdan birbirimizi cesaretlendirelim ..vazgeçmek yokkk..:nazar::KK49::KK49:.:KK19:

merhaba enbu öncelikle hoş geldin..
neden doktor önermedi arkadşım?? aşılamanın tutma oranı daha düşük diye okumuştum ben.. tüp bebekte adetinin 2. günü doktora gidiyosun..iğnelere başlatıyolar.15 gün kadar yumurta çogaltıcı iğnelerden sonra çatlama iğnesi yapıyorsun..ertesi gün doktor yumurtalarını narkozla seni uyutarak topluyor..eşindende spermler alınıyor ve aynı gün yumurta spermle birleştiriliyor..2 ile 5 gün sonra döllenmiş yumurta enjekte ediliyor...enjeksyondan 10. veya 12. gün sonra kan testi ile tutup tutmadığı kanda anlaşilıyor...

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.bidahaki denemeye nasıl dayanacağımı bilmiyorum?eşime yaptırmasak mı acaba dedim.zor bi süreç ya...ben çok çabuk etkileniyorum:KK43::KK43::KK43:

gülsümbeydacım ...ne olur böyle konuşma ...hepimiz aynı acıları yaşadık..şuan senin hislerinide en iyi bizler anlıyoruz..ama böyle yaparsan nasıl olur canım arkadaşım ..ne olur biraz umut kırıntıları serp içine..ne olur..sakın böyle yapma sakın...biz birimize güç vericez..umut vericez..inanıcaz bebeklerimize,eşimize ,kendimze ...5 defa gerekirse 5 ..10 defa gerekirse 10 ...vazgeçmek,umutsuzluğa kapılmak yok güzel arkadaşım...

benim 5. denemem. kanda pozitifi erken yaaptırdığım testler ile gördüm. ancak 3. ve 4. denemelerim de pozitifde ama her ikiside dış gebelik oldu. onlarda ağrım vardı. öğrendiğim günlerde başlayan ve ameliyatla sonlanan kasık kırampları, bel ve adet ağrıları. bunda da var :KK43:
normal gebelikte de olabiliyormu bu ağrılar, ne olur gerçekçi yazın ki en azından hazırlıklı olayım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Allah hepimizin muradını sağlıcakla ve tez vakitte versin inşallah.

benim 5. denemem. kanda pozitifi erken yaaptırdığım testler ile gördüm. ancak 3. ve 4. denemelerim de pozitifde ama her ikiside dış gebelik oldu. onlarda ağrım vardı. öğrendiğim günlerde başlayan ve ameliyatla sonlanan kasık kırampları, bel ve adet ağrıları. bunda da var :KK43:
normal gebelikte de olabiliyormu bu ağrılar, ne olur gerçekçi yazın ki en azından hazırlıklı olayım.

çok çok tebrik ederim normalde de ağrın oluyo hemde çok ağrın oluyo kimyasalda benim dahada cok ağrıdı.hatta şu an rahim büyüdüğü halde ilk üç aydaki kramp ve ağrılar kadar diil.malesef olucakların önünde hazır duramıyosun bundan sonra ne yaşıycağınıda bilemessin benim herşey normadi kanamam bir başladı 2 hafta kanadı bebeğin kalbi attıyomu atmıyomu kafayı yiyiyosun yani bilmediğimiz görmediğimiz şeyler Allaha bırakmak en iyisi Hazırlık yapma.)) tekrar tebrikler Allah kucanada almayı nasip etsin

12.günün ne zaman olacakduru, çok mu ağrın var, eğer çoksa bence merkezi bilgilendir.

cevaplarınız için teşekkürler. bu gün 10. günüm yine kan verdim 2 de çıkacak. perşembe 12. günüm.
diğer iki dış gebelikte de bhcg 1000 olana kadar çok güzel katlamıştı. o nedenle bhcg baktırıcam sürekli. merkezim olabilir yumurtalıklar büyüyo filandiyolar ama diğer iki dış gebelikte de aynı şeyleri söylediler.
bakalım....

X