Kız kardeşlerim merhaba, fikrinize ihtiyacım var. Dört senelik evliyim,sürekli adet düzensizliği,ya çok ve yoğun kanamalar ya da hiç adet olamama sebebiyle defalarca doktora gittim. Defalarca kist oluştuğu geçeceği ya da farklı sebepler olduğu söylenerek adet oldum. Mart ayında en son vajinal ağrı ve yoğun kanamayla
tüp bebek konusundada iyi isim yapmış bir hastaneye gitmeye karar verdim. Bana bazı testler yapıldı , muayeneler falan derken AMH düşüklüğü olduğu ve doğal yollardan hamile kalamayacağımı söyledi doktorum. O kadar üzüldüm ki… annemin erken yaş menopoz hikayesi var 28 yaşındayım bundan da korkarak açıkçası ne olacağını bilemedim. Her neyse tedaviye başladık. Önce iki ay önce kistim boşaltıldı. Geçen ay yumurtalarım toplandı. Bugün kontrol ve 11-12’sinde transferim vardı normalde. Fakat doktorum histeroskopi önerdi. Tutunmayı kolaylaştıracağı içinmiş. İçimde gelip giden umutsuzluk var. Tekrar deneyemeyecek kadar yorgunum. O yüzden bi yandan diyorumki zaten tekrar denemeyeceksin ne kaybedersin. Bi yandan da korkuyorum işte bilmiyorum , anlatamıyorum. Yeteri kadar bilgi bulamadım o yüzden buradayım. Değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen