Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurmecim yapma böyle Neden kendinde bu kadar belirti arıyorsun Şu sıralar bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmaya çalıştığı bir dönem Sen moralli olcaksın ki bebeğin de sana tutunsun Bebeğini sev onunla konuş Onu ne kadar istediğini ona anlat İnanıyorum ki o seninle Ve senin için çoook dua ediyoruz Lütfen yaşadığın bütün olumsuzlukları unut Söyle o çocuğunun babasına seni bu kadar üzmesin Sana biraz destek olsun biraz alttan alsın Hem ne demek o bu bebek benim evliliğimi kurtaracak Böyle kötü şeyler düşünme İnan herşey çok güzel olacak Güzel haberlerini bekliyorum Ayrıca hiçbir belirtisi olmayıpta hamile kalan birçok kişi var
nurme rabbim sana evladını nasıp etsin inşallah kelin ilacı olsa başına calar bende aynı sıkıntıdayım eşim benimde canımı sıkıyor ama tutmassa öyle mesele etmez ama şuan pek destek olduğunu söyleyemem benimde hiç belirtim yok inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
ya nasıl bir kader bu etrafımda insanlara bakıyorum 2 ayda hamile kalıyolar kazayla hamile kalanlar falan da cabası ben 7 yıldır bir fiil ugraşıyorum bir halt olmuyo ben böyle kaderin ellerinden öperimmmm çıldırmamak elde deil........
ya bişey demek istiyorum bende belirti yok sadece yüzümde sivilce çıktı iki tane acaba adetmi olucam diye düşündüm.başka herhangi bişey yok...????
bugün kasıklarım sızladı biraz ama oda yani çok kendimi dinledim varmı bişey varmı bişey diye:))) ondan galiba.:2:
nasılsınız cici anne adayları umarım iysinizdir benim morelim çok bozuk eşim benim morelimi çok bozuyor bugün üçgündür hep ağlıyom kesin tutunmadı hiç bir belirtim yok meleğim beni terk etti galiba bu tartışmaları hisetti zannedersem hiç bna sinyal vermiyor lütfen canlarım can arkadaşlarım ne ypayım bana yardım edin akıl verin bu bebek benim evliliğimi kurtaracak inşallah mevlam bana bağışlar benim yüzüme güler son şansım
11. gün ve kan testi kocaman NEGATİFFF ELİM KOLUM BAGLI son bir umut daha besliyorum içimde kanamam olmazsa 14. gün tekrar test yapcam
rahatlamaya çok ihtiyacım var çekecem tesbihi sağol bu benim 3cü denemem bak senden tecrübeliyim benim ilki 5ci gün transferiydi tuttu ama erken doğum yaptım 2 ci 3cü gün transferiydi tutmadı 9cu gün kanamam oldu onun için 9cu günden korkuyorum gerçi 12ci gündede tuttu diye garantimiz yokta buda 5ci gün transferi fakat rahmimde bi kıpırtı yok diye çok korkuyorum
Papatya cım ...
İnşallah bu sefer kalbin,evin mutlulukla dolsun canım...Bende bütün belirtiler vardı ama kimyasal gebelik olabilir diyolar...sende hiç belirtilere takılma canım...İnşallah sonucun iyi olacak!!!inşallahhh
Canım 8.gün test için çok erken Bence yaptıracaksan 10. günden önce yapma ve kan testinde yaptır İdrar testleri çoğu zaman yanlış sonuçlar veriyor Biraz daha sabret az kaldı zaten İnşallah güzel haberler alacaksınfulya canım arkadaşım bilmiyorum benim bu zor günümde hiç yanımda deyil sanki ben başkasına doğurcam bu bebeği hiçbir belirtim yok bugün 8 gün oldu ne yapayım idrar testi yapayımmı bilmem aynı hastanenin hastalarıyız inşallah bende ordaki şanşlı hamişlerin arasına girerim
teşekkur ederim arkadaşım duaların için inşallah rabbim sanada bebeğini bidahaki sefere nasıp eder
arkadaşlar transferim 26 sınnda oldu bugün vücüdum adet olcakmışım gibi şişti sanki.birde çok sinirliyim...benim gibi olan var mı
İnşallah canım..İnşallahhh
Papatya'cım eğer yarında negatif sonuç alırsam ne kadar süre beklemem gerekiyor 2. tüp bebek için?
11. gün ve kan testi kocaman NEGATİFFF ELİM KOLUM BAGLI son bir umut daha besliyorum içimde kanamam olmazsa 14. gün tekrar test yapcam