Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

merhaba arkadaşlar,ben size birşey sormak istiyorum,1. tüp bebek denememde olmadı,2.yi dondurulmuşlarla denemek için 22 martta tedavim başladı,günde 3 kez burun spreyi verdiler,şimdi pzt.kısmetse kontrolüm var,kontrolden sonra da hap verilecekmiş sanırım,bu hap kaç gün kullanıldıktan sonra tahmini olarak,transfer oluyor acaba?tedaviyi izmir şifa hastanesinde oluyorum,transferden önce kontrol olur mu ki tekrar,,kendimde sağlık personeliyim ve beraber çalıştığım dr.beni izinler konusunda strese sokuyor,canım çok sıkılıyor,pzt. gitmem lazım diyorum bana cuma git diyor kendisi de o gün izinli olduğu için-bugün yine sinirden oturdum ağladım,geçen sefer de böyle yapmıştı,adama bu özel bir tedavi onların istediğini gün gitmek zorundayım diyorum,anlatamıyorum herhalde,eninde sonunda gidiyorum ama beni geriyor gerçekten,arkadaşlar arasında da duyulmasını istemiyorum,zaten stresli bir süreç,bi de insanların ne oldu sorularını duymak istemiyorum,bana biraz yardımcı olur musunuz?bugün gerçekten çok sıkıldım........

ZKY cim kanama gelmesine rağmen gebe kalan bir sürü insan var ...doktoruna gidip tahlil sonucunu almadan,umudunu kaybetme ne olur!!Benim bugün umutlarım tükendi malesef...:KK5:ÇOOOKKK ÜZGÜNÜM!!!:KK43::KK43::KK43:Allahım ne kadar az umutluda olsam ,yinede bi umut vardı içimde..göz yaşlarımı tutamıyorum devamlı ağlıyorum ...Rabbim hepimizi en kısa sürede bebeklerimize kavuştursun inşallahhh...Kızlar ben artık sizlerin iyi haberleri ile mutlu olucammm...:KK49:2. denemeyi bekliyorumm artık:KK59::KK49:

belishacım sabır diliyorum sanada çok çok çok zor bir durum ama ne yaparsın elimiz kolumuz baglı :KK43::KK43::KK43::KK43:hem benim 1 2 damla kanama olsa hadi diyecem ama şarıl şarıl kanamam geldi zaten 12. günde degerim düşük çıktı umut etmemem gerek kalmıyo ama anlayamadıgım test gününde gelmesi kanamamın acaba herkesdemi böyle merak ediyorum okuyanlar lütfen cevaplasın

hayırlısı olsun canım Allahım diğer denemende inşallah sağlıklı bi bebiş nasip eder yada kendiliğinden gelir inşallah, fazla yıpratma kendini sağlığından olma dikkat et kendine canım

bende 2.si de negatif çıkınca kendimi dinlenmeye aldım eşim gidecek ürolojiye o arada da eşime ilaç kullandırtacam vitamin türü sperm sayısı artsın diye bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Halevcim..canım bende eşime vitamin alayım ,ne vitamini içiceksiniz ??artık ümitler bir sonraki sefere ...Allah yardımcımız olsun canımm,bütün dualarım sizinle inşallah eşin iyi haberlerle dönsün!!!beni mutlaka haberdar et canım...

belishacım sabır diliyorum sanada çok çok çok zor bir durum ama ne yaparsın elimiz kolumuz baglı :KK43::KK43::KK43::KK43:hem benim 1 2 damla kanama olsa hadi diyecem ama şarıl şarıl kanamam geldi zaten 12. günde degerim düşük çıktı umut etmemem gerek kalmıyo ama anlayamadıgım test gününde gelmesi kanamamın acaba herkesdemi böyle merak ediyorum okuyanlar lütfen cevaplasın

ZKY cim canım ,bak benim annem gebeliklerini hiçbir zaman anlayamamış taki 4. aya kadar..şakır şakır kanaması oluyormuş..bebek karnında oynayınca doktorlar ve annem anlıyormuş..bu ablamında başına geldi..3 ay şakır şakır kanaması oldu doktorlar hamilelik hormonu az diye igne fitil neler verdi...neyse ki 3çocuguda saglıklı dogdu:nazar:buna üstüne görme deniyor..o yüzden dedim canım....inşallah sende annem ve ablam gibi hamilesindir canım..inşallahhhh..dua edicem sana bol bolll..ayrıca ben hamile değilim ama hala daha kanamam olmadı...o yüzden bende şaşkınım...inan bütün bildiklerim bunlar canım

belisha bugun kaçıncı günün tahlilleri hangi günler yaptırdın ben 11 gün test yaptırdım negatif çıktı dr.2 gün sonra bidaha yaptır dedi ama ogün gelmeden benim adet başlar

belisha bugun kaçıncı günün tahlilleri hangi günler yaptırdın ben 11 gün test yaptırdım negatif çıktı dr.2 gün sonra bidaha yaptır dedi ama ogün gelmeden benim adet başlar

Papatya cım benim yumurtalarım ayın 14ünde toplandı,enjeksyon 16.da yapıldı..15 gün saat 1 de bitti..ama hala kanamam yok canım..:KK58:

papatyacım..
ben testlerimi 12.gün ve 14. gün yaptırdım canım senin degerin kaç??

belisha sen kaçıncı gündesin

canım
14.03.2011 yumurtlar toplandı
16.03.2011 enjeksyon yapıldı..
28.03.2011 ilk test tarihimdi..değerim sınıra yakın çıktı 38.o
30.03.2011 ikinci test tarihimdi..değerim düştü 20.0
bugün saat öglen 1de 15.gün bitti hala kanamam başlamadı...şaşkınım bende...

belisha ben değer ne çıktı bilmiyorum doktorla telefondan aldım haberi söylemedi ama eminim senin değerden daha düşük çıkmıştır bundan beklentim yok ama ümidimi yitirmedim bidaha deniycem allahtan hayırlısı

merhaba arkadaşlar,ben size birşey sormak istiyorum,1. tüp bebek denememde olmadı,2.yi dondurulmuşlarla denemek için 22 martta tedavim başladı,günde 3 kez burun spreyi verdiler,şimdi pzt.kısmetse kontrolüm var,kontrolden sonra da hap verilecekmiş sanırım,bu hap kaç gün kullanıldıktan sonra tahmini olarak,transfer oluyor acaba?tedaviyi izmir şifa hastanesinde oluyorum,transferden önce kontrol olur mu ki tekrar,,kendimde sağlık personeliyim ve beraber çalıştığım dr.beni izinler konusunda strese sokuyor,canım çok sıkılıyor,pzt. gitmem lazım diyorum bana cuma git diyor kendisi de o gün izinli olduğu için-bugün yine sinirden oturdum ağladım,geçen sefer de böyle yapmıştı,adama bu özel bir tedavi onların istediğini gün gitmek zorundayım diyorum,anlatamıyorum herhalde,eninde sonunda gidiyorum ama beni geriyor gerçekten,arkadaşlar arasında da duyulmasını istemiyorum,zaten stresli bir süreç,bi de insanların ne oldu sorularını duymak istemiyorum,bana biraz yardımcı olur musunuz?bugün gerçekten çok sıkıldım........

canım 2.denemem dondurulmuşlarımla oldu adetimin 2.günü gittim bana rahim kalınlaştırıcı hap verdi 2 güne bir kontrole gidiyordum rahim duvarım istenilen kalınlığa ulaşınca drum transfer günü verdi ve opudan sonra verilen jel ve haplar var ya onları kullanmamı istedi 5 gün sonrada transferim gerçekleşmişti ama tutunamadılar her drun ayrı bi tedavi süreci var bunu neye göre yapıyorlar inan bilmiyorum ben 26 şubatta adet olmuştum 10 mart da transferim gerçekleşmişti yardımcı olabiliysem ne mutlu bana

canım adet tarihinle alakalı mesela benimde adet tarihimdekanamam olmuştu aksamadı yani kimisinde gecikme yapar kimisinde de hemen gelir canım kafana takma boşuna hayırlısı olsun

Halevcim..canım bende eşime vitamin alayım ,ne vitamini içiceksiniz ??artık ümitler bir sonraki sefere ...Allah yardımcımız olsun canımm,bütün dualarım sizinle inşallah eşin iyi haberlerle dönsün!!!beni mutlaka haberdar et canım...

araştırdımda GNC'de men's arginmax diye bi ilaç varmış vitamin yani onu almayı düşünüyorum eşime ve ne zaman ürolojiye gideceği belli değil ama gidecek bakalım hayırlısı

arkadaşlar donmuş embriyo tıransferinden bilgisi olan yokmu

canım ben Ankara Medicana hastanesinde yaptırmıştım sadece dondurulmuşlarımın çözülmesine 600 tl verdim o kadar ayrı bi para ödemedim

kızlar bugün 10 gün idrar tahlili yaptırdım çok net çıktı 2 çizgi sizce oldumu kan tahlili verdim 3 çıkacak rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verin rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

kızlar bugün 10 gün idrar tahlili yaptırdım çok net çıktı 2 çizgi sizce oldumu kan tahlili verdim 3 çıkacak rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verin rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

Nurme cim canım gözün aydın canım..:nazar:Maşallah..:nazar:maşallah..Allahım çok sevindim çoookkk..İnşallah gebesin canım :KK74::emir_bebek::KK71::KK64::KK64::KK64::nazar: KIZLARRR ARAMIZDA BİR ANNECİK DAHA VAR!!!!:KK64::KK64::KK64::KK66: Canım benim Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin,mutlulukla bebeklerini kucağına al inşallahhh ... :nazar::nazar:Doktordan döner dönmez beni haberdar et arkadaşım..

belisha ben değer ne çıktı bilmiyorum doktorla telefondan aldım haberi söylemedi ama eminim senin değerden daha düşük çıkmıştır bundan beklentim yok ama ümidimi yitirmedim bidaha deniycem allahtan hayırlısı

Bizde bir daha denicez canım...Ne zaman tekrar denemeyi düşünüyorsunuz???:KK49::KK49:İnşalahhh 2. sefere tutunsun bebeklerimiz inşallahhh :KK49::KK49::KK49:

X