merhaba o zaman tedaviye devam edenlerede beni eklermisin şutarafagitti 3 martta uzun protokol ilaçlarıma başlıyorum... erkek infertilitesi...3. denemem....:a015: en büyük dileğim martın sonunda pozitif sonuç alanlar bölümüne geçmem...:sm_cool:
merhaba o zaman tedaviye devam edenlerede beni eklermisin şutarafagitti 3 martta uzun protokol ilaçlarıma başlıyorum... erkek infertilitesi...3. denemem....:a015: en büyük dileğim martın sonunda pozitif sonuç alanlar bölümüne geçmem...:sm_cool:
Benide yazarsan sevinirim.Bende haziran ayında 2. micro denememi yaptım.Uzun protokoldü ve 5. gün transferiydi ama malesef tutmadı. Ağustos ayında dondurulmuşlarımla denedim ve ilk defa olumlu sonuç aldım.Ama oda sonucu öğrendikten 5 gün sonra düşükle sonuçlandı. İnşalllah birkaç ay içinde yeniden deneyeceğim.Bu arada Memorial hastanesinde denemiştim.
apalım ama biri bunu liste haline getirmesi lazım
sonucum negatif mayıs 2008 denendi
yaşım 22, eşimin 27
sorun:azospermia
merkez : bahceci kliniği
protokol : uzun
24 yumurta toplandı
15 döllendi
1.kalite 3 tane transfer edildi 3.gün(8.8.9 hücreli 9 hücreli olan aralarındaki en süperi imiş )
sonuc: hiç biri tutmadı aradan 9 ay gecti mayıs ayında senemizin doldu gün tekrar deniyeceğiz önceki takibi burcak erzik transferi musatfa bahceci etmişti
şimdi takibide transferide mustafa bahceci yapacak..
spor önerdi bana ve bi ilaç verdi bu sefer olacak çok inanclıyım , büyük ihtimal kısa protokol yapılacak bu sefer
yaşım 28 eşim 30
kısa protokol uygulandı
sebep en son erkek infertilitesi ama sperm değerleri değişiklik gösteriyor sürekli
4 tane blast aşamasında embriyo transfer edildi...6 tane donduruldu
ilk denememdi
sonuç negatif
HRS kadın hastalıkları hastanesi
sonbaharda dondurulmuşları transfer etmeyi düşünüyoruz....onlar bitmeden yeni tedavi olmaz sanırım..
ben 27 eşim 28
1. denemem dondurulmuşlarla oldu kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 2. transferim yapıldı yine dondurulmuşlarla
sebepsiz infertilite
ilkinde 4 tane (6-4-3-3) ikincide 4 tane(8-7-6-6) embriyo transfer edildi
şuan 2. denemem için test tarihi bekliyorum (02 mart)
istanbul tüp bebek merkezi aret kamar
şayet bu da negatif çıkarsa doktorumla planımız genetik test ve tekrardan rahim filmi onlarda
iyi çıkarsa 6 ay dinlenemeye çekilecem çıkmazsa tedavi süreci sanırım
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tedavide olanlar için de bir liste hazırlayacağız.
1. mikroenjeksiyon
sonuç negatif
erkek infertilesi
ikinciyi biraz dinlendikten sonra deniycem
13 yumurta olustu 12 iyi idi 9 u dollendi 3 embriyo trnasfer edildi hicbiri tutmadi
esimde 32 bende 27 yaşındayım
uzun protokol
izmir Smyrna ART tüp bebek merkezi doktorum funda hanım
merkezimden çok memnunum
merhaba nevrosky...öncelikle başlayacağın tedavi dilerim hayırlı ve olumlu olur..Allah herkesin gönlüne göre versin ve inşallah hepimizin evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin..
Ben 31 eşim 35
Dondurulmuşlarla
Erkek infertilitesi
3 embriyo transferi..Blast aşamasında 1.kalite...
Sonuç pozitif..şükürler olsun..
Üçüz gebelik..
Bursa Acıbadem Hastanesi
Hepimizin yolu şansı bahtı geleceği hayırlı olsun.....
Hamile olan arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyorum
Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin
Darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:
apalım ama biri bunu liste haline getirmesi lazım
sonucum negatif mayıs 2008 denendi
yaşım 22, eşimin 27
sorun:azospermia
merkez : bahceci kliniği
protokol : uzun
24 yumurta toplandı
15 döllendi
1.kalite 3 tane transfer edildi 3.gün(8.8.9 hücreli 9 hücreli olan aralarındaki en süperi imiş )
sonuc: hiç biri tutmadı aradan 9 ay gecti mayıs ayında senemizin doldu gün tekrar deniyeceğiz önceki takibi burcak erzik transferi musatfa bahceci etmişti
şimdi takibide transferide mustafa bahceci yapacak..
spor önerdi bana ve bi ilaç verdi bu sefer olacak çok inanclıyım , büyük ihtimal kısa protokol yapılacak bu sefer
merhaba nevrosky...öncelikle başlayacağın tedavi dilerim hayırlı ve olumlu olur..Allah herkesin gönlüne göre versin ve inşallah hepimizin evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin..
Ben 31 eşim 35
Dondurulmuşlarla
Erkek infertilitesi
3 embriyo transferi..Blast aşamasında 1.kalite...
Sonuç pozitif..şükürler olsun..
Üçüz gebelik..
Bursa Acıbadem Hastanesi
Hepimizin yolu şansı bahtı geleceği hayırlı olsun.....
Merhaba
ben 30 eşim 38 yaşında
polikistikover, anovulasyon.kapalı tubalar
antaonist protokol
birinci deneme 13.gün ohss nedeniyle iptal
2 e deneme 6 yumurta toplandı
6 sı da döllendi
blastosis transfer
3 ü transfer edildi
şu an 4 kese görüldü ama henüz kalp atışlarını alamadık, geç implantasyonü,
cerrahpaşa tıp. Fak.tüp bebekte tedavi gördüm
sabırla beklemeye çalışıyorum
hepimize bol şans ve sabır diliyorum
çok güzel düşünülmüş bir topik gerçekten, beni de eklermisiniz lütfen. benim yaşım 32 eşimin yaşı 32, sorun sebepsiz infertilite, Ankara centrum klinikte tedavim devam ediyor. ilk denemede 8 yumurta toplandı, 4'ü döllendi. 3'ü transfer edildi. ancak sonuç maalesef negatifti ikinci denemede uzun protokolle 5 yumurta toplandı. 4'ü döllendi. 3 tane iyi kaltede embriyo transferi yapıldı. şimdi sonucu bekliyorum. bugün transferimin 5. günü ne olur dua edin
Merhaba
ben 30 eşim 38 yaşında
polikistikover, anovulasyon.kapalı tubalar
antaonist protokol
birinci deneme 13.gün ohss nedeniyle iptal
2 e deneme 6 yumurta toplandı
6 sı da döllendi
blastosis transfer
3 ü transfer edildi
şu an 4 kese görüldü ama henüz kalp atışlarını alamadık, geç implantasyonü,
cerrahpaşa tıp. Fak.tüp bebekte tedavi gördüm
sabırla beklemeye çalışıyorum
hepimize bol şans ve sabır diliyorum
tamam o zaman nevrosky cim, bende salı günü gelir kaydımı yaptırırım..a.s
Nevro canım çok güzel bir konu olmuş eline sağlık bir gün bizlerde tüp bebeğe başlıcağımız zaman çok işimize yarayacak şimdiden tedavi olacak arkadaşlara hayırlı olsun allahım en kısa zamanda bebiş sevincini yaşatır pozitif olan arkadaşlarda sağlıcakla bebişlerine kavuşurlar inşallah
1-(K:27 E:29)
2-Uzun protokol taze embriyolarla gerçekleşti
3-1,5 senelik korunmamaya karşı olmuyordu aşıla için gittik doktorumun vesilesiyle tüp yaptırdık iki taraftada sorun yoktu biraz evham yaptım onun üzerine aceleci davrandım diyebilirim
4-3 embriyo transfer edildi 1.kalite dendi
5-ilk denemem
6-sonuç Allahıma hamdolsun pozitif
7-şuan kaç bebişe hamile olduğumu bilmiyorum 2 hafta sonra öğrenmiş olacağım
8-Özel Umut Tüpbebek Merkezi
tedavideki yada tedavi olacak arkadaşlara yardımcı olacağına eminim böyle bir konu açtığınız içinde sizi ayrıca tebrik ediyorum gerçekten insan tedavideyken bu maddelerin hepsini araştırma öğrenme gereği duyuyor bir çok kişiye ışık tutacağına eminim
Rabbim tüm tedavideki yada siz dahil tedaviye girecek olanları en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun
Rabbim bütün ben dahil anne adaylarınada bebişlerimizi sapğsalim kucaklarımıza almak nasip etsin
antaonist protokol
ne demektir arkadaşlar?
valal çok yararlı oldu konu sahibine teşekkürler
merhaba arkadaslar cok güzel olmus bu sayfa ...beni de eklerseniz sevinirim...
YAS 29 ESIM 39
SORUN sperm hareketsizligi ve az
1. denemem de 7 yumos olustu 5 döllendi 3 dorduruldu 2 tane transfer edildi sonuc negatif..
2 .denemem 3 tane dondurulmuslarla oldu sonuc pozitifti ama 9 haftalikkn düsük yasadim.....
3 denemem 11 yumos olustu 8 tane 1. kalitede döllendi 6 tane donduruldu 2 tane transfer edildi sonuc negatif...
4. denemeye donmuslarla basladim mart ayinda transfer ....
bu yolda olan herkese allahim herseyden önce sabir versin cok zor bir sürec ilk iki denememde hic bir sey anliyamadim ama sonrakilerde cok yiprandim.....
çok güzel düşünülmüş bir topik gerçekten, beni de eklermisiniz lütfen. benim yaşım 32 eşimin yaşı 32, sorun sebepsiz infertilite, Ankara centrum klinikte tedavim devam ediyor. ilk denemede 8 yumurta toplandı, 4'ü döllendi. 3'ü transfer edildi. ancak sonuç maalesef negatifti ikinci denemede uzun protokolle 5 yumurta toplandı. 4'ü döllendi. 3 tane iyi kaltede embriyo transferi yapıldı. şimdi sonucu bekliyorum. bugün transferimin 5. günü ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?