Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

kızlar bugün 11.günüm, kan testim yarın ama dayanamadım sabah idrar testi yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi çıktı açık pembe rengi diğeri gibi değil ama belirgin yine de.. sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisiyle mi böyle

tabiki hamilesin canım yaaaaaaaaa ikinci çizgi silikde olsa hamiş gözüyle bakılıyor bugün kan verme şansın varsa bence ver derim

11. gün ve kan testi kocaman NEGATİFFF :KK14::KK14::KK14:ELİM KOLUM BAGLI son bir umut daha besliyorum içimde kanamam olmazsa 14. gün tekrar test yapcam

canım inşallah testin seni yanıltmıştır da kanda pozitifi görürsün güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

Gulsumbeydacımmm evet gebeymişim fakat doktor kimyasal gebelik olduğundan şüphelii ...çoook üzüldüm çookkkk....:KK58: hala hastada olmuyorum anlamadım hiçbirsey ALLAHIM YARDIM ET!!!Degerim 38,0malesef_ 50,00 den yüksek olması gerekiyormuşşş!!!!! :KK58:kısacası yarın tekrardan teste gidiyorum..:18:Allah büyükk!!!Ama inan çok korkuyorum çookkk ,hiç umudumda yok...bütün moralim bozuldu!!!!Canım hiçbir belirtiye takılma...Hiç belirti olmayıp hamile kalan ile çok belirtisi olupta hamile kalamayanlar o kadar çook varkiiii!!!!mesela ben!!!Lütfen iyi düsünn..İnsallah Allah hepimize sağlıklı birer evlat nasip etsin!!!

canım inşallah değerin yükselmiştir Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin seninledir ve sağlıklıdır

kızlar bugün 11.günüm, kan testim yarın ama dayanamadım sabah idrar testi yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi çıktı açık pembe rengi diğeri gibi değil ama belirgin yine de.. sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisiyle mi böyle

hayırlı olsun inş. sonuç doğrudur:KK64::KK64::KK64:

bende bişi sormak istiyorum iltihap olmuş gibi kaşıntı var çok fena:KK43:
jel kullanıyorum sabaj akşam acaba ondanolmuş olabilirmi
yoksa iltihapmı kaptım
daha test günüme 6 gün var napcam ben:84::84:

yoksa iltihapmı kaptım

jelin prospektüsünü okudunmu cnaım benim bildiğim kaşıntı yapmaz ama bi bak istersen orda vardır yan etkilerinde ayrıca 6 gün bişey değil hemen geçer tek yapman gereken sabretmek canım ve hep dua etmek başka çare yok Allahım hayırlısı ile güzel sonuç vermeni nasip eder inşallah

allahım son bir umut taşıyodum bügün degerim yükselir diye ama kanamam geldi adet oldum akşam bütün umutlar tükendi bundan sonra haber bekleyen arkadaşlarım için dua etcem allah sizlere güzel haberler almayı nasip etsin

birde arkadaşlar benim ilk denememdede test günü gelmişti kanamam bundada öyle oldu aranızda böyle olan varmı sanki ayarlamışım gibi testi yaptırıyorum akşamına geliyo tuhaffff

evet canım hamilesin.hayırlı olsun.:nazar::nazar::nazar:

allahım son bir umut taşıyodum bügün degerim yükselir diye ama kanamam geldi adet oldum akşam bütün umutlar tükendi bundan sonra haber bekleyen arkadaşlarım için dua etcem allah sizlere güzel haberler almayı nasip etsin

birde arkadaşlar benim ilk denememdede test günü gelmişti kanamam bundada öyle oldu aranızda böyle olan varmı sanki ayarlamışım gibi testi yaptırıyorum akşamına geliyo tuhaffff

canım çok üzüldüm.ne desem boş.inşallah allah sana da annelık duygusunu yaşatır.erken topla kendını.yola devam.........

İnşallah canım..İnşallahhh:nazar:
Papatya'cım eğer yarında negatif sonuç alırsam ne kadar süre beklemem gerekiyor 2. tüp bebek için?
belisha doktor sana 2 ay sonra gel diyecek sakın sakın en az 3-4 ay sonra dene ben iki ay sonra yaptırdım tutmadığı gibi 3 ay sürekli kanamam oldu benim gibi acele etme bekle allah sabır versin

ZKY cim kanama gelmesine rağmen gebe kalan bir sürü insan var ...doktoruna gidip tahlil sonucunu almadan,umudunu kaybetme ne olur!!Benim bugün umutlarım tükendi malesef...:KK5:ÇOOOKKK ÜZGÜNÜM!!!:KK43::KK43::KK43:Allahım ne kadar az umutluda olsam ,yinede bi umut vardı içimde..göz yaşlarımı tutamıyorum devamlı ağlıyorum ...Rabbim hepimizi en kısa sürede bebeklerimize kavuştursun inşallahhh...Kızlar ben artık sizlerin iyi haberleri ile mutlu olucammm...:KK49:2. denemeyi bekliyorumm artık:KK59::KK49:

canım inşallah testin seni yanıltmıştır da kanda pozitifi görürsün güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım inşallah değerin yükselmiştir Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin seninledir ve sağlıklıdır

Halev cimmm...
malesef değerim düşmeye devam ediyor..çokkkk üzgünümmm..:KK5::KK14:.ben artık sizlerin iyi haberleri ile mutlu olucağım inşallahhh..sen nasılsın canım ??

belisha doktor sana 2 ay sonra gel diyecek sakın sakın en az 3-4 ay sonra dene ben iki ay sonra yaptırdım tutmadığı gibi 3 ay sürekli kanamam oldu benim gibi acele etme bekle allah sabır versin

Papatya'cım..
senin nasıl oldu arkadaşım? benımle paylaşabilirsen çook mutlu olurum.Ne zaman yaptırmalı hiç bir bilgimde yok canım..benim daha hala kanamamda başlamadı...acaba diye ümitlendim hep ama sonuç kötü çıktı...:2:

Papatya'cım..
senin nasıl oldu arkadaşım? benımle paylaşabilirsen çook mutlu olurum.Ne zaman yaptırmalı hiç bir bilgimde yok canım..benim daha hala kanamamda başlamadı...acaba diye ümitlendim hep ama sonuç kötü çıktı...:2:

Arkadaşım hayırlı olsunnn...iyi haberlerini bekliyoruz...:nazar:

2 -3 adet dönemi sonra 2. denenebilir...ma gerek kalmaz bence :)

Güzel yürekli arkadaşlarım..Allah sizlerden razı olsun bana moral verdiğiniz için..ama benim ümidim bugün tükendi arkadaşım:KK14::KK14:çook üzgünüm, artık dualarım sizlerle... Sizlerin iyi haberleriyle mutlu olucammm...beni habersiz bırakmayınnn

yoksa iltihapmı kaptım

elfkaya arkadaşım inşallah kötü birşey yoktur..mutlaka doktorunla konuş..inşallahhh iyi haberlerini bekliyor olucamm

Halev cimmm...
malesef değerim düşmeye devam ediyor..çokkkk üzgünümmm..:KK5::KK14:.ben artık sizlerin iyi haberleri ile mutlu olucağım inşallahhh..sen nasılsın canım ??

hayırlısı olsun canım Allahım diğer denemende inşallah sağlıklı bi bebiş nasip eder yada kendiliğinden gelir inşallah, fazla yıpratma kendini sağlığından olma dikkat et kendine canım

bende 2.si de negatif çıkınca kendimi dinlenmeye aldım eşim gidecek ürolojiye o arada da eşime ilaç kullandırtacam vitamin türü sperm sayısı artsın diye bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Canlarim size yazmis oldugum BONCUK arkadasimizla ilgili konuda sizlerin morelini bozmus olabilecegim konusunda uyari aldim hepinizden tek tek özür dilerim bende sizler gibi Tüp bebek tedavisi asmasindan gecmis bir arkadasiniz olarak Rabbimin katinda bir müminin mümin kardesine ettigi duanin büyük sevap oldugunu bilerek sizlerin arkadasimiza etmis oldugunuz dualarinda vesile olarak Rabbimin gönüllerinizdekini kucaginiza saglicakla vermesi ici huzurunu yasiyacaginizi düsünmüstüm sizleri üzmüs oldugumdan dolayi tekrar özür diler emeklerinizin karsiligini almanizi tüm kalbimle diliyorum .....

X